2777
2789
عنوان

با عشق ازدواج کردیم .... ولی هر روز داریم نسبت به هم سرد تر میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16465 بازدید | 96 پست
soly جون سلام و ممنونم از راهنماییت ... راست می گی من هنوز از شوهرم انتظار دارم که مثل گذشته نازم رو بکشه و بیشتر از قبل بهم احترام بذاره . ازش انتظار دارم تو تمام کارهای خونه در کنارم باشه و باهام همکاری کنه . شاید تو راست می گی این انتظارات از یک مرد زیاده ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از لطفت مامان مهربون... خوشحال می شم اگه نوشته هام به دردت بخوره..... شاید من نتونم زیاد بنویسم چون من کارمند م و الان ساعات اداری منه و کلی کار روی سرم ریخته... ولی سعی می کنم برات بازم بنویسم.... جونم برات بگه که آره مامان جون... این مرد ا رو فقط ببخشید با عرض معذرت فراوان )باید خر کرد .. مردا مثل یه بچه ای هستند که فقط هیکلشون بزرگ شده ..... به قول یه بزرگی مردا 2 بار تربیت می شن... یک بار خونه مادری و بار دوم وقتی زن گرفتند توسط زنشون باید دوباره تربیت بشن اما با حوصله و صبوری..... فکر نکن اگه همه اطلاعات دنیا رو داشته باشی در مورد شوهر داری مشکلی دیگه نداری مهم عمل کردن به اوناست که زمان می بره و کم کم باید حل شه ... شاید هم یک سری اش حل نشه و باید راه مدارا کردن با اون رو یاد بگیری ... باور کن همه ما خانمها کم و بیش همین مشکلاتو با شوهر ها مون داریم... تو تنها نیستی ... فقط باید سعی کنیم این مشکلات رو به حداقل برسونیم و بیشتر نیمه پر لیوان و خوبی های طرف مقابلمون رو ببینیم . برای خوشبختی همه خانواده ها دعا کنیم....... بوووووووووس
باز هم سلام ... یه روز دیگه رو شروع کردم با کلی تجربه که دوستای گلم بهم داده بودن
راستش تصمیم گرفتم عوض بشم ، نمیدونم میشه یا نه ولی سعی می کنم
از دیروز بگم : دیشب غذای مورد علاقه شوهرم رو براش پختم. ازم یه کار کوچولوی خیاطی خواسته بود که براش انجام دادم و خلاصه سعی کردم خونه مرتب باشه همونجوری که دوست داره و وقتی اومد بچه رو گرفتم که استراحت کنه که البته به لطف گریه های پسرم و بهونه گیریهاش موفق نشد .... خلاصه همه چیز تقریبا عادی بود بغیر از خودم که خیلی شلخته بودم و فرصت نکرم به خودم برسم البته خواستم این کارو بکنم ولی وقت نشد .... شب سر یهموضوع کوچولو از دستش دلخور شدم و می خواستم باهاش سر سنگین باشم ولی یاد حرفهای شما افتادم و یاد اینکه اگه این کارو بکنم باز مثل شب قبل بازنده میشم. خیلی سعی کردم به خودم مسلط باشم که خدارو شکر تا حدودی هم موفق بودم و فعلا همه چی عادیه ............. می خوام سعی کنم حداقل ذره ای از اون عشق و شورو هیجان رو به خونه برگردونم برام دعا کنید.
عزیزم شما می تونی فقط باید بخوای همین

منم اوایل توقع داشتم همسرم شروع کننده محبت باشه نازمو بخره ووو . .. ومن همن در مقام ناز باشم کمی گذشت و نتیجه نگرفتم با خودم فکر کردم و گفتم چرا همه کارا رو باید همسری انجام بده سر کار بره خریدبکنه ووو.. پس من اینجا چه کاره ام من هم باید مسیولیتی داشته باشم من هم باید مفید باشم من هم باید به چشم بیام و از اونجایی که از روحیه مصرف کنندگی تام بدم می یاد شروع کردم و خیییییییییییلللللللللللللللللللی هم راضیم

من اینقدر ابراز می کنم اینقدر همراه اسم شوهرم عناوین قشنگ مثل عزیزم عسلم گلم ووووو استفاده می کنم که بچه ها تو همچین جوی احساس آرامش می کنن و همسرم هم لذت می بره و از 10 تا ی من یکی هم میگه و این برام زیباست چون باعث تغییراتی شده ام چون خودم خواستم
یادمون باشه زن منشا و مسیول حفظ عاطفه در خونست اونه که باید مدیریت کنه.

