2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
الهام جون

تقریبا نمیشه کاریش کرد ماست و آبلیمو را بچه ها توصیه کردن من استفاده کردم فایده ای نداشت الان سعی می کنم موقع تعویض لباس قطره آهنشو بدم
امید دارم، پس هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام جون ممنون بابت تاپیک خوبت
سوال من در مورد از پستونک گرفتن بچه هاست: حسین الان 6.5 ماهشه و خیلی عاشق پستونکه. باهاش بازی میکنه باهاش حرف میزنه براش آواز میخونه و از همه مهمتر باهاش میخوابه و این منو خیلی نگران کرده که بعدا چه جوری میتونم به پستونک نخوردن عادتش بدم. همین الان هم وقتی پستونکش گم میشه واقعا کلافم میکنه و نمیخوابه و مجبورم میکنه تا پیداش کنم یا یکی دیگه بخرم.
چه جوری ترکش بدم؟ خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین بگین
زندگی خالی نیست: مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست.
سلام فرشته جون. منم 10 روزیه که برگشتم سر کار. تجربه خودمو میگم راجع به شیر دوشیدن سر کار. من یکی دو ماه مونده بود برگردم سرکار شیرمو میدوشیدم با شیر دوش برقی و ذخیره میکردم تو فریزر. تا سه ماه میتونی از اونا استفاده کنی هر وقت کم اوردی. من توی این کیسه فریزری های مخصوص درست کردن قالب های یخ که توی لوازم یکبار مصرفی ها میفروشن فریز میکنم شیرمو تا هر چند تا قالب که تو هر وعده لازم داره آب کنن و بهش بدن وقتی خونه نیستم. تو شرکت هم صبح زود قبل اینکه بیام تو خونه میدوشم شیر و دم و دستگاه شیردوشی رو میارم سر کار و بعد ناهار هم که سینه هام پر میشه حدود 250 تا 300 سی سی میدوشم و تو فلاسک میریزم و میبرم خونه. چون 2 تا 3 ساعت بعدش خون ه نیازی به یخچال گذاشتن هم نداره. تو خونه هم به تناوب میدوشم تا روز بعد که نیستم شیر تازه بخوره. یه روزایی که شیرم کمتره یا وقت نمیکنم واسه فرداش بدوشم از شیر های فریزری بهش میدن. ویانا تو 8-9 ساعتی که نیستم 400 تا 500 سی سی شیر میخوره البته الان زیاد غذا نمیخوره وقتی پیش مادر شوهرمه.
مامان حسین جون ویانا هم پستونکیه ولی من فقط موقع خواب یا وقتی بیرون هستیم و بیقراری میکنه بهش میدم. با هر کی که بچه کوچیک داشته صحبت میکنم میگه گرفتن بچه ها از پستونک کار سختی نیست و دردسرش یکی دو روزه البته زیر یکسال این کار راحت تره. بعضی بچه ها واقعن نیاز به مکیدن بیشتر دارن که پستونک کمک میکنه بهشون.
فرناز جون بعضی از بچه های ابانی هم روند وزن گیریشون تو ماه های اخر کند تر بوده. شاید بخاطر اینه که بچه ها اماده میشن غذا بخورن و طول میکشه تا عادت کنن به غذا خوردن. دختر من از 5 تا شش ماهگی کلن 100 گرم اضافه کرده بود.
فرناز عزیز نگران نباش این طبیعیه چون اگه با روند اولیه بخوان رشد کنند که دیگههیچی . امیررضا ماه های اول ماهی یک کیلو و دویست گرم اضافه می کرد دکترش گفت تا شش ماهگی طبیعیه ولی بعد اون نه . ماه پیش سیصد گرم اضافه کرد دکتر گفت خوبه و جای نگرانی نداره . ضمنا یبچه ها تو سال اول کلا باید شش کیلو و نیم اضافه کنند
سلام مامانهای عزیز
دخترم تا چند روز دیگه 6 ماهش تموم میشه و اگه خدا بخواد میخوام غذای کمکی رو شروع کنم. سوالم اینه که غذای کمکی را باید چه موقعی بهش بدم که وزن گیریش هم خوب باشه.یعنی بعد از اینکه شیر خورد یا قبلش؟
وقتی چترت خداست، بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد …
برای جلوگیری از سوختن پای بچه بطور طبیعی که شسته یا پاک میشن چه مدفوع چه ادرار چه هر دوتاش!:)...بهتره که مطمئن بشیم که اثری از خیسی یا رطوبت روی پای بچه نمونده ...و لزوما هر بار بعد از شستن بهش لوشن یا کرم یا روغن یا ...نزنیم تا پوست قابلیت تنفس خودشو حفظ کنه ..اینطوری پای بچه هم کمتر میسوزه .... در ضمن تکرار بی مورد پمادهایی مثل کالاندولا یا مشابه اونا که برای سوختگی استفاده در مواقعی که اصلا پای بچه نسوخته بیشتر باعث تحریک پوست میشه .. و یا اثر موثر خودشو از بین میبره.. چون پماد های سوختگی غالبا با پوست سازگارمیشن و دیگه اثر خوبی نخواهند داشت . نقطه سر خط.:)...................منبع : مرکز اموزش بارداری و بچه داری بیمارستان نورث یورک تورنتو .کانادا.
تجربه برام ثابت کرده که به اوستا هر وقت غذا میدم که قبل از موعدشیرش باشه خوب میخوره ولی زود سیر میشه....شیرش رو هم کم میخوره.... تازه کار بودم خوب!! ولی حالا با کوله بارسنگینی از تجربه 15 روزه ( هه هه هه هه :))))).) بهم ثابت شد که اره درستش همینه که اول سیر شیر بشه بعدش غذا رو هم میخوره.......:))...
من با خودم پمپرز اوردم خیلی هم راحتم تا حالا هم پای بچه نسوخته ولی از ایرانی ها مای بیبی استفاده کردم که جوش پوشک زد ولی زود هم خوب شد اما اصلاااااااااااااااااااااا پس نداد............ با پمپرز خیلی شده که پس بده . البته اینم بگم که به نحوه شل و سفت بستن پوشک هم مربوطه . باید وقتی بچه خوابیده و پوشک بسته شده به اندازه عرض دو انگشت سبابه و وسطی چسبیده به هم گشادی داشته باشه.....
2810