|
مشاهده متن کامل بحث +
1680233 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
نه همینا کافیه برات فقط برات مثال زدم که بدونی تنوع فقط جلوی پیشرفت موهاتو میگیره.... آنلی عزیزم با جدیت شروع کن...شبا چنان ب موهات فکر کن و قیافتو تصور کن با موهای پر و سالم که خودتم از خاطر ببری مشکل موهاتو من ی دوره کوتاه ب این درجه رسیدم هرکی بم میرسید تو همون ی هفته میگفت تو این همه مو از کجات یهویی چقد قشنگ شدی و..... انقد تلقیت=نم رو موهام تاثیر میذاشت الان دنیا بیان بگن کچل..من کچل نیستم ک 3برابر روز اولم مو دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر خوب فکر کنم ترکیب شاهتره و کاسنی روزی یک لیوان خیلی براتون موثر باشه مخصوصا تو این گرما... یا اینکه 40 روز هرشب سرکه انگبین عسل بخورین بلکل موتون نرمال میشه نه چرب نه خشک نرمالللللل سرکه سیب طبیعی هم سه ق غذاخوری همین تاثیر رو داره
طبع همه آدما با شربت سیب و سرکه سیب و سرکه انگبین و شربت لیموعسل نرمال میشه...خشکی و چربی و هر غیر نرمالی نرمال میشه پسرخوب عذر میخام انقد راحت باهات حرف میزنم
پسر خوب پس شکرخدا ارثی نیست مشکلتون... روغن ابداااااااااا دشمن موی چرب نیست... احتمالا یا روغن نامرغوبه یا اینکه مو رو با روغن خفه میکنین...سر رو باید کمی چرب کرد و زیاد ماساز داد بعدشم روغن موی ضعیف رو میندازه ک جاش موی سالم در میاد.. منم مث شمام موهام چرب بود...الانم گاهی چرب میشه