2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680242 بازدید | 28507 پست
طبع آدم تغییر نمیکنه ابدا من گفتم بتعادل میرسه...ما با غذایی ک میخوریم زبیعت بدن رو تغییر میدیم ک برامون دردسرساز میشه بخاطر همین میگن روزی ی سیب بخور ک تا آخر عمرت ب دکتر نری... سرکه سیب رو باید با آب رقیق کرد بعد استفاده کردم...اونم زود شسته میشه نمونه تو سر اصلا... سرکه سیب خورده بشه بهتره تا استعمال بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پگاه جان منم مدتهاست تو تایپیک هستم الان تقریبا 7 ماهی میشه ریزشم متوقف شده جواب آزمایشها هم خوب بود من الان احتیاج به رویش دارم بگو چیکار کنم شنبلیله تخمش رو بگیرم پودر کنم هر روز چقدر بخورم راستی منم ای بی اس دارم
مطمئن باش تو هم مث من شقیقه هات پر و ضخیم میشه پسرخوب اگه ارثیه شما هم باید همیشه مراقب موهاتون باشین مث شیدا موهاتون ک پر شدن دوباره باید مراقب باشین لیکوپن هم تاثیر داره من خاله و دخترخاله دوستم میخورن یعنی مو ک نیستن ماشالا فک کنم قطر موهاشون وقتی میبندن6 سانت ب بالاس
مرسی پگاه جون منم ای بی اس دارم
منم یه کارایی واسه خودم می کنم برای ای بی اس ام که خیلی کمکم می کنه برات تو خصوصی می ذارم عزیزم حتما

الان مشکلم اینه

من اشتباهی جلوی موهام یعنی خط پیشونیم رو یکبار لیزر کردن الان می خوام سریع در بیاد و ضخیم بشه اونایی که از بین رفته چی کار کنم و چه جوری در میاد ؟ اینایی که یه ذره دون دونش معلومه رو تقویت می خوام بکنم و رشدشون رو سریع ،دستورای خیلی زیادی دیدم اینجا می تونی بگی برای مورد من چه کاری بهترین جواب رو می ده ؟حسابی این پیشونی من به هم ریخته و زشت شدم :(،نامزدی خواهرمه می خوام زود در بیاد،دکتر برم به نظرت بهتر جواب می گیرم ؟
یا همین طبیعی برم جلو ؟
آنلی جان من با عصاره بابونه و مریم گلی هر دو هفته یکبار حنا قاطیش میزنم و البته چای سبز برای چرب بودن موهام پگاه جان من روغن نارگیل cbc ریزشم اصل هشت اینو مطمینم هر روز بمالم خوبه بعد منم وحشتناک موهام چربه چند بار زدم انقدر ریخت پشیمون شدم چقدر بذارم رو سرم بمونه
اها راستی دیروز سیمای خانواده یکی از کارشناسای 5040 اورده بود گفت چندتا شامپو و روغن داریم هر کسی استفاده کنه بعد 4ماه ریزشش قطع میشه. گفت اگه ریزش موهاتون قطع نشد پولتونو پس بگیرید
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
آنلی جان من یک روز در میون عصاره بابونه و مریم گلی و چای سبز میزدم هر دو هفته بهش حنا اضافه میکردم تقریبا بعد سه بار استفاده ریزشم نصف شد الان شده حداکثر ده تا تو حموم دیگه دست میکشم مشت مشت مو نمیاد تو دستم حداکثر یکی یا دو تا اکثرا هیچی
2810