2777
2789
عنوان

چطور نبودت رو باور کنم برادرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12692 بازدید | 125 پست
الهام جون خیلی ناراحت شدم
خدا بهت صبر بده
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
خدا روحشو شاد کنه
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جان خدا صبرت بده خیلی سخته
عزیزم شما ناچاری سر پا باشی به خاطر دخترت به خاطر همسرت به خاطر خانوادت به خاطر خودت
به عزیزی که از برادرت یادگار مونده دیگه فقط عمه اش نیستی همه کس اش باش خودت هم آروم تر میشی
واقعاً باور کردن نبودن عزیزانی که اینهمه نزدیکند به آدم، محاله. منم خواهرمو 17 روز پیش از دست دادم. این درد، این تلخی داره خفه ام میکنه. با هیچکس نمیشه درد دل کرد. به خاطر مادرم، به خاطر سه قلوهاش باید محکم باشم. تسلیت میگم بهت و امیدوارم خدا به هممون صبر بده...
من اسباب ازدیاد نسل نیستم، عامل فساد مردان نیستم، ناموس هم نیستم، من یک زن هستم،‌ یک انسان که برابر و آزاد آفریده شده. نه بهشت زیر پای من است و نه جهنم و افتخار فرستادن مردان به معراج هم نصیب کس دیگری شود، من می خواهم خودم به معراج بروم.
ای خدا آب دهنم خشک شده نفسم بالا نمیاد. چقدر سخته نمدونم چی بگم. اصلا گیجم به جز تسلیت و به جز ارزوی ارامش چی بگم؟

سهیلا جون. نفیس جون. ملی جون. مامان سپهر عزیز. اگه اروم میشید حرف بزنید شاید کمی اروم بشید.

ای خداااااااااااا
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
به همه تسلیت میگم من تو فاصله یکسال عموم . زن عموم .پسر عموم .عروس عموم . نوه عموم . پدرم . داییم . زن داداشم . دختر عموم و شوهرش رو از دست دادم روح همشون شاد
خدایا : ایوب را به زمین بفرست میخواهم از صبر برایش بگویم ...
مامان سپهر خدا خودش آرومت کنه .هر چند دارم شعار میدم این درد هر روز بیشتر وجودتو میسوزونه .هر روزززززززززززززز ارزوی مرگگ میکنی شاید دوباره ببینیش .
یادمه یک ماه قبل از تصادفش تولد یک سالگی پسرش بود داداشم .پسرشو گذاشته بود رو شونه اش و میرقصید .فیلماشو نگاه میکنم نفسم در نمیاد
دلم میخواد بمیرمممممممممممممممم فقط
فقططططططط بمیرممممممممممم
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااا
سلورا جون اینکه دوسال از داداشت کوچیک تر باشی همبازی هم باشین 27 ساااااااااااااااال
برای عروسیش رفتیم کلاس رقص با خواهرم
میخواستیم تک باشه همه چیش
دورش حلقه زده بودیم و میرقصیدیم
الان کجاست
کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااست