2777
2789
این فکرها نکن عزیز دلم .هرکسی ی قسمتی داره .همه چیز در دست خدا هست تا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته .من سو ...

بله درست میگید منم بهدا تک تک ازمایشها و سونوها رو بهترین جاها هم رفتم اخرش هم هیچی..... میخوام بعد دوماه از سزارین اقدام کنم تا ببینم کی میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند وقته بچتون از دست دادید؟ اقدام نکردید مجدد؟ سزارین بودید؟

من دوهفته

نه عزیزم طبیعی

من اینو بعد دوتاسقط در سه ماهگی بعد هزار دارو وشیاف نگه داشتم

فعلا که خونریزی دارم

دکتزم میگه دوماه صبر کن 

خودم نمیدونم چیکار کنم

هم میگم اگر خدا میخاست نگه میداشت

پس اقدامم الکیه

من دوهفته نه عزیزم طبیعی من اینو بعد دوتاسقط در سه ماهگی بعد هزار دارو وشیاف نگه داشتم فعلا که خو ...

البته با این وضع خونریزی و چیزایی که ازم خارج میشه

احتمالا بقایا دارم که باید کورتاژ بشم

من چند روزه دارم دکتر میرم یه دکتر میگه بذار ۶ ماه از سزارینت‌ بگذره یکی میگه ۵ ماه یکی دیگه هم گفت ...

ای جانم ان شاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده 

بدنتو قشنگ تقویت کن گلم 

ان شاالله باردار شدی بیای مطالب تاپیک منو بخونی حتما به دردت میخوره گلم ♥️

برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی و  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سزارین اولتون بود؟دکترا بهتون گفتن بعد چند ماه اقدام کنید؟

نه دوم بود.‌دختر اولم ده سالشه این دومی بود که اینطور شد.‌دکتری که زایمانم کرد گفت سه ماه بعد شروع کن به اقدام به خاطر سنم.‌ولی یه دکتر دیگه رفتم گف شش ماه بعد

من دوهفته نه عزیزم طبیعی من اینو بعد دوتاسقط در سه ماهگی بعد هزار دارو وشیاف نگه داشتم فعلا که خو ...

بله له نظر منم دو ماه صبر کافیه.‌خیلی تحقیق کردم خیلیارو دیدم دو ماه بعد سزارین حامله شدن و مشکلم نداشتن

بله له نظر منم دو ماه صبر کافیه.‌خیلی تحقیق کردم خیلیارو دیدم دو ماه بعد سزارین حامله شدن و مشکلم ند ...

تو همین تاپیک یکنفر نوشته بود زودتر از سه ماه باردار شده بوده که دکترش گفته بوده نباید زود باردار بشی وبعد رحمش پاره شده بود 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
بله له نظر منم دو ماه صبر کافیه.‌خیلی تحقیق کردم خیلیارو دیدم دو ماه بعد سزارین حامله شدن و مشکلم ند ...

دیگه توان سقط چهارم ندارم

من سر هر سقط خونریزی وحشتناک تا دو ماه دارم

من باید سرکلاژ کنم 

استراحت مطلق

امپول انوکسا

هزارتا چیز دیگه

اعصاب وتوانی نمونده برام

قلبم هیچی خوشحالش نمیکنه

روزام الکی میگذره

خسته شدم از همه چیز

چرا باید بچه های من جاش توی این دنیا نباشه

خودمم موندم چیکار کنم

دیگه توان سقط چهارم ندارم من سر هر سقط خونریزی وحشتناک تا دو ماه دارم من باید سرکلاژ کنم  اس ...

توکل به خدا کن انشالله روزی میاد شما هم بچه ات رو بغل میکنی و خستگی این روزا از تنت میره. دکتر خوب انتخاب کن قبلش هم همه ازمایشهای لازم رو انجام بده ایشالا این سری دیگه اوکی میشه

توکل به خدا کن انشالله روزی میاد شما هم بچه ات رو بغل میکنی و خستگی این روزا از تنت میره. دکتر خوب ا ...

همه ازمایشات رو دادم

ایمنی انعقادی ژنتیک دی اف ای

هر چی که بوده رو دادم

چی بگم

روزا رو میشمارم تا عمرم تموم بشه

دکتر خودم خوب بود

همون روز دکترم نبود

رفتم پیش‌یکی دیگه

سونو کرد گفت همه چی خوبه😔

برگشتم یه قطره لک قهوه ای دیدم

گفت مشکلی نداره شیاف بزار

که فرداش همه چی تموم شد😔

همه ازمایشات رو دادم ایمنی انعقادی ژنتیک دی اف ای هر چی که بوده رو دادم چی بگم روزا رو میشمارم ت ...

عزیزمممم. کاملا درکت میکنم.‌میفهمم.‌من که روز زایمان رفتم خوشحال که بچه ام رو بغل کنم و بیام ولی با این بلا مواجه شدم. بخدا نمیدونی اونروز من پنج سال پیر شدم.‌کمرم شکست. ولی چه میشه کرد.‌الانم فقط حاملگی مجدد حالمو بهتر میکنه. ولی خوب بدنم هم گیرایی بالایی نداره شاید دوباره باید ماه ها و سالها چشم انتظار باشم نمیدونم....

عزیزمممم. کاملا درکت میکنم.‌میفهمم.‌من که روز زایمان رفتم خوشحال که بچه ام رو بغل کنم و بیام ولی با ...

عزیزدلم😔🥺

انشالله همون ماهی که اقدام کنی 

حامله بشی و نی نی رو صحیح وسلامت بغل بگیری❤️

سلام . منم دو تاسقط داشتم.ازمایشات سقط دادم مشکل نداشتم.دکتر گفت اقدام کن.حامله شدم محض احتیاط بهم ...

عزیزدلم

خدا بهت آرامش بده

داغ دلمون یکیه

من چی بگم که با وجود سرکلاژ هم بازم پسرمو از دست دادم

۲۴ هفته بودم که بچم اومده بود تو واژن

بعد بدنیا اومون

۳ روز هم تو دستگاه بود و بعد پر کشید

آخ که صدای گریه ش هنوز تو گوشمه،

منم ۲ تا سقط و ۲ تا زایمان زودرس داشتم

تنها نیستی رفیق

خوب درکت میکنه

بازم امیدوارم به خدای بزرگ مطمئنم این روزهای سختمون و جبران میکنه♥️

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