2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852598 بازدید | 4297 پست

به اندازه بخوابید نا شارژ  بشید.  بعد خواب فعلیت فعالیت فعالیت خوب . دیگه  خواب ممنوع .. واسه روزت برنامه رو کاغذ بنویس.   متنوع بنویس.  کارای عقب افتاده رو بیار رو کاغذ.  عملیشون کن.  راهکار جدید پیدا کن نگو نمیشه. باید راهی پیدا کنی  . به بن بست خوردی برو   از یکی   مشورت بگیر بازم  نشد دوبا ره از یکی دیگه. نا امید نشو ، جایگزین پیدا کن     مطمئن باش دری باز میشه.  حال تلاش نداری  خودت تو  شبیه افراد  فعال بزن   اینقدر تکرار کن تا مشکلت حل بشه.  هی نگیر بخواب بگو نمیشه    . هر 4 ساعت فعالیت یه ربع دراز بکش یا بخواب.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما تحرک دارین یا پیاده‌روی؟ چقدر؟ علائم دیگه چی دارین؟

پیلاتیس میرم هفته ای سه بار

پیاده روی نه زیاد ندارم

اونایی که محسوسه اینا هستن و اینکه کف پاهام هم شبا گهگاهی گرم میشه نمیدونمم به اینم ربط داره یا نه

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
سلام  دوست خوب. بله الان عامل بیشتری بیماری ها غذاهای کاذب هستش. میخوریم ولی تفاله  و &nbs ...

ممنون که جواب دادین

هفتگی خرید میکنین؟

واسه استفاده از گوشی تبلت کامپیوتر   لب تاب ساعت بذار.   ببند بذار کنار. دنیایی &nbs ...

دقیقا من چند مدتع این دغدغه رو دارم

هی پاک میکنم کانال و پیج هامو اما واقعا بعضی هاشو دلم نمیاد😕😞

دوست خوب که خمار  خواب آلودی . خوابت  رو رفتی هنوز خماری و کسل ،   بعد غذا &nbs ...

اگه شب فقط چهارساعت خوابیده باشی چی؟😢

بخاطره اینکه بچه هام کوچیکن شب ساعت ۲.۳۰ میخوابم صبحم ۶.۳۰ پا میشم که به کارا برسم ظهرم میخوابم دو ساعت.

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
پیلاتیس میرم هفته ای سه بار پیاده روی نه زیاد ندارم اونایی که محسوسه اینا هستن و اینکه کف پاهام هم ...

خب ‌شما فعالیتت خوبه. با ورزشتون آشنایی ندارم. حرکاتتون کششیه. ؟ راه رفتن واستون خوبه.   من پزشک نیستم ولی بر اساس تجربه خودم  چون ورزش رو داری بدنت نیازهای تغذیه ای بیشتری میطلبه. البته کیفیت غذا رو منظور ه. فردی که فعالیت داره بر اساس سختی تحرک غذاش باید مقوی تر و سنگین تر باشه  چون میسوزند. خصوصا پروتئین. . غذاش مقوی نباشه حتما کم میاره . شما چه مدته ورزش دارید؟ بعدش چه حس و حال دارید؟  دارو میخورید؟ چه مدت  اعصابتون ضعیف شده هستید؟   

بله. گاهی روزانه.  سخته ولی چاره ای نیست. عادت کردیم. نون رو همیشه تازه میخرم. خیلی مهمه. فقط ه ...

استارتر کللل 17 صفحه رو به دققققت خوندم وتصمیم گرفتم همشو تویه برگه بنویسم و به مرور انجامشون بدم. خدا خیرت بده. من 21 سالمه ولی به شددت افسرده پرخاشگر وزود رنجم. همه ازم خسته شدن😭

من مشکلاتی که گفتین همشو دارم معده درد شدید یبوست که خیلی اذیتم میکنه ببخشید میشه یهو دوهفته بیرون نرفته باشم. خییلی دلم میخواد بخوابم حتی جون ندارم پاشم دست و صورتمو بشورم الان از ساعت نه بیدارم ولی تو جام خوابیدم. دوست ندارم کاری کنم

اگه شب فقط چهارساعت خوابیده باشی چی؟😢 بخاطره اینکه بچه هام کوچیکن شب ساعت ۲.۳۰ میخوابم صبحم ۶.۳۰ پ ...

عزیز شما خب  شرایطت خاصه بچه داری. بهتر تنظیم کنی اون 4 ساعت  رو زودتر بخوابی.  بهترین ساعات خواب 9 تا 3 شبه. 

. خواب روز  ، خواب شب رو جبران نمیکنه. زود خوابیدن خیلی رو سلامت روحی اثر داره. 

. یه خواب خوب شب مارو  کاملا سرحال میکنه.  تمرین کنید به مرور زود بخوابید. 

کلا زمستون خواب روز زیادش واسه بدن مضر. بدن رو به سردی میره. حالا شما مجبوری شب بیدار باشی  روز امکانش هست بخواب  . ولی حالت عادی دوساعت خواب تو روز خیلی زیاده.

من مشکلاتی که گفتین همشو دارم معده درد شدید یبوست که خیلی اذیتم میکنه ببخشید میشه یهو دوهفته بیرون ن ...

عزیزم به همین  منوال ادامه بدی محتاج دیگران خواهی شد.  انواع بیماری میاد سراغت خودت به داد خودت برس. 

خب شما همین سر جات تو رختخواب   یه آهنگ بذار تو رختخواب نرمش کن   دست پا گردن  پهلو  هر مدلی دوست داری  نرمش رو شروع کن. یه ربع. چند روز ادامه بده. تا آمادگی پیدا کنی بری پیاده روی.

شبا یه چیز ‌شیرین بذار بالا رختخواب بیدار شدی تو رختخواب بخور. ونرمش رو شروع کن. مثلا من قبلا یکم شربت عسل میذاشتم بالای رختخوابم چون نمیدونستم پاشم.

من مشکلاتی که گفتین همشو دارم معده درد شدید یبوست که خیلی اذیتم میکنه ببخشید میشه یهو دوهفته بیرون ن ...

باید به خودت زور بگی  .

شاید اولش سخت باشه ولی بعدش حس خوب میاد سراغت