2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست
صبحها ارده با شیره به عنوان صبحانه در طول روز سه تا دمنوش با طبع گرم میخوردم عرق رازیانه با یه قاشق عسل برای تنظیم هورمون هام روزی ۱۴ عدد بادوم و به همراه چند دونه انجیر یا گردو شبها هم سرمو با روغن سیاهدونه ده دقیقه ماساژ میدادم این نسخه ای بود که استاد خیراندیش بهم داد
هلال ماه منم پلی کیستیکم اما تو ازمایشا هورمان مردام نرمال هست دوز اسپیرونولاکتونی که خوردی چند بود؟؟؟ منم چهار سال پیش اسپیرونولاکتون و سیپروترون خوردم یکسال به خاطر جوشای چونم،که درمان شد و سه سالم جوش نزدم اما باز الان سه ماهه جوشام شروع شده میخوام بازم اسپیرونولاکتون بخورم.دوز ۲۵ واقعا چاره دیگه ای ندارم جوشام وحشتنااااک شدههههههه.اسپیرونولاکتون هیچ تاثیری رو ریزش موهام نداشت اما جوشامو درمان کرد،واسه همین میخوام بخورم
کیانا،کارن😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوسین ( یه واحد سیاهدونه دو واحد عسل ) هم میخوردم حنا هم هفته ای دوبار سرم میذاشتم و اصلا باورم نمیشد انقد زود نتیجه بگیرم همون ماه اول ریزشم به کل قطع شد در حد هفت هشت تار مو میریخت و رویشم شروع شد و خداروشکر الان فرق سرم خیلی خوب شده یک سالی هست با این تایپیک اشنا شدم همیشه میخوندم ولی اجرا نمیکردم چون درگیر اون نسخه بودم و یه جورایی هم تنبلیم میومد ولی دو ماهی هست که تقریبا بعضی دستورات دوستان رو اجرا کردم و اون نسخه قبلی رو نصفه نیمه رها کردم ولی تجربه دوستان خیلی به دردم خورد توام مطمئن باش اگه درمانو شروع کنی موهات برمیگرده طب سنتی طول میکشه ولی درمانش قطعیه
من متاسفانه موهام الان از معمولی یه ذره کمتره اوایل جلوی اینه کلی غصه میخوردم شبها با گریه میخوابیدم ولی الان روحیه ام خیلی خوبه یه جورایی مطمئنم که موهام برمیگرده با دیدن دوستانی مثل شیدی جون و بقیه انگیزه و امیدم بیشتر میشه
عزیزم من مداوم پیگیر درمان نیستم،تاحالا اصلا از روغنا استفاده نکردم فقط ماسکارو گاهی میزنم که ریزشم یه مدت کمتر میشه،حالا یک هفتست تازه تصمیم گرفتم مدام ماسک بزارم که ریزشم خیلییی کمتر شده با چهار بار ماسک گذاشتن
کیانا،کارن😍😍
قبلا که بیشتر رعایت میکردم که سردی رو کمتر بخورم و گرمی رو بیشتر ... ریزشم در حد هفت هشت تا بود ولی اخیرا تنبل شدم تابستونه هوا گرمه نمیشه دمنوش خورد و بیشتر ولع داریم برای خوراکیای سرد خیلی سخته
خواهش میکنم گلم نمیدونم برای رشد قدی خوبه یا نه ولی من برا بلندی مو روغن زیتون استفاده میکنم کلا وقتی طبع سرت گرم باشه رشد موهات زیاد میشه پس تا میتونی سرتو گرم کن من یه دختر خاله دارم سرش به حدی گرمه که دست بذاری روش گرماش اذیتت میکنه امروز که موهاشو رنگ میکنه فردا موهاش رشد کرده و ریشه اش کمی سیاه شده
2810