2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
سلام به همگی وممنون از ابراز لطفتن
منتظر شنیدن خبرای خوب از نی نی های شما هستم
سپیده جان اگه مطب دکتر برادران تماس بگیری برای 10-14 روز دیگه احتمالا بتونی نوبت بگیری
اما هر روز تا ساعت 7(به شرطی که 4-5 اون روز تماس گرفته باشی و نوبت بگیری) میتونی بری توی مطب بشینی تا نوبتت بشی
معلوم نیست چقدر معطلل شی اما معمولا نوبت میدن
احتمالا سونو وا‍ژینال هم مثل همه جای دیگه داشته باشه
شمارشو گیر آوردی ؟
الان سر کارم ....
زودتر برو و ما وخودت رو از نگرانی در بیار!!!ا
راستی سیستمشون صوتی نبود صدای لبو پخش نمیکرد اما قطعا تشخیص میدند...
سپیده جون حسابی که خودم کردم امتحانات اخر ترم ماه 7 یا 8 میشه ... ولی دانشگاست هنوز ثبت ناماش شروع نشده دقیق نمی اگربهمن باشه امتحانات 8 اگر هم دی 7 ....نمیدونم...واییی خداجوننننننننننننننننننننننن :)

وای مهراوه جون خوش به حالت من که دارم لحظه شماری میکنم کی میشه برم سونو صدای قلبشو بشنوم....ببینم دخمله یا پسره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا
من که قبل از این قضیه اضافه وزن صعودی داشتم
و توی این مدت یکی دو کیلو هم اضافه کردم
منم کمی شکمم بزرگتر شده
برای همین نمیدونم ماه رمضون میتونم مهمون دعوت کنم یا چون فعلا نمیخوام به اقوام همسرم بگم
و نمیدونم منو اگه ببینن میفهمن یا نه

راستی ممکنه سر این قضیه کارمو از دست بدم
قبول دارم ... همه چیز دست خداست ..روزی بچه و....

اما دست خودم گاهی فکر رخیال این مسائل نگرانم میکنه
برام دعا کنید
سلام.
منم اولا 1 تا 2 کیلو اضافه کردم اما الان وزن کم کردم. شکمم هم یه کوچولو بزرگ شده.
مهراوه جون خیلیها حاضرند در عوض داشتن بچه خیلی چیزاشونو از دست بدن. ناراحت نباش خانومی مامانم میگه بچه ها روزیشونو با خودشون می یارند.
ان شاالله نی نی نازت که به دنیا اومد موقعیت ها و فرصتهای بهتری واست پیش می یاد.
سلام به همگی

منم دیروز رفتم میلاد برای تشکیل پرونده واای که نگو هم شلوغه هم اینکه اصلن نباید انتظار زیادی ازشون داشته باشیم البته من بخاطر یکی از بستگانم که ماما اونجاست میرم که موقع زایمان حواسش بهم باشه و البته اینکه خب اونجا بیمارستان تأمین اجتماعیه و منم بیمه تکمیلی نیستم. خلاصه اینکه دکتر برام یه سری آزمایش نوشت که باید هفته 16 انجام بدم الان هفته 12 هستم.

از نظر ظاهری هم یه کم شکمم بزرگ شده انقدی که دیگه شلوارام اندازم نیستن همچنین مانتوهام تنگم شدن شاید تو این مدت یکی دوکیلو بیشتر اضافه نکردم ولی نه که الان حجم رحم دوبرابر شده واسه پوشیدن شلوار مشکل دارم. قدم هم 168 هست.البته من یه مانتو گشاد دوختم که تو شرکت میپوشم البته هر چن روز یه بار اونم واسه اینکه نمیخوام یهو تابلو بشم. یه دو سه هفته ایه که سینه هام هم دردناک شدن دیگه به جز اینا اطرافیانم میگن یه کم ورم کردم اما خودم چیزی حس نکردم.

راستی من اصلن ویار خاصی نداشتم از اولش ولی این یه ماه اخیر اگه یه کوچولو فقط یه کوچولو معدم خالی میموند دیگه خدا به دادم باید میرسید خیلی حالم بد میشد از حالت تهوع و عصبی شدن و ... ولی خوب همونطور که دکترم (گفتم بیش یه دکتر دیگه هم که مشاوره میرم) گفت وعده های غذامو خیلی بیشتر کردم مثلن هر دوساعت یه چیزی میخورم با حجم کم این خیلی مؤثر بود. درضمن این باعث میشه آدم اضافه وزن نداشته باشه. من الان 66 کلیو شدم. اما دکتر گفت خوبه مشکلی نیست. درضمن آزمایش سندروم دان هم برام ننوشت گذاشتم به عهده دکتر که اگه لازمه بنویسه ولی ننوشت.
حالا میرم هفته 16 اون آزمایشارو میدم تا ببینم چی میشه.

