2777
2789
من در آستانه 30 سالگی هستم .... 3سال پیش با عشق ازدواج کردم و یک فرزند یک ساله حاصل این عشقه ...
الان بعد از گذشت 3سال من و همسرم هر روز داریم نسبت به هم سرد تر و سرد تر میشیم . نمیتونم تقصیر این رابطه سرد رو به گردن فرزندم بندازم چون وقتی خاطراتم رو مرور می کنم یادم میاد که ریشه اش قبل از تولد فرندم بوده .
ازتون می خوام فبل از اینکه به این زندگی سرد عادت کنم کمک کنید و راهنماییم کنید.
ما هم 10 سال پیش با عشق ازدواج کردیم ولی من الان خیلی سرد شدم الان دیگه بیشتر به خاطر عادت دارم زندگی میکنم نه عشق ولی شوهرم هنوز منو دوست داره کاملا درک میکنم چی میگی مامان جان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربان جون اگه زمان برگرده من باز هم عاشق همین مرد میشم .چون عشقمون از روی هوس نبود.... شوهر من از یه خانواده سرشناسه و تحصیلکرده است . خیلی ها حسرت زندگی من رو میخورن .. ولی متاسفم که نمیتونم خوب باشم... می خوام کمکم کنید
من 6 ساله ازدواج کردم و 10 پیش با همسرم آشنا شدم....روز به روز عشقم بهش بیشتر میشه و یه دختر 4 ماهه هم دارم...زندگی ما هم مثل هر زندگی دیگه ای فراز و نشیب حسی داشته.....خیلی وقتا این سردی که میگی موقته...به نظر من یه کم کتاب بخون و مطالعه کن راجع به روابط زناشویی یا برو پیش مشاور......خانواده خیلی حریم مقدسییه ....برای زندگیت شادی های کوچیک بساز.....مسافرت برو....خاطراتت رو مرور کن و زودتر به این حس غلبه کن.....همه چی الان دست خودته......تو در مقابل فرزندت موظفی که اونو از آسمون خدا به یه خونه گرم بیاری
ببین تو همون آدم قبلی هستی و شوهرت هم همون آدم.........همون دو نفری که با عشق ازدواج کردن و برای هم جون می دادن..............اما به قول خودت چی شد که داره این عشق کم رنگ میشه..........فقط به خاطر اینه که همه چیز رو به یه عادت تبدیل کردید.....عشق هم مثل همه چیز دچار روزمرگی میشه پس..............به تنوع نیاز داره..........سعی کن رفتارت رو عوض کنی یعنی عاشقانه تر برخورد کنی.........سعی کن کاری که دیروز انجام می دادی..منظورم در روایط عاطفیه......امروز به نحو دیگری انجامش بدی...........باور کن نتیجه میگری ........
تینا جون راستش نمیدونم چرا گاهی اوقات تحمل همسرم برام مشکل میشه و از همه رفتارش میرنجم و متاسفانه شوهرم هم با وجود اینکه میدونم خیلی دوسم داره ولی کمکی به بهتر شدن این رابطه نمیکنه