2777
2789
عنوان

با عشق ازدواج کردیم .... ولی هر روز داریم نسبت به هم سرد تر میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16465 بازدید | 96 پست

نازی
1389/4/8 11:52 ق.ظ

سلام مامان جون منم 6 ساله ازدواج کردم و یه دخمل 3 ساله دارم ببین عزیزم ماهم دیگه اون شور و حال اول رو نداریم به قول شوشو انقدر کارهامون زیاد شده که گاهی خودمون رو فراموش میکنیم منم گاهیس وقتها نسبت به همسرم سرد میشم یه رابطه از روی اجبار اما تو خلوت خودم وقتی به خاطره هامون فکر میکنم یا اینکه اگه خدای نکرده حتی به اندازه یه روز ازش دور شم اون احساس ته قلبم به غلیان در میاد می فهمم هنوز عاشقشم اما تو روزمرگی ها عشقم رو گم کردم مطمئنا شما هم عاشق همسرتی اما گرفتاریها عشق رو از یادت برده حتی اگه شده تنها پاشو برو جاهایی که اول ازدواج زیاد می رفتین وقتی بری اونجا همه خاطره های قشنگ روزهای عاشقیت زنده میشه و یادت میاد کسی که این احساسات رو درت بوجود اورده همسرته اونوقت قدرش رو بیشتر میدونی حتی اگه دلت نمیخواد به زورم که شده خودتو تو بغلش جا کن نوازشش کن این باعث میشه اونم ابراز احساسات کنه و اون شوق دوباره درت متولد بشه
اینا کارهایی که خودم میکنم تا یه ذره اون اتیشی که میره خاموش شه رو از زیر خاکستر زنده کنم
موفق باشی عزیزم

ریحانه
1389/4/8 12:24 ب.ظ

سلام. تاپیک جالبی رو باز کردی مامان جون ... من ریحانه هستم . 29 ساله . یه دخمل 11 ماهه هم دارم..... نمی خوام بگم آدم موفقی هستم... ولی سعی می کنم از تجربیات دیگران زیاد استفاده کنم.
داستان زندگی تو و شرایطی که در اون هستی تقریباً شرایط مشترک همه خانومهای ایرونی یا دنیاست.
همیشه سعی کن به بدتر از خودت فکر کنی تا بعد که به زندگی خودت نگاه می کنی خدا رو شکر کنی .... اگه شوهر و فرزند سالم ی داره پس از خیلی از خانم های دیگه زندگی بهتری داری .. اگه شوهرت معتاد و بد چشم و هرزه نیست پس بازم یه پله بالاتری .. اگه شوهرت سرکار می ره و در امد ثابتی هر ماه داری پس تو یکی از خوشبخترین زنهای دنیایی....
سعی کن زندگی ات رو خودت گرم کنی چون اول و آخر این زن هست که مسئول و مدیر یک زندگیه...
یه خانم موفقی به من می گفت: اگه می خوای همیشه زندگی زناشویی موفقی داشته باشی 3 تا کلید ورود به قلب شوهرت را همیشه با خودت داشته باش
1- اولین کلید ورود به قلب مرد دروازه شکم اوست .. تا می تونی غذاهای متنوع و جدید براش درست کن... می دونم سخته ولی می ارزه......
2- ببخشید... ببخشید.....با عرض معذرت فراوان برای شوهرت هرزه باش و هر کار ی که در روابط زناشویی خواست تا اونجایی که برات مقدوره براش انجام بده و خجالت رو بذار کنار ... ناز و عشوه را هم فراوان بهش اضافه کن..... زن نازه و مرد نیاز...... هستند زنهایی که هیچی ندارند نه زیبایی نه کمالات نه هنری ولی با ناز و عشوه شون دل مردا رو می برن و اونا رو غلام حلقه به گوششون می کنن ..تا جایی که امکان داره به خودت برس و خرج کن.... باور کن مردا به زنایی که شیک و پیک باشن بیشتر توجه و احترام می ذارن... انگار کار مردا برعکسه... هر قدر خرجت بیشتر باشه همراه با ناز و عشوه مردا بیشتر قربون صدقه ات می رن....
3- با فامیل شوهرت خوب باش ... محبت کن... دوستشون داشته باش... حتی اگه بد هستن به ظاهر محبت کن ... جلوی شوهرت کمتر بدی شونو بگو....
بازم اگه خواستی برات می نویسم... دوستت دارم تو و همه مادران موفق و زحمتکش ایرانی رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

