2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680206 بازدید | 28507 پست
سلام به همه نی نی سایتیهای عزیز من خیلی وقت بود نبودم..پس عید همتون مبارک باشه من ی اکتشاف جدید داشتم برای موهام که معده و روده م هم ساکتن یک ماهه من آخرای اسفند تو یوتیوب ی کلیپ دانلود کردم اول انجامش دادم که اگه جواب داد ی تاپیک جدا بزنم براش اونم خوردن پودر تخم شنبلیله س..نمیتونم بگم چقد تاثیرش زیاد بود رو بدنم..پوستم..موم..روده و معده همون روزای که موهام ضخیم شدن فکر کردم توهم زدم ولی الان روز به روز بهتر میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی چیز دیگه هم هست زرده تخم مرغ محلی رو بزنید به سرتون و سفیده ش رو بخورین اما سفیده رو خام هرگز استفاده نکنین روششم اینجوریه ک موهاتو ک خیس کردین ده دقیقه تخم مرغ رو بزنید ب سرتون.. زرده +2ق غ آب+1 ق غ روغن زیتون یا هر روغنی دیگه 2 بار استفاده کنین 1/4 فنجون دانه کتون شب خیس کنید..صبحش تو 2 لیوان آب بجوشنید و هرزگاهی هم بزنید...خنک ک شد بعنوان زل استفاده کنین آب گوجه فرنگی مخصوصا سس کچاپ خیلی برای مو فوق العاده س http://behsite.ir/content/articles/riz/2021/ بخدا سه ماه استفاده کنین بیخیال همه این دکتراو این همه دارو گیاهی شیمیایی بشین اگه تصور کنین و باور کنین پرمو میشین حتی شده ی ساعت دیگه من ب جد دیدم تاثیرشو یا خالق من شکرت بقرآن شاکرم از خدام نمیدونین یقرآن من چی بودم هنوز دوستایی دارم ک ب شوخی بم میگن چظوری کچل من همه راهها رو رفتم نمیدونم ب چی قسمتون بدم که فقط ی بار ی دوره کوتاه امتحان کنین.. از بس اومدم اینجا کسی حرفمو نفهمید خسته شدم عاشق باشین خدا هرچیزی که حق الهی شماس ب شما میده ب منم میده به همه میده عاجزانه خواهش میکنم ازتون میدونم برای یک خانم چقد سختهومیدونم که انقد التماس میکنم ی دوره انجام بدین
سلام آنلی عزیزم آره من از اون قدیمای اینجام چشم گلم هروقت بتونم میام بهت قول میدم همین شنبلیله و تخم مرغ و حلیم شنبلیله خیلی مفیده..تخم کدو خام بخور روزی ی مشت حنا هم خوبه ولی زیاد نزن سرت عادت کنه اذیت میشی
سفیده ش رو نمیدونم ولی من توی ی سایت خارجی تخم مرغ رو دیدم ک میگفت ده مین کافیه.. عسل و دارچین هم خیلی رو موهای من تاثیر داره یعنی ی بار بزنی مو ریزه رو فرداش احساس میکنی... ی برنامه سبک غذایی و استعمالی برا خودت بذار
اتفاقا بهترین کار رو میکنی آنلی...من همیشه میگم قاطی نکنین همه چیو باهم در کنارش شنبلیله پودر کن بخور با غذات...تو این سه هفته همین حنا و شنبلیله رو انجام بده ی ق عسل + نصف ق چ دارچین...5 دقیقه تا ی ربع ...نیم هم بشه مشکلی نیست...بستگی ب گرمایی بودنت داره..غلیظه فرق باز کن بزن ب سرت...نگران نباشی ک چسبندگیش مو رو میکنه برعکس هیچ کاری ب موت نداره
آنلی الان با ی روغن زیتون یا روغن نارگیل یا هر روغنی ک مناسبه موهه اگه دائم استفاده کنی همه چی حل میشه متاسفانه ما صبور نیستیم.. میتونی دو برابرش کنی...من مثل مسح سر تمام سرمو میزنم کافیه
پسر خوب عذر میخام جوابتونو دادم تو پست آنلی روی غذاتون بریزین..تو سالاد فقط همراه غذا بخورین حتما قبل از مصرف این لینک رو کامل بخونین http://www.hidoctor.ir/49535_23-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D9%88-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7.html/
2810