2777
2789
عنوان

شوهراتون حقوقشونوخودشون خرج میکنن یا میدن به شما؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 95 پست
دقیقا مامی مهشاد ومهراد چون به چشم خودش میاد کلی نمیده ،خورد خورد به چشمش نمیاد و اینکه میبینه من زیاد خرج نمیکنم باخودش میگه چه کاریه اگر بهش بدم پس انداز میکنه !!
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبار پیش مامانم گفتم مردایی که به خانمشون پول مستقیم نمیدن و میریزن کارتشون و خانمشون مجبور نیست هر روز درخواست پول کنه خیلی احترام برا زناشون قایلن همسرم هم تایید کرد از اون موقع همین کارو کرد
نمیدونم والا اینم یه خصلت بد شوهرمنه مرمر
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

خوب از اون مردهاست که از مستقل بودن زن می ترسه به مرور که با اخلاقت آشناشه شاید دیگه اینطور نباشه بزار زمان بگذره درست می شه
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
چقدر دیگه زمان بگذره ؟ماالان 7 ساله مزدوجیم و 10 ساله همدیگرو میشناسیم .
سارا من عاشق عکس دخترتم هروقت عکس کاربریتو میبینم میخوام لپشو بکنم .اسمش واقعا به خودش میاد جانان.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

من 7 ساله ازدواج کردم از ابتدا اینجوری بودیم ...

یادش بخیر 7 سال پیش بهم ماهی 20 تومن میداد .... و همیشه قدر دان بودم .. چون کارش زیاد ok نبود ... هیچ وقت بهش نگفتم کم هست ...
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
آخه گلم اگه پس انداز کنی هم واسه زندگیتون کردی منم که گفتم اول هر ماه پس انداز میکنم منظورم این نبود که یواشکی و برای خودم برای زندگیمون پس انداز میکنم هر وقتم بخوام ازش برمیدارم کلی تو زندگی نباید این حرفا باشه خوب نیست اصلا حتما باهاش صحبت کن گلم