soly
1389/4/8 12:26 ب.ظ

فراز ونشیب تو زندگی هممممه هست ،هیچکس نمیتونه ادعا کنه نمودار عاطفه ش صعودی بوده،کم شدن هست ثابت شدن هست بالا رفتن هم هست،چون سالهای زیادی در کنار هم میگذره تغییرات زیادی در روحیه ها بوجود میاد طبیعیه گاهی نزدیکتر میشیم گاهی دورتر،اینایی که میگی کم و بیش هر زن و شوهری تجربه کردن مخصوصا بعد از اومدن بچه که یه شوک حساب میشه مخصوصا برا زنای شاغل.خیلی خوبه که نمیخوای این وضع ادامه پیدا کنه ولی فقط باید خودت دست بکار شی عزیزم.متاسفانه مردا با اون ظاهر قویشون در این زمینه خیلی ضعیفن و تا تو وارد عمل نشی هیچ اتفاقی نمیفته،اولا بهتره گذشته رو کاملا فراموش کنی البته منظورم اشتباهات گذشته است،فکر کردن به اشتباهات همسرت و خانواده ش سمه،هیچ فایده ای نداره فقط دیدت رو خراب میکنه و تو زندگی همه هم بوده چنین حرفایی ثانیا همونطور که تو توقعات جدیدی از همسرت داری همسرت هم با اومدن پسرت،همسر ترگل ورگل و شوخ و شنگش تبدیل شده به یه مادر پریشون که همیشه وقت کم میاره،و( احتمالا ) نگران و مضطربه که چرا بچه ش اینجوری شده اونجوری شده،خونه که بندرت مرتبه،غذا که اکثرا حاضریه و....
الان اون خیلی بیشتر از تو به رسیدگی تو نیاز داره.درسته قبول کردنش سخته ولی واقعیت اینه.من خودم مشکلات این چنینی داشتم که با کم کردن توقعاتم حل شد،البته بهتره بگم درست کردن دیدم نسبت به شوهرم.
چون فهمیدم که اون منو دوست داره ولی با رفتار خاص خودش و من نباید مجبورش کنم مطابق میل من باشه.
برای برطرف شدن سردی لازم نیست کار خاصی کنی دیدت رو عوض کنی اثراتش توی رفتارت نشون داده میشه،فقط سعی کن دوسش داشته باشی چون مطمئن باش اون تورو دوست داره،مخصوصا که مادر بچه ش شدی،متاسفانه ماها نسلای کم طاقتی هستیم میخوایم همه چی حاضر و آماده باشه،تلاش کن منفعل نباش

گل یاس
1389/4/9 8:58 ق.ظ

عزیزم شما می تونی فقط باید بخوای همین

منم اوایل توقع داشتم همسرم شروع کننده محبت باشه نازمو بخره ووو . .. ومن همن در مقام ناز باشم کمی گذشت و نتیجه نگرفتم با خودم فکر کردم و گفتم چرا همه کارا رو باید همسری انجام بده سر کار بره خریدبکنه ووو.. پس من اینجا چه کاره ام من هم باید مسیولیتی داشته باشم من هم باید مفید باشم من هم باید به چشم بیام و از اونجایی که از روحیه مصرف کنندگی تام بدم می یاد شروع کردم و خیییییییییییلللللللللللللللللللی هم راضیم

من اینقدر ابراز می کنم اینقدر همراه اسم شوهرم عناوین قشنگ مثل عزیزم عسلم گلم ووووو استفاده می کنم که بچه ها تو همچین جوی احساس آرامش می کنن و همسرم هم لذت می بره و از 10 تا ی من یکی هم میگه و این برام زیباست چون باعث تغییراتی شده ام چون خودم خواستم

گل یاس
1389/4/9 9:02 ق.ظ

یادمون باشه زن منشا و مسیول حفظ عاطفه در خونست اونه که باید مدیریت کنه.

