2777
2789
عنوان

شما چجوری مراعات جیب شوهرتونو میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
الان خوب شده زندگی تون؟شوهرت خرج میکنه ؟بخدا منم همین حسو دارم . 

اره عزیزم درسته هنوز ی کوچولو اون عادت قبلیش مونده ولی من گوش نمیدم ب حرفاش فقط میگم اره عزیزم حق با توئه ولی کار خودمو میکنم

مردا عاشق اینن ک نیاز های یکی روتامین کنن هر چی دلت میخاد داشته باشی رو ازش بخواه  مثلا چادر ...

نه تنها نمیگیره که ... ولش کن😔

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقدین؟نکنه مادرشوهرت اینا تو گوشش میخونن ولخرجی نکنه؟

اره عقدیم. .نمیدونم. .فکرمیکنم شاید خسیسه. ولی باز میگم نداره اوضاع الان خیلی داغونه. نمیفهمم واقعا موندم .پولم میده اونقد با منت میده که همش تو فکرم . نمیفهمم هیچی . یکی میگه مراعات کن از اون اوضاع اقتصاد ایحجوریه.یکی میگه بزور خرج کن یکی خرج میکنه یکی جم میکنه نمیدونم کدوم درستع واقعا

اره عقدیم. .نمیدونم. .فکرمیکنم شاید خسیسه. ولی باز میگم نداره اوضاع الان خیلی داغونه. نمیفهمم واقعا ...

ببین گلم هرجور خرج کنی اونجوری عادت میکنه مردا خودشون برا اینکه ما رو خر کنن میگن من میدونم تو بفکرمی‌کم‌خرج‌میکنی ولی بعدا پشیمون میشی دلت ی چیزی بخاد هم نمیگیره میگه عادت داره با کهنه هاش سر کنه ولی اگ خرج کنی اونجوری پیش میره

و اینکه ب هیچ عنوان پیش مادرشوهرت از خریدات قیمتاش نگو همیشه بگو من خیلی بفکر شوهرمم دلم راضی نمیشه چیزی بخرم بزا پشت سرت توطئه نچینن

ولی در عمل بهترینا رو بخر شیک و پیک باش

چه تاپیک مختصر اما مفییییدی 

کلی چیز یاد گرفتم 

ممنون از استارتر و دوستان 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ببین گلم هرجور خرج کنی اونجوری عادت میکنه مردا خودشون برا اینکه ما رو خر کنن میگن من میدونم تو بفکرم ...

مرسی عزیزدلم