2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
اینجا الان پمپرز ساده گیر نمیاد ولی پمپرز ترک هست که معطره و ممکنه به بچه ها حساسیت بده. انواع پوشک ترک هم هست که بسته به جثه بچه میتونی انتخاب کنی من پمپرز ترک و مولفیکس به تناوب استفاده میکنم.
جان ب ب هم خوبه
عمر دو بایست در این روزگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از 6 ماهگی برای رفع یبوست اب الو خیلی عالیه......همچنین اگه پاهای نی نی رو تو شکمش جمع کنین وبعد صاف کنین و در روز چند بار این نرمش رو انجام بدین روده هاشونو تحریک میکنه و موثره در رفع یبوست
سلام
پسر من 10 روزه که اسهال
اوایل کم بود و روزی 4 بار بود که پی پی شل شده بود و حاوی تکه های شیر یا سبزی یا مواد سوپش بود.
بعد شدت گرفت طوری که به روزی 20 بار رسید و فقط آب دفع می کرد
پاهاش به شدت سوخت.
دکتر اول زینک و پودر proxin restore تجویز کرد.
بعد از آزمایش مدفوع کوتریماکسازول تجویز کرد.
و اسهالش رو ویروسی تشخیص دادن.
ولی هنوز خوب نشده و دفعات پی پی زیاده
ولی مثل قبل آبکی نیست و حاوی مواد سوپش مثل هویج
تو این مدت بهش عرق نعنا هم می دادم که دیگه نمی دم.
لطفا تجربیات خودتون رو بگید.
تا چه مدت باید صبر کنم و مجدد به دکتر مراجعه کنم
سلام مامانای خوب
من دختر م متولد اذره از هفته دیگه باید برم سر کار حدود 8 ساعت پیشش نیستم می خواستم ببینم شما سر کار شیرتون رو می دوشید؟تو چی ذخیره می کنید؟میزارید تو یخچال یخ بزنه؟وقتی می خوایید بیارید خونه ظرفو تو یخ میزارید میارید یا همینطوری؟
میشه لطف کنید هر توصیهای برا دوشیدن و نگه داری شیر تو محل کار دارید بهم بگید.
ببخشید این همه سئوال کردم
ناهید جان
اگر قبل از آرد کردن بذاری یک کم خشک بشه خیلی بهتر پودر میشه. من با یک آسیاب برقی کوچولو پودر میکنم.
البته یک بار هم یک کمی درشت بودند ولی ظاهرا اذیت نکرد.
عمر دو بایست در این روزگار
مانا جون

در مورد قیمت پوشک چند تا تاپیک تو کلوپ هست که اطلاعات دقیقی نوشتند . به نظرم درسته که هیچ کدام از پوشکها مثل پمبرز نیست اما از تجربه یکی از دوستان که یک عالمه با خودش بار کرده بود و آورد میگم ارزش نداره این کارو بکنی چون این پوشکها حتی انواع ایرانیش هم خیلی بد نیستند!!
امید دارم، پس هستم
در مورد خوابیدن شبانه
تارا گاهی که میخواد بیدار بشه من ملافه روشو کنار میزنم دوباره خوابش عمیق میشه . اصولا دختر من از اول با روانداز مشکل داشت
امید دارم، پس هستم
سلام

دختر من 2 ماهه که خوب وزن نمی گیره...تا 4 ماهگی که شیر خودم و شیر خشک می خورد ماهی 900 گرم وزن می گرفت...ولی دو ماهی که فقط شیر خودم رو می خوره (دیگه شیر خشک دوست نداره) روی هم نیم کیلو اضافه کرده...یکماهی هم هست که غذای کمکی مثل سوپ و فرنی و شیر بادوم و سرلاک و ابمیوه هم شروع کردم...

لطفا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید...دخترم 5/6 ماهشه
سلام به مامانای گل آبان 88 که اینقدر فعالن . چند روز پیش روی لباس کیانا که کاملا نو بود چند قطره از قطره آهنش ریخت و هر کاری کردم پاک نشد دلم خیلی سوخت آخه اولین بار بود که این لباس رو میپوشید شما راهی واسه پاک کردنش بلدید؟
2810