2777
2789
شما هم برا من دعا کنید من خوب شده باشم منتظر جواب ام ار ای هستم تا نتیجه پرتودرمانی مشخص بشه ۲ساله ن ...

دوست عزیز خیلی ناراحت شدم از روزهایی که سپری کردی...امیدوارم هر چه زودتر زندگی روی خوشش رو به خودت و خانواه ات نشون بده و سالیان سال در کنار خانواده ات لبت خندون و دلت شاد باشه بدون ذره ایی ناراحتی و مریضی و قصه🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هفته ۲۵ دهانه رحمم با وجود سرکلاژ بازم باز شده بود استراحت مطلق بودم ولی کیسه آب دیگه او ...

سلام عزیزم

خدا بهت ارامش بده

خیلی ناراحت شدم 

شدت غمت خیلللی زیاده

منم ای وی افی بودم

چنتا جنین داری؟

غم سقط و زایمان زودراس با وجود جنین سالم و زنده و نازایی و بارداری پرررخطر 

واقعا قلبم ناراحت شد.

😉

دوست عزیز شما از دکترتون راضی بودین؟اسم دکترتون چی بود؟

بله من اصفهانم دکترمم علی اکبر طاهریان

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
الهی عزیزم نتونستین حتی بغلش کنین🥺 خیلی سخته من الان به شدت دلم برای پسرم تنگ شده ۴ روز دیگه میشه ی ...

عزیزم پیاما رو خوندم واقعا حرفی برای گفتن نیست جز تسلیت

خدا صبرتون بده و به زودی دامنت سبز بشه و پسرت برگرده 

واقعا از شدت ناراحتی نمیتونم چیزی بنویسم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام عزیزم خدا بهت ارامش بده خیلی ناراحت شدم  شدت غمت خیلللی زیاده منم ای وی افی بودم چنتا ...

سلام عزیزم

قربونت

دارم داغون میشم

روزهای سختیه

بچم بدنیا اومد گریه کرد

صداش تو گوشمه

سه روزم تو دستگاه موند

وای خدا چه عمر بچم کوتاه بود

چه آرزوها که نداشتم

همه بر بادرفت😭😔

۴ تا جنین دیگه دارم

ولی رمقی برام نمونده

بچه سالمم و چه راحت از دست دادم...

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
 سلام عزیزم قربونت دارم داغون میشم روزهای سختیه بچم بدنیا اومد گریه کرد صداش تو گوشمه سه ...

آخی

صدای کوچولوش

دلم لرزید

خدا بهت صبر و اجر میده

بیقراری هاتو قربووون

من چون سی هفته مرده زاییدم 

خودشم طبیعی

چشامو اونطرف کردم که نبینمش

ولی یه لحظه بدنش به پاهام خورد عجیب مهر و عاطفه مادریم فوران کرد

الهی قربون دل شکسته ات برم

تو هنوز مادری 

چیزی از مادربودنت کم نشده

طاقت بیار تا روزهای اول بگذره

بعدش به داغش عادت میکنی

😉

سلام عزیزم قربونت دارم داغون میشم روزهای سختیه بچم بدنیا اومد گریه کرد صداش تو گوشمه سه ...

حالا به این فک کن اگه میموند چون نارس بود و سیستم ایمنی بدنش پایین بود خیلی تو تکامل مشگل دار میشد

مریضی بچه خیلی سخته

من توی این سایت بارها دیدم بچه های نارس چقد اذیتند

مادر با بچه تموم میشه

من طاقت یه خونگیری از بچه رو ندارم.

😉

2810