2777
2789
عنوان

دوستان کسی روشن کننده فیس دوکس استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 181412 بازدید | 168 پست
هر دو خوبن، مدیلن، فیس دوکس، درمالیف اینا جزو پر نسخه ها هستن و زیاد تجویز میشن، با همین فیس دوکس شر ...

دستت درد نکنه خیلی با حوصله ای خدا خیرت بده 

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیس دوکس و روز بزن سی گل و شب،خیلی تاثیر خوبی میبینی

پس دو بار بشورم در روز یک بار روشن کننده فیس دوکس بزنم ی بار دوم بعد شستن سی گل بزنم ؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
پس دو بار بشورم در روز یک بار روشن کننده فیس دوکس بزنم ی بار دوم بعد شستن سی گل بزنم ؟؟

نه روزی دوبار بشور بعد هر شستشو فیس دوکس و بزن شب قبل خواب هم سی گل

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
علت لک میدونی چیه؟ 

نه،از اول داشتم اماخییییییلی کم بود خیلی،اما الان بیشترشده،فکر کنم ماسک زغال فعال استفاده کردم ازوندبه بعد اثر افتاب بیشتر شد روش.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
نه،از اول داشتم اماخییییییلی کم بود خیلی،اما الان بیشترشده،فکر کنم ماسک زغال فعال استفاده کردم ازوند ...

اگه میخوای خوب بشه اینکارو بکن اما حوصله داشته باش، ب هیچ وجه بدون ضد آفتاب بیرون نرو، ضدآفتاب spf50پرایم، روزی دوبار با پن روشن کننده فیس دوکس بشور بعد هر شستشو روزی دوبار کرم ویتامین سی (سیگل) و بزن و شبها قبل خواب کرم روشن کننده گیاهی سی گل

ی روز در میون آب سیب زمینی ی روز در میون هم آب جعفری بزن

اگه میخوای خوب بشه اینکارو بکن اما حوصله داشته باش، ب هیچ وجه بدون ضد آفتاب بیرون نرو، ضدآفتاب spf50 ...

پس ینی کرم روشن کننده فیس دوکس رو نگیرم،سیگل بگیرم؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
نه،از اول داشتم اماخییییییلی کم بود خیلی،اما الان بیشترشده،فکر کنم ماسک زغال فعال استفاده کردم ازوند ...

اگه میخوای خوب بشه اینکارو بکن اما حوصله داشته باش، ب هیچ وجه بدون ضد آفتاب بیرون نرو، ضدآفتاب spf50پرایم، روزی دوبار با پن روشن کننده فیس دوکس بشور بعد هر شستشو روزی دوبار کرم ویتامین سی (سیگل) و بزن و شبها قبل خواب کرم روشن کننده گیاهی سی گل

ی روز در میون آب سیب زمینی ی روز در میون هم آب جعفری بزن

2810