2777
2789

۸ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم ،شوهرم ازهمون اول ازدواج بمن خیانت میکرده چن بار چت یا شمارع مچشو گرفته بودم ولی نمیدونستم خیانت جنسی بمن میکرده تااینکه امسال حامله ک بودم فهمیدم خیلی چیزای بدی درموردش فهمیدم ۹وماه شب وروزم گریه بود دیگ حامله بودم احساسی بودم بخشیدمش بخاطر بچه هام حالا امشب فهمیدم دست از اون کاراش برنداشته توی دیوار به ینفر ک خونه ساعتی اجاره میداده پیام داده برا دوساعت چند ؟خانوما خاهرانه کمکم کنین من چیکار کنم این ادم کاراشو ترک نمیکنه چ خاکی برسرم کنم 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم از شرایطتت بگو

خونوادت ساپورتت میکن؟

از لحاظ مالی خوبن؟خودت میتونی بری سرکار؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چشم پوشی کن اصلا گوشیش و نگرد نه تو طلاق بگیری نه اون کاراش و ترک میکنه پس انقدر کنکاش نکن تو گوشیش ...

ینی چی چشم پوشی کن  فردا من زگیل یا ایدز گرفتم کی جواب میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
چشم پوشی کن اصلا گوشیش و نگرد نه تو طلاق بگیری نه اون کاراش و ترک میکنه پس انقدر کنکاش نکن تو گوشیش ...

خیلی ببخشید اینو میپرسم اگر همسر خودتون هم همچین کارایی کنه بازم میکی کنکاش نکنم و نگردم بزارم خیانت جنسی کنه مهم نیست؟؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببین اگه تو این زندگی بمونی ممکنه سلامتیو از دست بدی می‌دونی ممکنه ایدز یا هپاتیت و زگیل تناسلی و هز ...

دقیقا ازهمین میترسم این ادم باهزار نفره چ مرد چ زن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
یکم از شرایطتت بگوخونوادت ساپورتت میکن؟از لحاظ مالی خوبن؟خودت میتونی بری سرکار؟

نه شرایط هیچکدومشو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