مدیریت کن تا ببینی چه لذتی داره تا ببینی موثر بودن چقدر زیباست تولید کنندگی عجب شعفی داره و تغییر دادن عجب نعمتیه

گل یاس
1389/4/9 9:07 ق.ظ

تغییرات کوچک خیلی ظاهر کوچککی دارن اما باطنا بزرگن

مثلا ی کلام با محبت خرجی نداره اما اثر زیادی به یادگار می گزاره . لباس زیبا پوشیدن وقت نمی بره ولی واقعا آدمو از این رو به اون رو مبدل می کنه یا ی آرایش ساده به زمان زیادی محتاج نیست اما قیافه خسته و بی روح رو به نشاط می یاره

گل یاس
1389/4/9 9:11 ق.ظ

براورده کن نیازهای همسرت رو تا اگه تو هم ی چیزی از اون خواستی خیلی خوب و راغب نیاز تو رو براورده کنه .
عزیزم به پیامدها و دستاوردهای اعمالی که در قبال همسرت فکر کن ببین چقدر می تونی زیبایی خلق کنی . چقدر می تونی آرامشو به ارمغان بیاری .

تو می تونی باید بخوای

گل یاس
1389/4/9 9:16 ق.ظ

همیشه حوصله و نشاط جوونی در کار نیست پس از این زمان کم استفاده کن تا در پیری و دوران کم حوصلگی و بیماری ( خدا نکرده) از دستاوردت در جوانی استفاده کنی .
انجایی که نیاز به دست با محبت داریم و این همسر است که با مرور خاطرات دستان خسته را با محبت بفشارد

سلام خانم های گل .... مخصوصا مامان جون...
خیلی خوشحالم که بعد از مدت ها تونستی یه تغییر حتی کوچولو تو رویه زندگی ات بدی و به قول خودت شوهرت کمی عوض بشه و نازتو مثل قدیما بخره و ازت دلجویی کنه.... خیلی خبر خوشحال کننده ای بود....
من یک سری مطالب رو که از سایت بسیار خوب تبیان پیدا کردم کم کم می ذارم تو تاپیک که همه ما ازش استفاده کنیم.....

ده توصیه برای رسیدن به ارتباط مؤثر
1- ازعبارات داوری کننده ، انتقاد آمیز و باردار اجتناب کنید.
2- از برچسب زدن های تعمیم آمیز اجتناب نمایید.
3- از مخابره پیام های با فاعل تو خودداری نمایید.
4- به سابقه و به گذشته ها کاری نداشته باشید.
5- مقایسه منفی نکنید .
6- تهدید نکنید .
7- احساسات خود را بیان کنید .
8- از پیام های کامل و جامع استفاده کنید .
9- از پیام های روشن استفاده کنید .
سیاست های زنانه در همسرداری(1)

