2777
2789

من نمیفهمم چجوری بعضیاهم. دارن خونه و ماشین میخرن هم هرروز لباس میخرن هرچی میخان میخرن پولشونم تموم نمیشه. یه دوستی دارم همینجوری خونه ساختن عروسی گرفتن دباره یه خونه دیگه دارن میسازن ماشین گرفتن لبتاب هرروز عوض میکنن طلا گرفته براش شوهرش . در حالی که حقوقای شوهرامون شاید یه تومن فرقش باشه.  ولی ما هنوز تو خرج خونه موندیم.دوساله داریم میسازیم که بعدش تازه عروسی بگیریم. روم نمیشه بپرسم راز موفقیتت چنده الان 600توکارتمه سه ساله چادر ندارم جرات ندارم برم خرجشش کنم . لباس محرمی که اصن نگرفتم .البته کلا چادری نیستم ولی برا محرم و جاهایی که لازمه . دو دلم برم خرجش کنم یا نه.  هعی خداا

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراعات نمیکنم 😂😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
مطمئنا از جاهای مختلف کمک می گیرن یا وام های حسابی، یا کمک والدین

نه خونواده خود دوستم که اصلا کمک نمیکنن خرج دانشگاهشو حتی تو عقد ندادن گفتن شوهرت میخاد بده میخاد نه . شوهرشم مادر نداره 😔فوت شده مادرش زن بابایی داره که نپرس. میدونم اونام کمک نمیکنن تازه شوهردوستم بهشون کمک میکنه. بعضی وقتا ها دوست ندارم ولی ناخودآگاه بدجوری حسودیم میشه

وا مردم هزار تا سرمایه دارن نمیان به شما بگن. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

چادری نیستی خب فقط برای محرم که چادر لازم نیست .منم چادر مشکیم برای ۵ ساله پیشه هنوزم مشکی و براقه و نو چون فقط برای زیارت استفاده میکنم.

ما نامزد بودیم شوهرم ۱۰ تومنم بدهی داشت توی ۳ سال هم پول عروسی رو صاف کردیم هم خونه با کمک بابام خریدیم زندگیمونم بد نیست حقوقمونم در حد پایه و یکم اضافه کاره.

دلیلشو این میدونم که وام قرض الحسنه میگیریم اکثرا قسط داریم اون پولارو خرج چیزای بزرگ میکنیم اول عروسی بعد ماشین الانم خونه بعدشم دوباره ماشین بخریم .اگه پول باشه همش توی ماه خرج میشه ولی وقتی قسط داری حتی با ۵۰۰ تومن در ماه ناچاری سر کنی خیلی فرقی نداره با ماهی که ۳ تومن کامل داری 

خدایی هرروز لپتاپ عوض کردنو نشنیده بودم  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
وا مردم هزار تا سرمایه دارن نمیان به شما بگن. 

نه خب منکا نگفتم بهم بگن . میگم شما چیکار میکنین که اینجو ی مث اینا دخل و خرجتون میخونه.مسلما نمیگن 😂

نه خونواده خود دوستم که اصلا کمک نمیکنن خرج دانشگاهشو حتی تو عقد ندادن گفتن شوهرت میخاد بده میخاد نه ...

الان مگه با حقوق میشه زندگی کرد ته تهش میگیم طرف ۱۰ میلیون یا دیگه ۱۵ میلیون بگیره کاری نمیشه کرد شک نکن زمین دارن و هزار چیز دیگه. من تو بورس هستم طلا دارم شاغل هستم پس انداز دارم و..... نمیشه بگی

خدایی هرروز لپتاپ عوض کردنو نشنیده بودم    

الان دیگه شنیدی😂حدایا منو ببحش. مثلا دوتا لبتاب دارن دباره رفتن یه لبتاب گرفتن😂حالا مایکی نداریم .یه کامپیوتر دره پیت😶😶

نه خب منکا نگفتم بهم بگن . میگم شما چیکار میکنین که اینجو ی مث اینا دخل و خرجتون میخونه.مسلما نمیگن ...

من هیچ وقت مراعات شوهرم نمیکنم و در لحظه کاری رو میکنم که برام لذت بخشه مگه چقد قراره عمر کنیم ول کن بابا خرج کن جالبه خدام میرسونه ها 

چون خرج نمیکنی خدا هم میگه بزار با همون پول خوش بگذرونه بیشتر نمیدم بهش

باید خرج کنی تا خدا بده بهت

همیشه به درامد ها فکر کن نه هزینه ها

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
2810