2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
دیگه اینکه بچه بعد از اینکه از شیر مادر گرفته شد باید بتونه 2 فنجون برابر 500 میلی گرم در دو وعده 250 تایی شیر پر چرب بخوره . تا ویتامین دی مورد نیاز بدنتش تامین بشه . و صد البته کلسیم.
مثلا من که حالا حالا شیر میدم به بچه اصراری نیست که حتما دو فنجون شیر هومو بخوره (پرچرب) ولی حتما بعد از تموم شدم هر وعده غذای اش (وعده های اصلی ) بهش تو فنجون یا شیشه یا هرچیزی که مادر استفاده میکنه برای خوراندن مایعات ،شیر بدم حالا هر چقدر خورد . بنا بر اینه که کم کم و نا محسوس بچه باشیر پرچرب اشنا بشه و میل به شیر مادر درش کمتر بشه .. میتونه یکسال طول بکشه پس اصلا عجله ای نیست ..ولی باید بعد از یکسالگی حتما شیر خوردن رو شروع کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اینکه صبحانه رو بیشتر از 3 گروه از مواد غذایی به بچه ندین چون سریع اضافه اش رو دفع میکنه که شاید بتونه بدرد بخور باشه و الان با متراکم کردن مواد با هم (فکر میکنیم داریم کار خوبی میکنیم ) به بچه یه وعده سنگین صبحانه میدیم غافل ازینکه بهتره برای بچه در وعده صبحانه چربی ( مثلا کره خامه پنیر شیر ...) پروتئین . کربوهایدرات استفاده بشه
مامان ایلیا جون برای بچه 6 ماهه شاید غذا هنوز کمکی به وزنگیریش نکنه و لی شما عملا داری ذائقه بچه رو میسازی و باید سعی کنی به بهترین نحو این کارو بکنی تو ایران معمولا غذای بچه رو با فرنی و حریره شروع میکنن معمولا هفته اول فرنی از روزی یک بار شروع میکنن و به روزی سه بار میرسونن هفته دوم حریره و بعد سوپ ساده از هفته سوم .سوپها رو مواد مختلف درست می کنن و معمولا هر سه روز یک بار ماده جدیدی به سوپ اضافه می کنن
امید دارم، پس هستم
مامان ایلیا ،بعنوان غذا برای بچه منظورته ؟ اه بهش فرنی هم میگن .. به این صورت که یک قاشق مرباخوری نشاسته ،گاهی همره ا نصف قاشق پودر بادام گاهی به تنهایی) و اب یک سوم لیوان همه رو با هم قبل از روشن کردن اجاق هم میزنی که مایع سفید رنگی بشه بعد اروم روی اجاق میذاری و مدام هم میزنی تا فرم سفت تری بخودش بگیره و تقریبا لعاب شیشه ای رنگی میشه .. اگه بتونی بجای نشاسته پودر برنج رو جایگزین کنی .. انرژی غذایی بیشتری به بچه ات میرسه .. شکر هممیتونی بزنی اگه دوست داری کمی طعم بگیره .. ولی منو خیلی های دیگه بدون شکر هم به بچه دادیم و جواب داد
من م روش مام رو امتحان میکردم و الان اوستا خیلی راحت پذیرای غذاهای جدید هست .. ولی یچیزی هم شده ها.. اون اوائل که من برای چهارماهگی اوستا اومدم ایران ،بچه سخت مریض شد و خیلی وزن کم کرد .. پس بنابر دستوردکتر میوه رو از همون اول بهش ندادم و غذا خورش کردم .. باور نمیکنی هنوز هم که هنوزه غذا میبینه ضعف میکنه و لی میوه رو باید با هزار ترفندبهش بدم .در حالیکه این قضیه تو خیلی از مامانایی که به بچه میوه دادن اولش ،برعکس شده .. تجربه ام بهم میگه که اگه دوباره بچه دار شدم حتما هر دو رو با هم شروع میکنم بهش دادن .شاید نتیجه داد .
مامان ایلیا جون همونطور که نگین جان گفت فرنی رو میشه با نشاسته هم درست کرد اما من باآرد برنج خونگی و آب رو درست می کردم و کمی که خنک می شد شیر خشک بهش اضافه می کردم در واقع چون دختر من کم وزن بود ترجیح می دادم هم به فرنی و هم به حریره اش شیر خشک اضافه کنم البته من شیر خودم زیاد نبود و گرنه می تونید شیر خودتونو به فرنی یا حریره اضافه کنید فقط دقت کنید که بعد از کمی خنک شدن فرنی یا حریره این کار رو بکنید. مورد دیگه اینکه از سرلاکها غافل نشید و سعی کنید به بچه بدهید
امید دارم، پس هستم
من فقط با اب درست میکردم فرنی و حریره رو .. شیر خودمو نمییختم شیر خشک هم تا حالا به هیچ صورتی بهش ندادم ... با سرلاک هم قاطی شون کنی فکر خوبیه ها .. انگار داره در ان واحد از هردوش میخوره . میوه رو هم میتونی از موز شروع کنی ..زرد الو هم خوبه کلا میوه های سهل الهزم خوبه . مرکبات رو یکم دیرتر شروع کن
یه برنامه علمی دیدم چند شب پیش که میگفت راه رفتن و ایستادن و یا نشستن و این قبیل کارهای تعادلی به استخوانهای ایجاد تعادل در گوش مربوط میشن و تا زمانیکه این بخش تعادلی در گوش کامل نشه کودک قادر به انجام این کارها نخواهد بود و دستور انجام این کارها از مغز صادر نمیشه و اگرچه به گوش ربط داره ولی به شنوایی هم ارتباط پیدا نمیکنه.....خیلی برام جالب بود
اره درسته مریم جون پس بهتره سعی نکنیم طفل معصوممون رو هی راه ببریم بلکه تمرین کنه !...خیلی از ماها فک میکنیم اینکه بچمون راه نمیره بخاطر اینه که ما باهاش تمرین نکردیم .. و این تمرین نابجا چه بسا باعث ضربات جبران نا پذیری برای پاهاش بچه باشه در اینده
ممنون نگین جونم خیلی مطالبت راجع به غذای بچه مفید بود. من خوشحالم که تقریبن همین دستورالعمل ها رو که گفتی دارم انجام میدم. فقط ویانا از شیر پاستوریزه زیاد خوشش نمیاد و خیلی خیلی کم میخوره. حالا میخوام با کاکایو و موز و.. قاطی کنم ببینم میتونم بهش بدم یا نه. شما ها تجربه ای ندارین؟
2810