2777
2789
سلام گلم خوبی منو یادته؟؟؟ هدانا لغو کاربری شده☹😔

سلام عزیزم جدی یعنی دیگه تو نی نی سایت نیست

تو خوبی بچه دار شدی؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی منو یادته؟؟؟ هدانا لغو کاربری شده☹😔

اره یادمه مثل من دکولمان شده بودی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

سلام به همه ی مادرای عزیزو داغدیده.منم خواهرم چندروزپیش متاسفانه بچشومرده به دنیااورد.خیلی سختی کشیده بود.الانم حال هردومون داغون داغونه.من چکارکنم؟خیلی غمگینم.دایم بغض دارم.وبدترازهمه ی داغ ک همیشه باادمه و هیچوقت فراموش نمیشه.بمیرم برات خاله جان

اره یادمه مثل من دکولمان شده بودی

سلام عزیزم چقدر خوب که به تاپیک های قدیمی سر میزنید

شما شیر زنین و اسطوره ی استقامت و صبر خداروشکر که الان حالتون خوبه 

منم تو شرایط 4 سال پیش شمام و فردا میشه 4 ماه که پسرمو از دست دادم خیلی دوست دارم زود باردار بشم ولی سزارینی بودم و باید 6 ماه صبر کنم ولی می ترسم 6 ماه کم باشه و خطر داشته باشه

شما 5 ماه بعد باردار شدین اذیت نشدین جای بخیه ها اذیتتون نکرد؟ 

سلام عزیزم چقدر خوب که به تاپیک های قدیمی سر میزنید شما شیر زنین و اسطوره ی استقامت و صبر خداروشکر ...

فدات بشم عزیزم اخی چقدر غم انگیزه این مسائل نگران نباش زود باردار میشی غم و غصه ات کم میشه نه هیچ مشکلی برام پیش نیومد مت دوستم شهریور ۹۸ دخترش سز شد که فوت شد اذر۹۸ ناخواسته باردار شد تو همین تایپیک بود فک کنم الان دیگه بخیه هات کامل جوش خوردن نگران نباش اقدام کن تا روحت از این غم و غصه بیاد بیرون واقعا خیلی شرایط بدیه

سلام به همه ی مادرای عزیزو داغدیده.منم خواهرم چندروزپیش متاسفانه بچشومرده به دنیااورد.خیلی سختی کشید ...

سلام عزیزم متاسفم براتون من خودم الان ۴سال از زایمانم میگذره هنوز برام قابل درک نیست تا یادم بیافته میزنم زیرگریه هیچ وقت ادم یادش نمیره اتفاق وحشتناکیه روح و جسم ادمو تا نرز نابودی میبره ادم از همه چیز سیر میشه من حتی صلوات نمیتونستم بفرستم میگفتم خدا منو با خاک یکسان کرد همه اش یاد بازی ماروپله می افتادم دقیقه ۹۰ برگشتم اول خط داغون و نابود و دست خالی اگه یه زن حامله میدیدم با خودم میگفتم وای این چطوری حامله شده و زاییده چرا من نتونستم برام قابل درک نبود

سعی کنید راه منو پیش نبرید تحمل کنید هرکاری حالتون بهتر میکنه انجام بدین تو اقدام اصلا ناراحتی نکنید گریه ممنوع فقط انرژی مثبت و حال خوب ان شاءالله باردار شدین تو بارداری گریه زاری ممنوع من هروز کارم گریه بود میرفتم مطب دکتر میزدم زیرگریهو چنان گریه میکردم خیلی بهم فشار می اومد تکرار راه رفته دکترم معرفی نامه به روانپزشک داد چون هربار کارم گریه بود ولی نرفتم اصلا روانپزشک و روانشناس قبول نداشتم دوست نداشتم درمورد مشکلم با کسی حرف بزنم خودزنی میکردم خیلی اعصابم داغون بود الان دخترم خیلی بد خلقه دایم گریه میکنه سر هرچیر کوچیکی از هرچیزی فکر کنید میترسه شما مثل من نباشید بلاخره این روزاها هم میگذرن غمش از بین نمیره ولی کم رنگ میشه با اومدن بچه جدید حال دلتون خوب میشه 

من زایمان کرده بودم دلم برا پسرم کباب بود بیشتر از قبل دلم براش میسوخت لعنت به سرنوشتش

سلام عزیزم چقدر خوب که به تاپیک های قدیمی سر میزنید شما شیر زنین و اسطوره ی استقامت و صبر خداروشکر ...

نترس همین الانم میتونی اقدام‌کنی من با اجازه دکتر باردار شدم ۳ماه بعد رایمان رفتم دکتر گفت بخیه هات همین الانم کامل جوش خوردن برو اقدام کن من از ماه بعدش اقدام کردم و همون ماه حامله شدم با اینکه باراول ۸ماه طول کشیدتا باردار بشم

اقدام کن تا حالت خوب بشه من دکترم پروفسور بود گفت بخیه هات همین الانشم جوش خوردن برو اقدام کن تا حالت خوب بشه و برام ازمایش قبل بارداری نوشت 

سلام عزیزم متاسفم براتون من خودم الان ۴سال از زایمانم میگذره هنوز برام قابل درک نیست تا یادم بیافته ...

ممنونم  ازراهنماییت..شمادلت شکسته لطبابرای خاهرمن دعاکنیدخیلی غمگینه..دعاکنیدخدابهش دوقلودختروپسربده..ببخشیدعزیزم ی سوال شماسرمزاربچتون میرین؟

ممنونم  ازراهنماییت..شمادلت شکسته لطبابرای خاهرمن دعاکنیدخیلی غمگینه..دعاکنیدخدابهش دوقلودختروپ ...

مطمین باش خدا براش جبران میکنه به ان شاءالله مجدد باردار میشه و بچه های دوقلوش رو به سلامتی دنیا میاره

من تا قبل مریض شدنم گاهی میرفتم ولی الان ۲ساله که درگیر بیماری شدم نرفتم ولی خیلی دلم میخواد برم حتما میرم به زودی

ولی جالبه برام این‌همه براش گریه کردم و غصه خوردم تو این ۴سال حتی یکبارم خوابشو ندیدم اصلا اصلا

نمیدونم برا چی خواب همه اموات میبینم ولی پسرمو نه

مطمین باش خدا براش جبران میکنه به ان شاءالله مجدد باردار میشه و بچه های دوقلوش رو به سلامتی دنیا میا ...

الهی..عزیزدلم..خدادخترت روبرات حفظ کنه..ماجای دفن بچه روبه خاعرم نگفتیم..قصدداریم نگیم.به نظرم اینطوری بهتره

الهی..عزیزدلم..خدادخترت روبرات حفظ کنه..ماجای دفن بچه روبه خاعرم نگفتیم..قصدداریم نگیم.به نظرم اینطو ...

عزیزم نه من تو خاکسپاریش رفتم ولی نتونستم ببینمش اصلا

فقط بغلش کردم همین ولی سرخاکش میرفتم اروم میشدم

عزیزم نه من تو خاکسپاریش رفتم ولی نتونستم ببینمش اصلا فقط بغلش کردم همین ولی سرخاکش میرفتم اروم میش ...

نمیدونم چکارکنیم..خداخودش کمکمون کنه.بچه خاهرمن توی۳۵هفته توی شکمش مرد..پسرم بود..اونقدداغونیم که فقط زجه میزنیم.اشکمون خشک شده.چقدسخته.چفددلخراشه.بچه ی معصوم بچه ی پاک بره زیرخاک

2810