2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تیروئیدزیر نظر دکتر بودماره خداروشکر مشکلی نبود

من پنيك دارم

دكترا ميگه اگه بخواى باردار بشى، بازم بايد اين قرصو در طولش بخورى

من خيلى نگرانم

مگه نميگن بچه لب شكرى ميشه فلان ميشه بيسار ميشه 🙁

خب شكر خدا كه سلامت بوده انشاءالله خدا حفظش كنه 🧿🌸توكل به خداميشه اسم قرصتونم بپرسم ؟

من چندجور خوردم الپر کلومیپیرامین زولپیدم  سیتالوپرام هرکدوم ی مدت البته ،واینکه من مادرم ازدست دادن وقتی بچمو باردار بودم شرایطم سخت بود اما خدا کمکم کرد 

من چندجور خوردم الپر کلومیپیرامین زولپیدم سیتالوپرام هرکدوم ی مدت البته ،واینکه من مادرم ازدست دادن ...

اى واى خدا بيامرزدشون روحشون شاد و در آرامش الهى چه روزاى سختى بوده برات عزيزم 😢😔

واقعا حالى كه كشيدى و تحملى كه كردى الان يك لحظه فكر ميكنيم ميبينيم چقد سخت بوده و خدا رو شكر خدا جواب تحمل و قوى بودنت رو بهت داد

آره منم حمله كه بهم دست ميده بايد آلپرازولام بخورم به علاوه آسنترا

چه برسه به باردارى و زايمان ترسناك كه أصلا تجربه شو هم نداشتم

اى واى خدا بيامرزدشون روحشون شاد و در آرامش الهى چه روزاى سختى بوده برات عزيزم 😢😔واقعا حالى كه كشي ...

اره من مامانم جلو چشمم رفت وکاری نتونستم بکنم براش .ممنون.جفت قرصات دوستای من خوردن بچهاشون باهوش و سالم 

اره من مامانم جلو چشمم رفت وکاری نتونستم بکنم براش .ممنون.جفت قرصات دوستای من خوردن بچهاشون باهوش و ...

صد حيف و هزار حيف كه رفتن چون ديگه جاشون رو هيچ چيزى پر نميكنه 🥀

واقعا متأسفم براى اتفاقى كه برات افتاده و آرزوى صبر بزرگ براتون دارم

و همينطور آرزو ميكنم با تن سالم ، رشد و پيشرفت و بزرگ شدن بچه هاتو ببينى و هميشه آدماى خوب سر راهتون قرار بگيرن

بازم ازت ممنونم گُلم 

2810