مدیریت کن تا ببینی چه لذتی داره تا ببینی موثر بودن چقدر زیباست تولید کنندگی عجب شعفی داره و تغییر دادن عجب نعمتیه
تغییرات کوچک خیلی ظاهر کوچککی دارن اما باطنا بزرگن

مثلا ی کلام با محبت خرجی نداره اما اثر زیادی به یادگار می گزاره . لباس زیبا پوشیدن وقت نمی بره ولی واقعا آدمو از این رو به اون رو مبدل می کنه یا ی آرایش ساده به زمان زیادی محتاج نیست اما قیافه خسته و بی روح رو به نشاط می یاره
براورده کن نیازهای همسرت رو تا اگه تو هم ی چیزی از اون خواستی خیلی خوب و راغب نیاز تو رو براورده کنه .
عزیزم به پیامدها و دستاوردهای اعمالی که در قبال همسرت فکر کن ببین چقدر می تونی زیبایی خلق کنی . چقدر می تونی آرامشو به ارمغان بیاری .

تو می تونی باید بخوای
همیشه حوصله و نشاط جوونی در کار نیست پس از این زمان کم استفاده کن تا در پیری و دوران کم حوصلگی و بیماری ( خدا نکرده) از دستاوردت در جوانی استفاده کنی .
انجایی که نیاز به دست با محبت داریم و این همسر است که با مرور خاطرات دستان خسته را با محبت بفشارد
گل یاس عزیزم درود بر تو .... افرین بر تو ای کاش من هم بتونم مثل تو خوب باشم و ایکاش بتونم نصیحت های تورو در مورد شوهرم اجرا کنم
من همه سعی ام رو می کنم ولی چه کنم که از بچگی محبت کردم رو نیاموختم ....همیشه از پدرو مادرم گله دارم گله دارم که حتی اگر ذره ای محبت پشت اون رابطه سرد بود باز هم در خفا بود و من هیچ وقت یاد نگرفتم و ندیدم که زن و مرد می تونن و باید به هم محبت کنند .... همیشه از محبت کردن به شوهرم در حضور خانواده ام شرم دارم و حتی از گفتن عزیزم خجالت میکشم
گل یاس عزیزم درود بر تو .... افرین بر تو ای کاش من هم بتونم مثل تو خوب باشم و ایکاش بتونم نصیحت های تورو در مورد شوهرم اجرا کنم
من همه سعی ام رو می کنم ولی چه کنم که از بچگی محبت کردم رو نیاموختم ....همیشه از پدرو مادرم گله دارم گله دارم که حتی اگر ذره ای محبت پشت اون رابطه سرد بود باز هم در خفا بود و من هیچ وقت یاد نگرفتم و ندیدم که زن و مرد می تونن و باید به هم محبت کنند .... همیشه از محبت کردن به شوهرم در حضور خانواده ام شرم دارم و حتی از گفتن عزیزم خجالت میکشم
مامان عزیز

گلم باور کن منم ندیدم منم روابط سرد دیدم منم دیدم که ابراز محبت یعنی شکستن نه بزرگواری منم دیدم غرور معنای بهتری دارد منم دیدم سرد بودن و بی نیاز بودن زیباتر است منم دیم جایگاه ارزش با ضد ارزش عوض شده منم از هیچ کسی نیاموختم فقط خواستم فرزندانم نبینن آنچه را که من دیدم . نکشند آنچه را که من کشیدم.
عزیزم خارج شو از تمام فرهنگهای قدیم گذشته .
بگذار او بیامزد از تو بهترینها را نه اینکه او هم مثل تو بار سنگین را به دوش بکشد و نسل اندر نسل بااین مشکل رو به رو باشدن نسلت را بساز مگذار بار سنگین تو به نسل بی گناهت بیفتد بشکن این سلسله سختی را که تو بی گناه از خانواده پدریت به دوش می کشی . بشکن و بهترینها را تو برای نسل و فرزندان عزیزت رقم زن