روز خوبی داشته باشین
خب من هم یک خورده چاقالو شدم البته شوشو میگه چاق نشدی و فقط شکمت یک خورده چاق شده ولی خودم خیلی حس بدی دارم احساس میکنم دارم از چاقی می میرم ولی خب هنوز لباسام خیلی تنگ نشده ...:)

من هم هر وقت گشنم میشه حالت تهوع بدی میگیرم و باید حتمی یک چیزی بخورم از بس هی گشنم میشه همه تعجب کردن :)
از اخلاقم هم نگو ماشاالله اخلاق نیست مهربون، دوست داشتنی :) فقط نمیشه بهم نزدیک شد :)
البت الان بهترم هفته های اول که با همه دعوا میکردم دوست، استادم، مامان ، مادر شوهر ...وای وای... و شوشو...هم یک کلمه می گفتم سریع ناراحت میشدم..
خب خدارو شکر الان یکم بهترم میشه خودمم رو کنترل کنم... :)
وای مامان کوچولو گفتی ها!!!!
از اخلاقی که من تو این مدت داشتم نپرس
البته همونطور که گفتی الان بهتر ه اوضاع
منم ماه اول دوم زود از دست همه ناراحت میشدم(انگار با همه دعوا داشتم) و بدتر از همه اینکه چقدر خودمو اذیت میکردم و حرص میخوردم
ولی الان شکر خدا خیلی بهترم .. البته کمی حساسیت که هنوز هست....
همیشه برام سوال بود اگه وضعیت روحی مادر اینقدر که میگن روی کودک تاثیر میذاره پس چرا ناخوداگاه شرایط روحی عصبی مادر (به خاطر وضعیت هورمونی ) به هم میریزه
به هر حال ما که از حکمت خدا خبر نداریم.....

راستی از بین شما کسی ازمایش غربالگری رو انجام داده
من سونو را انجام دادم که هزینه اش 36 تومان شد
اما در مورد آزمایش که فقط توی بیمارستانهای خاصی انجان میشه(صارم،پارس...)
هنوز اطلاع زیادی ندارم
هزینه آزمایش تو بیمارستان پارس 170هزار تومان
و بیمارستان صارم یکبار گفتند حدود 60 و بار دوم گفتن 97 هزار تومان

نمیدونید جای دیگه ای هم انجام میشه یانه ؟
واینکه آیا بیمه های مکمل هزینه این آزمایش رو تقبل میکنند یا نه؟
یکبار تو سایت خوندم سازمان انتقال خون هم انجام میده
اما زنگ زدم گفتن نه!!
شما همه نی نی گلوهاتون از ماله من بزرگترند من تازه رفتم تو هفته 10.......23 این ماه نوبت دکتر دارم احتمالا واسه آزمایشات اولیه.....مهراوه جان چه طاقتی داری به خونواده شوهرت نگفتی...من وقتی آز خون دادم به مادر شوهر و مامانم گفتم هفته 7 وقتی قلب نی نی تشکیل شد به همه گفتم...خوبه ها؟مادر شوهرم دم به ساعت واسم هوسانه می پزه...همه غداهای خوش مزه ...فردا هم آش رشته میپزه......
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام به همه. اخلاق منم خیلی بد شده بود. چون استراحت مطلق بودم و یک جا خوابیدن با من سازگاری نداره. زود خسته می شدم. خیلی به مامان بیچاره ام گیر می دادم. یادمه پیش شوهرم چقدر گریه می کردم منو ببر پارکی، سینمایی جاایی ... الان بهترم.
مهراوه جان من چهار شنبه میرم پاتوبیولوژی نیلو . واسه غربالگری. خودشون گفتن هزینه نزدیک 100 تومنه. نزدیک های پارک ساعیه. اگه خواستی شماره تل رو میدم.
راستی هواست باشه این آزمایش تو هفته 12 انجام میشه. مواظب باش دیرت نشه
راستی من تصمیم گرفتم جنسیت نی نی رو به هیچ کی نگم. حتی به مادرم. شاید و شاید به شوهرم فقط بگم. ولی اینجا میگم.
2810