2777
2789
عنوان

شوهراتون حقوقشونوخودشون خرج میکنن یا میدن به شما؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من خیلی نگران آیندست همش میخواد پولاشو. پس انداز کنه همش فکر آینده بچه و منه اعتقادی به لوازم الکی خریدن نداره میگه اینارونخری هیچی نمیشه اما پول جمع کنی ماشینو خونتو بهتر کنی اون درسته وچون من ولخرجم میدونه دیگه هیچی براش نمیمونه .اینم بگم درآمد کمشم دلیلشه .
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

مرمر بنظرت امتحانی یکماه خرج خونه رو بگیرم دستم؟اگر اذیت شدم دوباره بدم به خودش؟
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

آره حتما دستت بگیر ولی یه ماه کمه برای قضاوت چون خیلی از آقایون هم کم میارن و خانمهاشون نمیدونن پس دلیلی نداره زود جا بزنی اینجوری اعتماد به نفست و روحیه ات بهتر میشه خیلی البته خودت بهتر میدونیکه باید خیلی رعایت کنی تا اعتمادش بهت جلب شه ولخرجی نکن از تره بار خرید کن خریدهای ضروری کن خدارو چه دیدی شاید تو از همسرت بیشتر پس انداز کردی
نه بابا من عمرا بیشتر. پس انداز کنم .بدیش اینه تازه 300 تومنم به قسطامون اضافه شده و همسرم هنوز فشارشو. تحمل نکرده وحالا میفته گردن من .
آره یه دخمل 17 ماهه دارم
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

مرمر جون مرسی از همفکریت
راستی من عجله ای خوندم شما جزو اون دسته بودی که کل حقوقو میگرفتی یا فقط پول توجیبی؟
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …