2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
sami جون سال اول زندگی هر کودک آنچه او لازم دارد نیاز است نه خواسته پس قید گذاشتن برای کودک زیر یک سال کار درستی نیست اما به کودک بالای یک سال می توان مفهوم نه و مخالفت را آموخت . پس اگر کودک حتی نیاز به مکیدن موقع خواب داشته باشد این نیاز او را برآورده کنید بر خلاف گفته خیلیها پستونک وسیله کمکی بسیار خوبی در این زمینه است و می تواند هم بچه را به نوعی ارضا کندو هم آرامش مادر را تامین کند
امید دارم، پس هستم
مامان تیدای عزیز این شامی هم که من گفتم بعد از شیر دادن به دخترته تا یه سالگی شیر الویت داره . اینجوری شب هردوتون راحت ترمی خوابین . صبح هم شیر بیشتری دای تا برا دخترت بدوشی و اون نوش جان کنه. همینطور هم که مام عزیز گفت کودک زیر یه سال را نباید خیلی تو قید و بند گذاشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه سوال راجع به استرلیزه کردن وسایل شیردهی و شیرخوری بچه داشتم. به نظرتون بعد هر بار مصرف باید وسایل رو استریلیزه( با دستگاه یا 5 دقیقه جوشاندن) کرد یا مثلن هفته ای یکبار کافیه و شستشوی ساده با آب و مایع ظرفشویی بعد هر بار استفاده کفایت میکنه؟
سانا جون تا اونجا که من می دونم استریلیزه کردن وسایل برای نی نی های زیر شش ماه اجباریه و برای بعد شش ماهگی ضروری نیست ( هر چند خودم هنوز این کارو می کنم) اما بهترین روش استریل استریل با دستگاه یا استریل با بخار آب یا قرار دادن وسایل برای چند دقیقه در آب جوشیده شده است و جوشاندن خود وسایل چندان توصیه نمی شود ( اینها رو علاوه بر اینکه خودم می دانستم از پرسنل بیمارستان موقع بیماری تارا هم شنیدم)
امید دارم، پس هستم
بچه ها جون ببخشید ولی من این منظور و نداشتم چون مامان خودمم شاغله فقط گفتم 6 ماهگی که آدم نی نی و می ذاره می ره از جمله خودم باعث می شه که نی نی عقده مامانش تو دلش باشه این فکر من بود و دلسوزی برا نی نی ها نه صفت گذاشتن روشون لیلا خانم لحن شما که خیلی زننده تر بود.به هر حال ببخشید
2810