2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای داری یه لحظه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 52 پست

یادمه من ابتدایی بودم کیفامونو جلو همه میگشتن بخاطر وسایل گمشده، اگه کسی هم این کارو میکرد از اون به بعد دیگه جرئت نمیکرد این کارو بکنه 😅

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یادمه من ابتدایی بودم کیفامونو جلو همه میگشتن بخاطر وسایل گمشده، اگه کسی هم این کارو میکرد از اون به ...

اره ما هم، تازه میگفتن مامور مخفی داریم بین بچه ها، از پلیس آگاهی میان الان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ما هم، تازه میگفتن مامور مخفی داریم بین بچه ها، از پلیس آگاهی میان الان

خخخ

ولی خودم یبار مامور مخفی شدم برای اینکه یکی میومد دفتر کتابای بچه هارو یواشکی خط خطی میکرد 😂

راجب تکلیف نوشتن هم معلم کلاس دومم میگفت یه کلاغی هست میاد خبر میده که شما تکلیفو شب نوشتید روز نوشتید ننوشتید و اینا ولی من میدونستم الکیه اما جدیدا میبینم میگن ما باور میکردیم 😂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آخ آخ یادش بخیر🥰😶‍🌫️😁😁 چه ساده بودیم🤣

من که ساده نبودم از اولشم 🤣 ولی نصفه شب با یه دنگ و فنگییی مینشستم یواشکی تکلیفای ننوشتمو مینوشتم که مامان بابام نبینن دعوام کنن که چرا این وقت شب دارم مینویسم 😂 اونم بخاطر اینکه معلم جلو همه نگه چرا تکلیف ننوشتی و... ولی خب با این حال هیچوقت از تکلیف خوشم نمیومد کم پیش میومد بنویسم 🤣

پیش دبستانیم فقط عین آدم مینوشتم، کلاس اولم با گریههه بعدشم که دیگه مامانم گفت به من ربطی نداره خودت بنویس حتی چک هم نمیکرد 😂

چه خوب ، بعد مینوشتی؟ مامان چک نمیکرد.

خیلی یادم نمیاد ولی تا جایی که حوصله داشتم و میشد مینوشتم

ولی فکر کنم هشت سالم بود که متاسفانه افسردگی شدید گرفتم دیگه حال هیچیو نداشتم

متاسفم. الان خوبی؟

آره چند سال بعد که دوران کودکیم تموم شد نوجوون شدم افسردگیم خوب شد بعدشم فکر کنم افسردگیای سطحی میگرفتم ولی زود خوب میشدم و خودم حال خودمو خوب میکردم

مامانتون چی ؟ ارتباطشون با شما چطوریه ؟؟

ما کلا هیچوقت صمیمی نبودیم

من خ دلم میخواد با بچه هام خوب باشم و با من راحتذباشن ، خیلی سخته مادر بودن....شما صمیمی شو

کار خیلی خوبی میکنید آره درسته راحت نیست درکل زندگی کردن هیچیش راحت نیست مادر بودنم یجور سختیای خودشو داره

چشم تا بیشترین حد ممکن صمیمی میشم با بچه هام در آینده

چند سالته ؟

اگه میشه سنمو نگم

نه کمه نه خیلی زیاده ولی دوست ندارم بگم ❤

2810