2777
2789
ممنون مهربونم😘😘 انشاالله خدای مهربون معجزه میکنه برای همه مون....❤ کدوم دکتر میری عزیزم؟

انشاالله.. 🤲دکتر نعمتی 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین؟ بچه‌ها من سیاه دونه گرفتم چطوری استفاده کنم؟ میدونم با عسل و صبحا..منظورم اینکه بشورمش..خیس کنمش.. یا همینجوری استفاده کنم؟ ی سوال دیگه هم ی ق عسل چقدر سیاه دونه بریزم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید قشنگا⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خوبین؟ بچه‌ها من سیاه دونه گرفتم چطوری استفاده کنم؟ میدونم با عسل و صبحا..منظورم اینکه بشورمش.. ...

سلام عزیزدلم منم از روز دوم پری دارم میخورم ناشتا ولی نمیشورمش که...🤔نصف قاشق چایخوری سیاهدونه رو باسه برابرش عسل میخورم من نمیکوبم حالشو ندارم همونجوری میجوم...  

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیزدلم منم از روز دوم پری دارم میخورم ناشتا ولی نمیشورمش که...🤔نصف قاشق چایخوری سیاهدونه رو ب ...

ممنون عزیزِ مهربون⚘ پس منم همین کار انجام میدم.

انشاالله که با خبرای خوب بیای عزیزم😍

سلام خوبین؟ بچه‌ها من سیاه دونه گرفتم چطوری استفاده کنم؟ میدونم با عسل و صبحا..منظورم اینکه بشورمش.. ...

عزیزم. دو واحد عسل بایک واحد سیاه دانه مخلوط کن.درضمن سیاه دانه نیم کوب کن وفوری باعسل مخلوط کن.(اگه سیاه دانه کوبیده شده بمونه خاصیتش ازدست میده ومیگن سمی میشه)اگه باعسل مخلوط کنی دیگه طوریش نمیشه ومیتونی برای چندروزت داشته باشی.

ازروز اول پاکی تا ده روزمونده به پریودی هرروزیا روزدرمیون ناشتااستفاده کن.عاالیه.باعث گرمی رحم میشه.

باروغن سیاهدانه روی رحم رو ماساژبده هرشب.

من بادکش رحم هم توی خونه انجام میدادم.باعث خونرسانی به بافت رحم میشه.

بازم اگه سوالی بود درخدمتم❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
امروز ازش بی خبرم، پیام دادم سین نکرده 

توکل به خدا. انشاالله که خطر رفع شده باشه.. بی خبرمون نزار گلم.

عزیزم. دو واحد عسل بایک واحد سیاه دانه مخلوط کن.درضمن سیاه دانه نیم کوب کن وفوری باعسل مخلوط کن.(اگه ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت. خدا تو دلیت برات حفظ کنه و سالم و سلامت بیاد بغلت🤲

عزیزم ما رو هم دعا کن🙏

فقط ی سوال دیگه من عرق رازیانه و عسل هم بعد از پاکی میخورم به نظرت هر دو رو با هم بخورم ضرر نداره؟ و اینکه چطوری رحم تو خونه بادکش میکنن؟🤔 ببخشید زیاد شداا😬🙏

عزیزم فقط نیمکوب کن و زود با عسل قاطی کن هر یه قاشق سیاهدونه رو با سه قاشق عسل قاطی کن...ولی تو فکر کنم این ماه لتروزول میخوای‌بخوری لازم نیست که🤔

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنون عزیزم از توضیح کاملت. خدا تو دلیت برات حفظ کنه و سالم و سلامت بیاد بغلت🤲 عزیزم ما رو هم دعا ...

مهربان جان میگن وقتی‌میخوای دارو بخوری دیگه اونیکی چیزا رو نخور دوتا با هم مثل این میمونه که اثر همو خنثی‌میکنن نمیدونم کجا خوندم ولی منم همین کارو کردم ماهایی که دارو خوردم دیگه چیزای دیگه نخوردم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مهربان جان میگن وقتی‌میخوای دارو بخوری دیگه اونیکی چیزا رو نخور دوتا با هم مثل این میمونه که اثر همو ...

واقعا؟؟! نمیدونم والا.. این ماه بد زده به سرم.. خیلی دلم گرفته.. همش دعا میکنم بچه ها بیان بگن مامان شدن.. حداقل ی کم امیدوار بشیم..ای خدا 🤲

هستی جون آخه من قبلا عرق رازیانه و عسل استفاده میکردم ولی سیاه دونه رو نه.. حالا به نظرت سیاه دونه رو خودم نخورم؟؟ آخه میخوام به همسرمم بدم سپیده جون میگفت خوب و از اونجایی که همسر ضعیف گفتم بدم بهش. نمیدونم والا خودمم قاط زدم کلا😕