نقش زن در تحکیم رابطه همسران غیرقابل انکار است. در گذرگاه‌های مختلف زندگی بشر، آثار عمیقی از رد پای زنان؛ هم در زندگی‌های پایدار و هم در زندگی‌های مترلزل و فرو ریخته شده، به چشم می‌خورد . این امر خود نشان‌گر اهمیت مسئولیت خطیر زنان در
عرصه ی حفظ ، تداوم و تعادل یک رابطه ایده‌آل و مستمر در مبحث همسران می‌باشد.
مردها دوبار تربیت می‌شوند؛ یک‌بار توسط والدینشان، بطور‌ی که بتوانند فرزند خوبی برای آنها باشند و بار دوم توسط همسرشان به‌نحوی که بتوانند شوهر خوبی برای همسرشان باشند، اما اگر در این راستا قدمی برداشته نشود، تحولی صورت نخواهد گرفت.
تفاوت‌های فردی همواره در طبیعت خلقت انسان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و بر همین الزام، پیوسته تعارفات کوچک و بزرگ میان همسران وجود داشته است. زنان قابلیت‌‌‌های بسیاری برای برانگیختن نقاط قوت رفتاری در شوهرشان دارند. تقریباً همه مردان می‌توانند یک شخصیت مثبت داشته باشند و این ، بستگی به‌شیوه رفتاری همسرشان دارد. به‌عبارتی می‌توان گفت:مردها دوبار تربیت می‌شوند؛ یک‌بار توسط والدینشان، بطور‌ی که بتوانند فرزند خوبی برای آنها باشند و بار دوم توسط همسرشان به‌نحوی که بتوانند شوهر خوبی برای همسرشان باشند، اما اگر در این راستا قدمی برداشته نشود، تحولی صورت نخواهد گرفت. در اینجا می‌خواهیم بخشی از شگردهای همسرداری یا اصطلاحاً سیاست‌های زنانه را در جهت ارتقاء استقامت پایه‌های یک زندگی مشترک، در محور روابط همسران، از نظر بگذرانیم، بنابراین این مطلب را صرفاً زنانی بخوانند که می‌خواهند بدانند چگونه می‌توان شوهر خود را به‌مهری مستمر و عمیق آلوده‌ گرداند؟!
1- صادق باشید، چون تنها در این صورت است که حق دارید از همسرتان توقع رفتار و گفتار صادقانه داشته باشید.
2- همزمان با رعایت اصل صداقت، بدانید هیچ لزومی ندارد هر مطلبی، با هر مضمونی بازگو شود!
3- زن و شوهر می‌توانند توافق کنند که همواره جایگاهی برای تغییر در طول زندگی، قایل شوند.
4- پیوسته به دنبال یک رابطه در حال رشد باشید، در پیشرفت مثبت ارتباطات، توقف جایز نیست.
5- سعی کنید به تعریف خوشبختی از دیدگاه همسرتان دسترسی پیدا کنید.
6- شما می‌توانید از زندگی کردن با مرد خود لذّت ببرید، بدون آنکه خود و خواسته‌های‌تان را به فراموشی بسپارید.
7- گاهی اوقات اگر به‌طور واضح تقاضا نکنید، چیزی بدست نخواهید آورد.
8- گفتنی‌ها را بگویید، امّا به‌موقع! منتظر نمانید به این امید که شاید روزی خودش متوجه شود.
9- به‌یاد داشته باشید معمولاً مردها آن‌گونه که شما به‌ آنها می‌نگرید، به‌خود نمی‌نگرد.
10- شاید نتوانید مرد خود را کاملاً کنترل کنید، امّا قطعاً می‌توانید بر او تأثیر بگذارید.
11- در برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت یک شریک ظاهر شوید، نه یک رقیب.
12- احترام شما، در گروی رفتار شماست.
13- برنامه‌های خود را طوری تنظیم کنید تا زمانی که همسرتان در منزل است، در کنارش حضور داشته باشید، نه احتمالاً در آشپزخانه.
14- به نوع پوشش، آرایش و پیرایش خود در منزل همواره اهمیت بدهید.
15- در طی روز از کلمات محبّت‌آمیز استفاده کنید.
16- بسیاری از زنان بر این باورند که باید بیش از حد عاطفی باشند . اینگونه نباشید!
17- بکوشید بدون آنکه در مسائل کاری و اجتماعی همسرتان مستقیماً دخالت کنید، خیلی دوستانه و غیرمتعصبانه به افعال وی ناظر باشید.
18- میزان وابستگی و دلبستگی یک زن می‌تواند قابلیت‌های شوهرش را برای توجه نشان دادن به او تحت‌الشعاع قرار دهد.
19- هراز گاهی از او به خاطر حسناتش تمجید کنید.
20- گاهی گفتگوی متعادل می‌تواند قفل‌هایی که بر زندگی‌ عاطفی همسرتان زده شده، باز کند.
21- هرگز به قصد آنکه همسرتان را برای انجام کاری سوق دهید، از او تعریف و تمجید نکنید.
22- برای او این حق را قایل باشید که بتواند احساسات مختلفی داشته باشد.

همه گاهی سرد میشن اما نباید ادامش داد چند وقت پیش منم این حس رو تجربه کردم بعد گفتم چیکار کنم بکشم کنار به طلاق فکر کنم اما دیدم عاشقشم پس تلاش کردم تا توجهشو جلب کنم به خودم رسیدم بالاخره نتیجه داد و زندگیم از سردی در اومد موفق باشید