2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181394 بازدید | 168 پست
اره فیس دوکس خوبه میزنم هنو ولی سی گل اصلا بدردم نخورد هیچ فرقی نکرد فیس دوکسم تا وقتی میزنم پوستم ...

آهان...منم پوستم لک انداخته قهوه ای😣فیس دوکس خریدم میزنم از دیروز..تو لایه بردار نخریدی بزنی ببینی نتیجش چجوریه.میگن درمالیفت خوبه میخام از دیجی کالاسفارش بدم چنتا داروخونه پرسیدم نداشتن.

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه منم عکس صورتمو بزارم راهنماییم کنید چه کرمی بخرم...حای لک جوش دارم و میخوام صورتم ر ...

من فیس دوکس استفاده میکنم راضیم

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
نه من لک ندارم پوستم شفافه ولی تیرست اونم ن خیلی  میخوام حداقل یک درجه روشن شه  میشه بنظ ...

سلام خوبی خانمی ....من برای تیرگی بدنم مثل کشاله ران و زبربّعل محصول فیس دوکس  خریدم  شمااستفاده کردی راضی بودی 

علت لک میدونی چیه؟ 

عزیزم علت لک صورت من میکرونیدلینگ و استفاده از کرم رتین آ بعد از میکرونیدلینگ هست ، به نظرتون چکار کنم؟ روی گونه هام لک های ناجوری زدم پوستم معمولیِ مختلط هست، مرسی

عزیزم علت لک صورت من میکرونیدلینگ و استفاده از کرم رتین آ بعد از میکرونیدلینگ هست ، به نظرتون چکار ک ...

سلام‌ عزیزم،شما ی کرم ترمیم کننده خوب بگیر روزی سه چهار بار بزن کاملا خوب میشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
2810