2777
2789

از دیشب ک پسرم دعوا دیده تا الان  یه ثانیه نتونستم بخوابم و پلک روهم بزارم مدام دارم سرج میکنم و تامیک میزنم  خیلی عذاب وجدان دارم بابت تروماهایی ک ب این دلیل میتونن تو بزرگسالیش تاثیر بزارن  خیلی خودم و سرزنش میکنم ک چرا این اتفاقا و دیده بچه و این چندمین باره ک بچه دعوای وحشتناک و میبینه  😔 خیلی سعی میکنم بهش ارامش بدم ولی دارم دق میکنم 😭😭😭😭😭  کاش منه نالایق بجه نداشتم  خودم و اصلا لایق مادربودن واسه این طفل معصوما نمیبینم   کاش بمیرم 😭 چجور جلوی چشمم دارم مریض شدن رولن بچمو میبینم و زنده موندم هنوز؟    یبار دعوای شدید باباش با پدرشوهرم دیده ک تومستی باباش  با جاقو خودش و زده بود   من بچه رو تواتاق بردم اما هی خانواده شوهرم مارو میگشیدن بیرون و ب ما ربطش میدادن و بچه خون روی دیوار دید 

یبارم دیشب بابام و برادرم  باز چاقو کشی و دعوای خیلی شدید ک پسرم متوجهش شد 😔😔😔 وای احساس میکنم ازاینکه این صحنه هارو دیده  میخوام سکته کنم  ازدیشب تپش قلب دارم  ۴ سالشه حدودا نوبت دکتر گرفتم ببرمش رولنشتاس گودک   امروزم میبرمش خانه بازی و  بیرون   بلکه یکم ازذهنش بیرون بیاد ولی خودم حس خفگی دارم💔💔💔

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه از دو طرف خانواده هاتون میل به چاقو کشی دادن و رو تربیت بچت تاثیر میذاره به خصوص که پسره 

تنها کاری که میتونی بکنی این از چاقو بترسونیش و بگی خیلی اشتباه 

هرچند بزرگتر بشه ممکنه الگو برداری کنه 

متاسفانه از دو طرف خانواده هاتون میل به چاقو کشی دادن و رو تربیت بچت تاثیر میذاره به خصوص که پسره تن ...

فقط شوهرم و داداشم اینجورن  دیگه هیچکسسسس و نداریم داداشمم فقط عمین یکی متولد۸۶ اینجوره مامانم اینجورش کرده 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2810