2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
مامان تیدآ هر وقت تو تختش بیدار شد تو شبها یه مدت سراغش نرو بذار خودشو سرگرم کنه و دوباره بخوابه اگه گریه کرد بهش زمان بده و بعد برو سراغش باید کم کم یاد بگیره که با بیدار موندن پاداش کمی گیرش میاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مامان ویانا ----- میدونی وقتی سراغش نمیرم یا براش لالایی میخونم و تختش رو تکون میدم که بخوابه خیلی شدید گریه میکنه و جیغ میزنه اذیتم میکنه اعصابم بهم میریزه آخه باید خودم هم صبح زود بیدار شم خیلی خسته میشم - واقعا شبها خوابش خیلی خیلی بده - البته من خودم هم بچگی و تا زمانی که بزرگ شدم و بچه دار نشده بودم شبها دیروقت میخوابیدم و بیشتر روزها میخوابیدم اینم به خودم رفته اما الان شرایطم فرق میکنه و احتیاج دارم شبها حداقل 6 یا 7 ساعت بخوابم که با شرایط درسا 4 یا 5 ساعت بزور میخوابم
یه تجربه : اوستا موقع دندون دراوردن لب به غذا که نمیزنه هیچ شیر هم نمیتونه خوب بخوره... همش دوس داشت اب بخوره از لیوان خودش...کم کم متوجه شدم بچه از گرسنگی داره اب میخوره همش چون دیگه به لثه هاش فشار نمیاد ...منم شیرمو دوشیدم ریختم رو لیلون گذاشتم خنک بشه بهش دادم. تا دو سه روز همش همینجوری بهش شیر دادمتا خودش بهتر شدو دوباره همه چیز به حالت عادی برگشت
نگین جون یعنی تو همون لیوان های آب میوه خوریش ریختی یا همین لیوان های معمولی بچه گانه؟ چون ویانا هم گاهی اصلن نمیتونه از شدت درد لثه نه سینه رو مک بزنه نه شیشه رو. حالا این روش تو رو امتحان میکنم. مرسی بوووس
چه تاپیک خوبی . با اینکه خلاف قوانین بود ولی دلم نیومد ازتون تشکر نکنم . از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار همه میذارید ممنون. پسر منم الان 5/6 ماهه ست و هنوزدندون در نیاورده ولی خیلی بی قراری میکنه . همه چیز رو میخواد گاز بزنه و اگر بهش ندم جیغ میزنه و گریه میکنه . بدتر اینکه هر چیزی هم تا چند دقیقه آرومش میکنه و بعدش یه چیز دیگه میخواد . دندون گیرو چغچغه و اسباب بازیهای نرمش که دیگه تکراری شدن . نمیدونم چکارش کنم .
سلام سانا جان
من باید از شهریور برگردم سرکار و گویا شما هم سرکار می رین ،
می خوام بدونم شیرتونو می دوشین ؟ چند سی سی ؟ من از ساعت هشت می رم سرکار تا ساعت سه و خیلی نگران دخترم هستم ، چون شیشه هم نمی گیره .
یه سوال دیگه شیرتون کم نشده ؟سرکار می دوشین شیرتونو ؟؟
سحر جون تو شش ماهگی من حدود 400 سیسی واسه هشت ساعتی که نبودم میدوشیدم واسه ویانا که این به تدریج کم شد و با غذا خوردن بیشتر ویانا این مقدار تو نه ماهگی به 250 سی سی رسید. شیر من به تدریج داره کم میشه. من سر کار بعد ناهار شیرمو میدوشم.
لیلی جان تجربه من اینه که اسباب بازیه زیادی رو در اختیار بچه نمیذارم مثلا امروز از اسباب بازیاش خسته شده ..منم برشون میدارم قایم میکنم و فردا همونا رو دوباره بهش میدم .. یا چند روز ه دیگه .. اینجوری براش عادی نمیشه چون همیشه دم چشمش نیستن..
2810