2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
خودم هم اول همین فکرو می کردم برای همین شبها یه بیسکویت خشک تو دهنم می ذاشتم ولی هیچ تاثیری نداره. من توی عمرم معده درد نداشتم...
من هفته یازدهم هستم و اگه خدا بخواد سیزده روز دیگه وارد ماه چهارم می‌شم. فاصله چندانی نداریم.

یه چیزی بگم همتون دعوام کنید
من یک بار تو هفته هشتم رفتم دکتر و توی سونوی مطب جنینم با جفتش دیده شد ولی صدای قلبش رو نشنیدن. برام سونوی واژینال نوشتن ولی من هنوز جرات نکردم انجام بدم. می‌ترسم... اگه صداش نیاد... من مطمئنم نی‌نیم سالمه چون تموم حالت‌هام طبیعیه و شکر خدا خونریزی هم نداشتم... ولی می‌دونم کارم درست نیست... برام دعا کنید.
سی‌ام وقت دکتر دارم و می‌خوام تا اونوقت صبر کنم نظر شما چیه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جان من وقتی جرات انجام کاری رو نداشته باشم
میشینم کلی دعا میکنم و بلافاصله بعد از تمام دعاها با توکل اون کارو انجام میدم
گاهی که خیلی خوب جواب گرفتم و گاهی هم که طبق مراد خودم پیش نیومد تحمل اون مسئله برام خیل راحت شده بود
پیشنهاد میدم همین کارو بکن وامیدوارم (ومطمئن) که صدای قلب نی نی تو میشنوی

راستی یه چیزی براتون تعریف کنم 5شنبه رفتم سونوی کنترل بارداری وnt
پیش دکتر برادران انارکی(اکباتان) متخصص و استاد دانشگاه تهران در سونوگرافی
چقدرم خوش اخلاقه (ار دکترهایی است که زود جنسیت بچه رو تشخیص میده) 20 دفعه هم به من و شوشو گفت مبارکتون باشه
صفحه سونو رو به خوم و شوشو نشون داد و همه اجزای بدن جنین رو برام توضیح میداد
وایییییییییییییی اصلا باورم نمیشه همه اجزای اصلی بدنش شکل گرفته بود
یه انسان زنده تو شکمم!!!! فداش بشم چقدر م پر انرژی بود همش در حال دست و پا زدن بود
بگید ماشالله(چشمکککککککککککککککککک)
حتی بنی شم تونستم ببینم(قربونش برم بینی ش به خودم رفته)

توصیه میکنم شما هم برای سونو پیش خانم دکتر برادران برید
شمارشو الان پیدا نکردم بعدا مینویسم اما توی اینترنت با اسم فاطمه برادران انارکی میتونسد آدرس و شمارشو پیدا کنید

مرجانه جان مامانهای بهمن 89 یه کلوپ تخصصی خیلییییییییی فعال دارن
برو تو همون تایپیک و درخواست کن دعوتت کنند
ولی اینجا هم سر بزنی دلمون تنگ میشه براتون
مهراوه جان چه خوب...هفته چند هستی؟عزیزم نی نی گلوت بزرگ شده ماشالا......منم دکتر واسم 23 نوبت داده ...یعنی هفته 11...فکر کنم واسه همین باشه نه؟عزیزم..............دوست دارم زود ببینمش دوباره...من عکس اولین سونو رو گزاشتم تو کیفم...شوشو هم مسخره ام میکنه
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
میگم بچه ها میشه قد و وزن اولیه و میزان اضافه وزن و تغییراتتون رو بگین؟و اینکه هفته چند هستین؟
من خودم وزنم 54 کیلو و قدم 167 و اضافه وزن هم نداشتم....هفته 9 هستم...2 روز دیگه میرم تو هفته 10........هیچ تغییر فیزیکی هم نداشتم..نه شکم نه درد سینه و افزایش سایز.........
شما چی؟
وایییییییییییییی خیلی خوشحال شدم مهراوه جان. خیلی زیاد.
اینجا کسی که خبر سلامتی بچه اشو میده همون حسی رو دارم که خبر سلامتی بچه خوودم رو دادن. شما هم اینطوری هستین؟ انگار همه بچه ها یکی هستن و هیچ فرقی با هم ندارن
منم حتما این سری میرم یه سونوگرافی خوب.
راستی جنسیتش مشخص نشده مهراوه؟ هفته چندمی؟ من فردا میرم تو هفته 12
مهراوه جان مبارک باشه
سونوی nt با سونوی معمولی فرقی هم داشت؟ راستی جنسیتش هنوز معلوم نبود؟
شما هم پیش خانم دکتر فاطمه برادران رفتید؟ چطور وقت می دن خیلی طول می‌کشه؟ سونوی واژینال هم انجام می‌دن دیگه؟ خیلی اونجا معطل شدید؟ من هم عزممو جزم کردم برم سونو ولی جاهای معتبر معمولا خیلی طولانی وقت می‌دن. من خیلی بلا می یارم دوست دارم زود بتونم سونوی واژینالم رو انجام بدم تا ببینم دکترم چیزی برام تجویز می‌کنه. خیلی ضعیف شدم.
الی جان من یه بارداری ناموفق داشتم . یعنی آبان سال پیش باردار بودم. اون موقع 65 بودم و تا 68 رسیدم. تا دوماه که چون تیروئید داشتم و بچه خودش افتاد. بعد از اون به شدت وزن اضافه کردم تا به 78 رسیدم. پاهام خیلی ورم داشت. الانم شکمم بزرگ شده ولی چون به خاطر ورمم قرص میخورم و ورمم داره کمتر میشه دارم وزن کم می کنم. الان غذا بخورم حدود 76.5 تا 77 هستم
الی جون
خوشا به سعادتت
من که از تهوع و استفراغ و بدتر از همه ضعف عمومی، جونم به لبم رسیده ولی هنوزم خدا رو شکر می‌کنم. اوایل سینه‌هام سنگین شده بود و کمی هم درد می‌کرد. وزنم با قبل بارداری فرقی نکرده همون 61 هستم قدمم هم 154 ... هفته یازدهم هستم. یه کوچولو شکمم بزرگ شده. صدای بلند و نور زیاد هم اذیتم میکنه.

من اوایل یکم درد سینه داشتم ولی خوب شد الان هیچ نشانه و اضافه وزنی ندارم....البته میگن بهتره تو 3 ماه اول اضافه وزن نداشته باشی...الان از ظاهرم معلوم نیست حامله هستم
سالممممم مامانا منم بعد از چند روز غیبت اومدم
من الان باید اخر هفته 10 باشم ولی به حساب هر 4 تا سونوم امروز 9 هفته تموم میشه و انشا الله وارد 10 میشم 5 شنبه دوباره دلم واسش تنگ شده بود رفتم سونو و گل نازمو دیدم و صدای قلب کوچولوشو شنیدم
منم از اول بارداری 2 کیلو کم کردم با اینکه بالا نمیارم ولی اصلا اشتها ندارم البته چون یه کم اضافه وزن دارم فکر کنم بد نباشه
2810