2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چند وقت بود به کف پای نیما که صافه حساس شده بودم و دنبال اولین فرصت که ببرمش پیش دکتر ارتوپدکودکان و کلی هم غم تو دلم بود که نکنه براش کفشهای مخصوص طبی بنویسن که انگار خیلی هم سنگینن....
که یه جایی خوندم کف پای بچه ها تا 4 و 5 سالگی معلوم نمیکنه صافه یا نه....تعجب کردم و گفتم قبل از اینکه نیما رو ببرم خودم با یه دکتر ارتوپد مشورت کنم
ایشون گفتند اصلا نمیشه تا همون 4 و 5 سالگی در مورد کف پای بچه ها قضاوت کرد و کف پاشون تا قبل از این سنها هنوز قوس نگرفته خصوصا تا 3 سالگی....و لی تا 6 سالگی دیگه شکل گرفته و اونموقع میشه گفت صافه یا نه....
از اونروز به کف پای هر بچه ای که نگاه میکنم میبینم صافه و من قبلا دقت نمیکردم
اینو اینجا نوشتم که خیالتون از این بابت راحت بشه.....
سلام به دوستای گلم

النا از 11 ماهگی یه حرکت خاصی میکنه
اون اوایل فکر میکردم میخواد چهاردست و پا راه بره که وقتی دمر میفته خودشو تکون میده. اما بعدش فهمیدم ربطی نداره. هنوز هم این حرکت رو میکنه. الانم فکر میکنم وقتایی که داره دندون جدید در میاره بدتره.اما با مشاور که حرف زدم گفت نباید بزاری عادت کنه.باید حواسش رو پرت کنی. خیلی کار سختیه!!!!

خدایی نمیدونم باهاش چیکار کنم؟؟؟
روزایی که کسل و بیحاله بدتر میکنه.همش دمر میفته و زور میزنه.طوری که خیس عرق میشه!!!

من یه پروژه ی سخت دیگه ایی هم داشتم.البته چند ماه پیش و اون هم گرفتن شصت خوردن از النا خانم بود.اما خدا رو شکر به خوبی و خوشی گذشت. اونم خیلی کار سختی بود چون یک هفته دستش رو با باند میبستم!!!

اگر فکری به ذهنتون میرسه به من هم بگین. یا اگر تجربه ی مشابهی داشتین؟؟؟
نونا جون دقیق نمیتونم بگم!

بعضی وقتا خیلییییییییییییییییی زیاده
بعضی روزا هم اصلا" نیست

وقتی کسل و بیحاله و دل درد یا دندون درد داره بیشتره

میگن یه جور خودارضاییه روحیه
اگر عادت بشه بدبخت میشم
دوستان ببخشید یهو می پرم وسط

بنا به رشته م و سابقه ی 5 سال کار با بچه ها یه تجربه ای دارم که می گم

مونا جان حتما حتما حتما اول ببرش یه تست عفونت ادراری ممکنه مشکل اولیه ش از خارش ناحیه ی تناسلی باشه

یعد اگه اون نبود باید بری سراغ حدس های دیگه

به منم خبر بده

اگه اینجا نبودم از طریق نی نی سایت ایمیل بفرست برام
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...