2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680206 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنمایی تون سوگند جون یعنی واقعا تو یه ماه اول جواب گرفتی؟ من میترسم کچل شم اینقدر اعتماد به نفسم پایین هست که هر کسی رو میبینم اول به موهاش نگاه می کنم توی همین تاپیک خوندم که کسی که پلی کیستیک هست حتما طبعش سرده منم علاقه زیادی به خوردن دوغ و ماست و کلا سردی جات دارم و زیاد می خورم به خاطر همین میگم طبعم سرده دونوش گرم چی می خوری عزیزم ؟
اونلی جان من اسپیرو 100 می خوردم اما جلو ریزش موهامو نمی گرفت دکتر هم همش بهم میگه استرستو کم کن اما این ریزش لعنتی نمیزاره استرسم کم شه وقتی اسپیرو رو قطع کردم داشتم جوش میزدم که قطره ویتاگنوس رو خوردم دیگه جوش نزدم کسایی که جوش می زنن به نظر من این قطره را استفاده کنن بهتره
مارتا جان شما هم این قطره را بخور از اسپیرو بهتره
سوگند جان در مورد غذا ها چیزی دکتر بهت نگفت که چه غذایی مصرف کنی و چه غذایی مصرف نکنی؟ اخه تو شهر ما دکتر طب سنتی نیست که بخوام ازش راهنمایی بگیرم یعنی ممکنه ریزش من هم قطع بشه با گرم کردن بدنم؟
مارتا جان من اصلا حدود یک ساله لب به قند و شیرینی نزدم اصلا دوست ندارم چون اصلا چای نمی خورم از نظر اندام هم لاغرم یه مدت متفورمین هم خوردم که داشتم اسکلت می شدم
اخه پزشکا با می خوان همین داروهای شیمیایی ومثل اسپیرو و سیپروترون کامپاند و متفورمین و... را تجویز کنن که من درحالی که داشتم دارو مصرف می کردم ریزشم شروع شد. اینقدر دارو خوردم که خسته شدم اومدم تو این تاپیک که از بچه ها راهنمایی بگیرم به صورت گیاهی درمان کنم یعنی به نظرتون درمان گیاهی من ممکن نیست؟
منم پارسال که داروی شیمیایی مصرف میکردم میترسیدم برم سمت گیاهی مامانم و خواهرم یک هفته تمام روی مخم کار کردن و گفتن فقط یک ماه داروی گیاهی استفاده کن اگه جواب نداد دوباره برو داروی شیمیایی بگیر چون میدیدن که چقدر دارم بخاطر موهام عذاب میکشم و گریه میکنم با اینکه دارو مصررف میکردم ولی ریزشم همونجوری بود تا دوروز هم قطع میکردم ریزشم فجیع زیاد میشد اینجا بعضی از دوستان میگفتن داروهاتونو باید کم کم قطع کنی ولی من یه دفعه همه چیزو کنار گذاشتم و از همون لحظه شروع به درمان کردم
باور کن همون ماه اول اگه رعایت کنی و سردی نخوری ریزشت کم میشه و کم کم قطع میشه
اکثر بیماریها به خاطر سردیه منم طب خیلی سردی داشتم بحدی که تابستونا یه پتوی کلفت مینداختم روم توام یک ماه با داروی گیاهی درمانک اگه جواب نداد دوباره برو شیمیایی ولی من بهت قول میدم جواب میده
توی اون یک ماه شبها به هیچ عنوان سردی نخور مثل ماست دوغ پنیر برنج نون سفید و ... بجاش چیزای گرم بخور یه سرچ توی نت کن تا لیستشو برات بیار اگرم مجبور شدی سردی بخوری حتما حتما با مصلش بخور دمنوش هم اکثرا گرمن ( بهارنارنج ، گزنه ، استخودوس، بابونه ، پونه ، نعنا ) من اینا رو مصرف میکردم اها یادم رفت یه چیزی رو بگم من روزی یه قاشق غذاخوری سبوس برنج رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط میکردم و میخوردم البته چون مزه بدی میده کمی عسل هم داخلش حل میکردم ولی دمنوش ها رو بدون هیچ شیرینی طبیعی یا غیرطبیعی میخوردم
هلال ماه جان من هنوزم کسایی که موهای زیادی دارن رو میبینم حسرت میخورم ولی اگه پارسالمو میدیدی و الان هم موهامو میدیدی متوجه تغییر موهام میشدی پارسال فرق وسط که باز میکردم و جلوی اینه خودمو میدیدم گریه ام میگرفت ولی الان خداروشکر خیلی خوب شده راحت فرق وسط باز میکنم و میرم بیرون من هنوز راه طولانی رو در پیش دارم طب سنتی طول میکشه ولی خوب میشی بعضی از دوستان میگفتن نباید از طب سنتی انتظار معجزه داشت ولی بنطرم میتونه معجزه کنه وقتی بچه هایی که موهاشون از من وضعیتش بدتر بود و حالا خوب شدن رو میبینم بنظرم این معجزه اس طب نوین با این همه ادعا میگن درمان نداره ولی طب سنتی با ساده ترین چیزها که فکرشو نمیکنی خوبت میکنه
هلال ماه اتفاقا درمان پلی کیستیک با گیاهی راحتتره منتها من طاقت جوشو ندارم واس همین اسپیرو میخوام بخورم مارتا من حداقل سه بار ازمایش هورمونی دادم عزیزم هورمون مردانم اصلا بالا نیست حتی من از دکتر پرسیدم که وقتی هورمونم بالا نیست چرا موی زاید دارم چرا اسپیرو برام خوبه گفت به کمترین میزان هورمونم بدنت واکنش نشون میده حتی اون میزان طبیعیش.حالا من بازم ماه دیگه میرم ازمایش هورمونی میدم چون باید روز سه پریود باشه،من تازه پریم تموم شد
کیانا،کارن😍😍
اسپیرونولاکتون هیییچ تاثیری رو ریزش موهام نداشت،نه وقتی خوردم ریزشمو قطع کرد نه وقتی قطعش کردم ریزشمو زیاد کرد میتونم امیدوار باشم ایندفعه هم اینطوری باشه؟؟؟؟؟میترسم بخورم بدنمو بریزه بهم ریزشم زیاد شه جوشام زیاد شه!!!یکی لطفا راهنمابب کنه
کیانا،کارن😍😍
2810