2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

چقدر اینجا خوبه مرسی مام عزیز و بقیه دوستان که میاین اینجا
اول به النا جون بگم که با توکل به خدا و با دعای همه خانمهای مهربون سایت سوژینمون سلامتیش رو به دست اورد

بعد اینکه درمانی برای جوجوی منه بیچاره که از دست یه دختر وروجک گاز گازی شده و زخم شده دارید یا نه؟
پیشاپیش ممنونم از کمکتون
مانا جون ما الان به نی نیهامون همه چی میدیم تقریبا ولی خوب هنوز از غذای خودمون نمیدیم.....بستگی داره نی نیه شما چند ماهه باشه ..نی نیهای ما که یا تو 10 ماه هستن و یا 10 ماهشون تموم شده میتونن این غذاها رو بخورن: سرلاک-فرنی-حریره-سوپ-پلوشفته با ماش یا عدس یا خرما یا هویج بهمراه مرغ یا ماهیچه پخته و نرم شده-ابگوشت -ماهی -تخم مرغ اب پز-انواع پوره ها با کره و خیلی از غذاهای دیگه که مخصوص خودشونه و شما میتونی از لینکی که بهت معرفی میکنم هم کمک بگیری
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=34755&PageNumber=5
همه نوع میوه بجز مرکبات و البالو و گیلاس هم تو این سن میشه بهشون داد...اب میوه هم همینطور.....پودر ذرت و گندم هم میتونی بدی....در ضمن خامه هم میشه تو غذاهاشون بریزیم....
راجع به کارسیت . اینجا در کاناداا توصیه میشه تا زمانی که میشه و کارسیت برای بچه کوچیک نشده جوری که زانوهاش بیاد توشکمش بهتره که از کارسیت نوزادایشون استفاده بشه چون پشت به فرمون جاگیر میشه و در صورت تصادف بچه کمترین جراحت رو میبینه . حتی ترمزهای سنگین هم روی مهره های گردن بچه تاثیر میذاره . پ چه بهتر که تا حد امکان از کارسیت اولیه نوزادیشون استفاده کنین ..
از 2011 هم مدلای جدید کارسیت به بازار میاد که همون شکل کارسیت نوزادی هست ولی بزرگتر و جادار تر که بتونه بچه رو تا 20 کیلو هم تحمل کنه و حالت پشت به سرنشین جلوئیی هم قرار میگیره . عین همون کارسیت های نوزاد ..اینجوری میخوای سیفتی بچه ها رو حتی الامکان بیشتر کنن. ........اکثرا وقتی از نزادی بچه با این وضع اشنا بشه و تحت هیچ شرایطی هنگام رانندگی بچه از کارسیت برداشته نشه هیچ وقت با مشکل ناراحت و ناراضی بودن بچه مواجه نمیشین .
دیروز رفته بودم کلاس یه متخصص تغذیه برای بچه ها اومده بود ( بماند که خودش اندازه دوتای من بودا :دی)... میگفت برای بچچه کوچک و نوپا باید تنوع غذای کمتر از 3 دسته نباشه . ایده رژیم غذایی بچه . چربی( که توی شیر و ماست پر چرب هست ، وانواع کره و پنیر پر چرب ) و گوشت و سبزی هست .. بعدش میرسه به رسته کربوهایدرات ها . ایران رونمیدونم ولی به من گفت از وقتی که اوستا افتاد روی هومومیلک (شیر پر چرب خوردن) دیگه همونویتامین دی رو هم که بهش میدادی قطع کن .. وصریحا با دادن ساپلیمنت مخالف بود ..(اینم بگم که اینجا فقر ویتامین تو مواد غذایی دست شده ندارن) یعنی اگه بچه از گروههای مختلف غذایی یه مقدار مشخص درروز بخوره دیگه نیازی به ساپلیمنت نداره ..
2810