2777
2789
عنوان

چطور نبودت رو باور کنم برادرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12692 بازدید | 125 پست
دوره چهارم ختم قرآن
ویژه ماه مبارک رمضان (ختم هفتگی)
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20620&ChatDate=&postID=41051866
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان، یه لحظه هایی احساس میکنم دیگه نمیتونم. میخوام لمسش کنم حتی اگه روی تخت بیمارستان باشه و بهم بگن مرگ مغزیه. میخوام ببوسمش.
خواهرم با تن سالم رفت شمال با شوهرش، همون روز سکتۀ مغزی کرد و یک شب توی بیمارستان توی کما بود. روز بعدم پر کشید و رفت؛ جلوی چشمای حیرون ما که رفته بودیم با آمبولانس icu دار بیاریمش تهران.
غم خودم یه طرف، غم چشمای این سه تا بچه نابودم میکنه.
من اسباب ازدیاد نسل نیستم، عامل فساد مردان نیستم، ناموس هم نیستم، من یک زن هستم،‌ یک انسان که برابر و آزاد آفریده شده. نه بهشت زیر پای من است و نه جهنم و افتخار فرستادن مردان به معراج هم نصیب کس دیگری شود، من می خواهم خودم به معراج بروم.
ای وای خدا چی بگم؟

الهام عزیز نمیتونم بگم درکت میکنم ولی گوشه ای از غمت رو لمس میکنم. واژه ای پیدا نمیکنم که نشون دهنده احساسم باشه. فقط از خدا میخوام از این به بعد بهترینها رو برای شما و عزیزانتون رقم بزنه.

مامان سپهر عزیزم خواهرتوت سه تا بچه داشت؟ ای خدا........ الان کی از اونها نگهداری میکنه؟ چند سالن؟

خدااااااااااااایاااااااااااااااااااا خودت مادره این بچه ها باش...............
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
مامان سپهر عزیز اینا رو که خوندم تک تک لحظه هاشو لمس کردم با همه وجودم منم 48 روزه داداشمو از دست دادم .من وقتی داشتم میرفتم به سمتش بهمون خبر دادن تموم کرده رفتم غسال خونه بالای سرش بوسیدمش .بوسه وداع .اما هنوزم باورم نمیشه .چطور میشه باور کرد چطور میشه تحمل کرد ..
خدا تمام عزیزان از دست رفته رو بیامرزه و به بازماندگانشون صبر بده . خیلی سخته خیـــــــــــــــــــــــــــــــــلی .
کلی با خوندن تابیکت اشک ریختم.
به خدا گفتم : " بیا جهان را قسمت کنیم ؛ آسمون واسه من ابراش مال تو ، دریا مال من موجاش مال تو ، ماه مال من خورشید مال تو ......" خدا خندید و گفت : " بندگی کن ، همه دنیا مال تو ....من هم مال تو ". (حسین پناهی)
الهام جون وبلاگتو خوندم.خیلی دلم گرفت.ایشالا که جاش خوبه .بلاخره جایگاه ابدی ما هم اونجاست.خدا رو شکر کردم که برادرم وقتی من 10 سالم بود فوت شد و اون موقع چیزی از دوری و هجران نمیفهمیدم
با هر جملت کلی گریه کردم و کاملا درکت میکنم.17 سال پیش برادرم فوت کرده اما در طی این همه سال مادر و پدرم همه هفته رو منتظرن پنجشنبه بشه !!! مادرم هر روز صبح که پا میشه اسمشو میاره

یادمه اخرین قسمت سریال حضرت یوسف لحظه دیدار یوسف و پدرش بابام داشت میمرد از گریه.میگفت کی میشه منم ببینمش

سعی کن پیش یک مشاور ببری مامانتو.خواهشا .وگرنه مثل مامان من میشه

ایشالا دامادیه پسرشو ببینین
عزیزم خدا برادرتون رو غرق رحمت کنه و به شما و خانوادتون صبر فراوون بده که داغ جوون خیلی سخته.

صلوات و فاتحه هم براشون فرستادم.
ترجمه متون انگلیسی به فارسی faricharmed@gmail.com

عضو کلوب مترجمان نی نی سایت http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18292
دوستان دغدار دیگه به همه شما هم تسلیت میگم امیدوارم خدا واقعا صبرتون بده.پ

همه مواردی که گفتید قلب آدمو پاره پاره میکنه.

قربون خدا برم با این حکمتش که ما ازش سر در نمیاریم.

رها راحیل جان همه اینایی که گفتی باهم از دست دادید؟ تصادف کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترجمه متون انگلیسی به فارسی faricharmed@gmail.com

عضو کلوب مترجمان نی نی سایت http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18292
امروز صبح خواب داداشم رو دیدم
یه خواب نزدیککککککککککککککک
میدونستم فوت شده کلی سوال ازش پرسیدم
صبح داشتم از خوشحالی بال در میاوردم
مامانم تهران بود زنگ زدم بهش
ساعت 5 صبح
براش تعریف کردم
اما از صبح که دیدمش الان دلم براش یه ذره شده
ولی دستم کوتاهه
تو خوابم التماسش میکردم بازم بیاد پیشم
خدایاااااااااااااا کم اوردم
حق ما نبود