2777
2789
عنوان

شما چجوری مراعات جیب شوهرتونو میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 67 پست
اره هر چی میکشیم تقصیره ماماناس شوهر و مادرشوهر مارو زیره خاکم دفن کنن باز مامان میگه تو کوتاه بیا ت ...

اووف اره . همین دوستم که میگم .اونقد سیاست داره قدش کوتاه نصفش زیر زمینه بقول همه 😂😂خیلی خیلی زرنگه. یبار گف میخام برم لباس بخرم برامحرم پارسال .گفتم تو که لباس داری دختر .گف نه میخای اینارو بپوشم مردم بگن این گداس😶نمیبینی مردم عقلشون به چششونه 😶ینی با خاک یکسان شدم. گفتم مارو باش اینو باش 😂

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رازشون چیه ک ما نمیتونیم 

بنظرم قدرخودشون میدونن. واقعا راس میگه دوستم مردم کلا نگاه میکنن ببین وضع ظاهرت چجوره بعدتصمیم میگیرن بهت بها بدن یا نه. یا منتظرن یه چیزی ببین در تو که تکراری باشه. نیش و کنایه میزنن که میزنن . میگن شوهرش براش خرج نمیکنه و فلان . این دوستم که میگم ینی ته سیاسته.  خاله ریزه😂

اونا جیب خالی پز عالین

نه اتفاقا گفتم که جیبشونم خالی نیس. واقعا با سیلی هم شده صورترو سرخ نگه میدارن.اتفاقا عزتی داره تو مردم که نگو عنوز23سالشه مث ادمای خیلی بزرگ باهاش رفتار میشه. 

ختما از مادرش ارث رسیده

نه راسشو بگم وضع مالی باباش آنچان خوب نیس. سه تا بچه دیگه داره .ینی در حد خودشونن 

نه اتفاقا گفتم که جیبشونم خالی نیس. واقعا با سیلی هم شده صورترو سرخ نگه میدارن.اتفاقا عزتی داره تو م ...

طرز لباس پوشیدن تو برخورد خیلی مهمه هر کسی ب خودش برسه و بهترین لباسارو بپوشه دقت کنین میبینین مثه ادمای مهم باهاشون رفتار میکنن

طرز لباس پوشیدن تو برخورد خیلی مهمه هر کسی ب خودش برسه و بهترین لباسارو بپوشه دقت کنین میبینین مثه ا ...

اهوم دقیقا .

از همین امروز شروع کن یواش یواش خرجاتو زیاد کن همینجوری ادامه بدی بعدا بخای بگی میگه خب خرج میکردی مگه من نذاشتم؟؟یا منت میذاری و...اونوخته ک میسوزی

منم مث تو بودم‌ همشم تقصیر مامانم بود میگف مراعات کن و...من حتی کفش عروسم نگرفتم گفتم قبلا برام کفش کرم خریدین همونو میپوشم😑😑ولی تو پست قبل گفتم خواهرشوهرمو ک دیدم دگ عوض شدم یا ی موقع هایی دیدم مادرشوهرم بهش یاد میده خرج کنه گفتم من چرا نکنم؟

هر بار ک چیزی گرفتم از شوهرم حرف شنیدم‌ یکم قناعت کنیم خونه بگیریم یا ...گفتم باش عزیزم اخه اینا خیلی واجب بود دفه بعد بازم تا اینکه عادت کرد

حالا مثلا۴۰تومن شال میخرم ازش۵۰میگیرم

برا خودم پس انداز جمع میکنم

از همین امروز شروع کن یواش یواش خرجاتو زیاد کن همینجوری ادامه بدی بعدا بخای بگی میگه خب خرج میکردی م ...

الان خوب شده زندگی تون؟شوهرت خرج میکنه ؟بخدا منم همین حسو دارم . 

مردا عاشق اینن ک نیاز های یکی روتامین کنن

هر چی دلت میخاد داشته باشی رو ازش بخواه 

مثلا چادر میخوای وقتی باهم خوشین بگو دلم خیلی میخاس برا محرم چادر بگیرم شاید اونموقع ب روش نیاره ولی یکی دو روز بعد میگه بیا بریم بازار ی چادر بگیریم

یا دلت مانتو میخاد بگو ی مانتو تو فلان مغازه دیدم هر بار میرم بازار نگاش میکنم خیلی خوشگله دلم مونده پیشش هربار میرم بازار خداخدا میکنم نفروشنش 

مطمئن باش برات میگیره

2810