2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181364 بازدید | 168 پست
سلام‌ عزیزم،شما ی کرم ترمیم کننده خوب بگیر روزی سه چهار بار بزن کاملا خوب میشه

مرسی عزیزم، ترمیم کننده از بایودرما دارم، اما الان 1 سال از میکرونیدلینگ که انجام دادم میگذره، واسه لک به جا مونده باید چکار کنم ؟

مرسی عزیزم، ترمیم کننده از بایودرما دارم، اما الان 1 سال از میکرونیدلینگ که انجام دادم میگذره، واسه ...

اگه لک‌ ناشی از جای زخم باشه فقط همون ترمیم کننده رو باید استفاده کنی،روزی سه تا ۴ بار حتما بزن روی جای لک ها مطمئن باش کاملا از بین میره،واسه درمان مکمل هم ی کرم روشن کننده گیاهی سی گل داره شب ها قبل از خواب بزنید دستور مصرف چیز دیگه نوشته ولی شما شبها بزن در طول روز حتماااااا ترمیم کننده بزن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه لک‌ ناشی از جای زخم باشه فقط همون ترمیم کننده رو باید استفاده کنی،روزی سه تا ۴ بار حتما بزن روی ...

سلام عزیزم 

ببخشید استفاده همزمان مرطوب کننده و روشن کننده فیس دوکس اشکالی نداره؟؟؟

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
من اازه خریدم نمیدونم اثر داره یا ن

سلام عیزم کرم فیس دوکس نتیجه داد؟

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
اره فیس دوکس خوبه میزنم هنو ولی سی گل اصلا بدردم نخورد هیچ فرقی نکرد فیس دوکسم تا وقتی میزنم پوستم ...

سلام ببخشید وقتی همون پن و کرم روشن کننده فیس دوکس و میزدید جوش هم نمیزدید؟ یعنی رو جوش هم تاثیر مثبت داشت؟

عزیزم طبیعیه که دو سه روز بعد از استفاده از ضد لک، لکا پر رنگ تر شدن؟ لک هورمونی رو گونه

معمولا لک برون ریز نداره جوش این اتفاق میوفته ولی بازم صد در صد نیست تا ۷روز استفاده کن اگه بیشتر شد قطع کن دوباره ب حالت قبل بر میگرده 

سلام عزیزم، لک داری؟ لک چرا ایجاد شده؟ چندسالته؟  

سلام

من لک دارم

لک هام هم تک و توک توی صورتم هستن...شهریور هم مسافرت رفتم توی دریا شنا...آفتابی هم بود پوستم تیره شد

علت لک ها هم جای جوش هست و آفتاب روی پوستم که به مرور زمان ایجاد شده.چون خیلی وقته ضدآفتاب نزدم

قبلا هم جای خال هام رو لیزر کردم دکتر بهم فیس دوکس روشن کننده داد با ضد افتاب.گفت همیشه تا آخر عمرت بزن.یک سال زدم و بعد دیگه نزدم.تقریبا سال۹۳_۹۴خیلی پوستم خوب بود بهتر هم شده بود...الان خیلی روی چانه ام جوش میزنم منم طاقت نمیارم انقدر روش رو میکنم زخم میشه و در نهایت لکش باقی میمونه

چند تا لک هم روی گونه ام اثرات آفتاب مستقیمه

الانم ۲۹سالمه...میشه منو راهنمایی کنی لطفا

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹
سلام من لک دارم لک هام هم تک و توک توی صورتم هستن...شهریور هم مسافرت رفتم توی دریا شنا...آفتابی هم ...

سلام عزیزم در ابتدا حتمااااا برو مزوندلینگ انجام بده الان فصل خوبیه دو ماه یک بار سه جلسه برو فقط هم بین دوره ها ی سرم ویتامین سی استفاده کن صورتت هم با پن روشن کننده درمالیفت شیتشو بده

2810