عزیزم لپه قیمه رو بعد اینکه خیس کردی جداگانه داخل اب و کمی زردچوبه بپز برای گرفتن بوی لپه و نفخش
گوشتو پیاز و که جدا تفت دادی و بزا بپزه ۸۰ درصد که پخت
توی ماهیتابه لپه هارو کمی تفت بده(خیلی زیاد نه ها سفت میشه)باعث میشه لپه همون جوری خوشگل تو خورشت باشه و وا نره به گوشت اضافه کن نیم ساعت اخر رب تفت داده شده با کمی زردچوبه رو به خورشت اضافه کن
از چوب دارچین حتما استفاده کنید بیست دیقه اخر هم زعفران و نمک اگه دوست داشتید یه قاشق خیلی کم هم گلاب
این مرحله اگه لیمو عمانی میریزید(البته قبلش باید تلخی گیری کنی)اضافه کن اگه نه ابلیمو اضافه کن تزیینشم که سیب زمینی سرخ کرده
نوش جان
قیمه های من معروفه ایشاالا لذت ببرید