2777
2789
نمیدونم چکارکنیم..خداخودش کمکمون کنه.بچه خاهرمن توی۳۵هفته توی شکمش مرد..پسرم بود..اونقدداغونیم که فق ...

خیلی سخته واقعا نمیدونم گناه این بچه ها چیه 

من ۳۹هفته پسرم فوت کرد

میگم خدایا میخواستی بگیری همون اول میگرفتی اخه چرا ۹ماه ادمو سرکار گذاشتی درست روز اخر گرفتی نمیدونم اسمش حکمته چیه اینکار

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک سال ۹۸ چه جوری به روز شده...

خدا به ما مادرا صبر بده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خیلی سخته واقعا نمیدونم گناه این بچه ها چیه  من ۳۹هفته پسرم فوت کرد میگم خدایا میخواستی بگیری ...

خدابهت سلامتی بده عزیزم..ممنون ازوقتی ک گذاشتی.برامون دعاکن..به امیدخدابیام خبربارداری دوقلویی خاهرموی روزی همین تاپیک بهت بدم

بچه دوم مادرم سالم به دنیا اومد اما بخاطر با فشار دادن زیاد تنفس مصنوعی حنجره بچه پاره شد 

به مادرم گفتن مشکل داشتی بچم مشکل دار شد 

مادرم افسردگی گرفت 

شیر از سینه هاش میومد اما از بچه خبری نبود که بهش شیر بده 

مقدار پول زیادی به یک دکتر داد پرونده اش هم برد پیش یک دکتر 

دکتر گفت بچه شما هیچ مشکلی نداشت 

چرا شکایت نکردید حتی تو پرونده نوشته علت از دست رفتن بچه چی بوده 

مادرم گفت به من گفتن تو مشکل داشتی بچت مرده 

دکتر گفت الان بارداری اصلا خوب نیست برات و خطرناکه 

مادرم افسردگی شدید گرفت 

برخلاف حرف های دکتر دوباره باردار شد 

راستش آسیب های جبران ناپذیری پیدا کرد 

آمپول فشار بهش زدن و گاهی اوقات کمرش باد جمع می‌کنه اما خداروشکر داداشم سالمه

خدابهت سلامتی بده عزیزم..ممنون ازوقتی ک گذاشتی.برامون دعاکن..به امیدخدابیام خبربارداری دوقلویی خاهرم ...

فدات بشم تا میتونین تنهاش نزارید وسایلای بچه رو جمعع کنید

از همین الان تحت نظر دکتر باشه بعد ۳یا ۴ماه میتونه اقدام کنه

امیدوارم خبر بارداریش ببینم به زودی

باردار شد خبرم کن خیلی خوشحال میشم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچه دوم مادرم سالم به دنیا اومد اما بخاطر با فشار دادن زیاد تنفس مصنوعی حنجره بچه پاره شد  به ...

اخی عزیزم همه ماها این روزا رو با گوشت و پوست و استخوانمون حس کردیم

خداروشکر ختم بخیر شد

فدات بشم تا میتونین تنهاش نزارید وسایلای بچه رو جمعع کنید از همین الان تحت نظر دکتر باشه بعد ۳یا ۴م ...

ممنونم عزیزدلم..امیدمون به خداست و بعددعای شمادوست عزیزم.توکل بخدا.امیدوارم بعدازاین سختی طاقت فرساخدابهش دوقلودخترپسربده.

ممنونم عزیزدلم..امیدمون به خداست و بعددعای شمادوست عزیزم.توکل بخدا.امیدوارم بعدازاین سختی طاقت فرساخ ...

شما هم برا من دعا کنید من خوب شده باشم منتظر جواب ام ار ای هستم تا نتیجه پرتودرمانی مشخص بشه ۲ساله نابود شدم اول هفته اخرهفته دکتر 

شما هم برا من دعا کنید من خوب شده باشم منتظر جواب ام ار ای هستم تا نتیجه پرتودرمانی مشخص بشه ۲ساله ن ...

من دلم روشنه که سلامت سلامت هستید.ان شا الله جواب اومدبمنم خبربدین..چشم حتمادعاتون میکنم

من دلم روشنه که سلامت سلامت هستید.ان شا الله جواب اومدبمنم خبربدین..چشم حتمادعاتون میکنم

ممنون عزیزم چشم حتما خبر میدم

خدا بهت سلامتی بده انشاله ۱۲۰ سال زنده و سلامت باشی خدارو شکر روحیه خوبی داری

ممنون عزیزم توکل به خدا 

مريم جان پسر من ٤ سالشه دركي از مرگ نداره ولي تراپيستم گفت اصلا نبايد بگي ابجي رفته پيش خدا چون بچه ...

دقیقا متنفر شده

به خیال خودش فحش میده یا میگه بریم خدا رو از زمین بیرون کنیم و خیلی چیزا

خیلی در مورد مرگ میگه،امیدوارم خدا حالا حالا ها غم جدیدی به بچه هامون نده تا التیام پیدا کنن

2810