2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای داری یه لحظه بیا

579 بازدید | 52 پست

پسرم کلاس دومه ، وسایل دوستاشو میاره خونه، چند بار بهش تذکر دادم ، یه بار میگه قرض گرفتم ، یه بار میگه خودش داده ، یه بار میگه افتاذه بود زیر میز برداشتم فردا بهش بدم.  خیلی نگرانم چون هر چیزی ک دوستاش جدید میخرن و فانتزیه و پسرم نداره رو برمیداره. باهاش از دزدی و این چیزها حرف زدم ولی کارساز نبوده. راهکاری دارین ممنون میشم بگین🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به معلم بگو به دانش اموزا بگه کلا چیز فانتزی نیارن چون بچه ها ی دیگه دلشون میخاد حالا بچه ی شما بر میداره بچه ی دیکه میره خونه نق میزنه

پسر من غیرانتفاعی میره تازه سومم هست معلم گفته به جز مداد و پاک کن و تراش و هایلایتر هرچی بیارید میگیرم چون نظم کلاس بهم میخوره

بهش بگو هرچی که دوستات دارن خوشت میاد نباید برداری بگو خودم واست میخرم بعد واقعا هم برد براش بخر دیگه مال دوستاشو برنمیداره و اینکه اگه برداشت تنبیه کن مثلا بگو چون وسایل دوستت رو برداشتی امشب میخواستم غذای دل بخواهت رو درست کنم ولی درست نمیکنم چون ناراحتم از دستت و خودتو ناراحت بگیر 

نمیدونم . نه ظاهرا نرماله. یه کم شیطون و پرجنب و جوش هست.

شید بخاطر سنشه ،بعدا درست میشه .

شمام سعی کن غیر مستقیم بهش بفهمونی که کارش درست نیست ،مستقیم بگی لج میکنه ادامه میده .

امیدوارم بهتر شه .این رفتار نشانه اینه که از اینکار لذت میبره . که احتمالا یه دلیلی تو ذهنش ناراحتش میکنه...

بیشتر مراقبش باشین و سعی کنید روحش آسیب نبینه .خودش کم کم خوب میشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

2810