2777
2789
من‌خیلی دلشوره دارم.همش میگم‌نکنه دیگه باردار نشم.نکنه دوباره اینحوری بشه.نکنه بخاطر واریکوسل شوهرم ...

این حس ها اوایل میاد سمت آدم که نکنه دیگه باردار نشم ولی تو غمت تازس عزیزم موقع اقدامت برسه حالت خیلی بهتر میشه... خدا رو شکر که یه بچه دیگه داری فکر میکنم نگران نباش هیچ مشکلی ندارین اگه تخمک یا اسپرم کیفیتشون پایین باشه همون هفته های اول به خاطر نطفه بد سقط میشه پس ربطی نداره فکرای بد نکن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم شما چند سالت بود؟از کجا میدونی برای شما تکرارمیشه؟انشاله تکرار نشه.

رفتم تو ۳۱

۲۵ درصد تو هر بار حاملگی امکانش هست که ماژور باشه

خواهرشوهرمو و شوهرش هردومینورن اما دوتا بچه سالم داره

اما اونجا که آزمایش دادم گفت بیمار داشتیم ۴ تا حاملگیشم ماژور شد

میترسم دوباره تکرار بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من برای یه سونو یا حتی معاینه ساده هم اونقدر خودمو سفت میکنم و برام درداوره برای همین میرم بیهو ...

فک نکنم لوله ای بسته باشه.ولی چنتا قرص بخوری متوجه نمیشی.عوارض بیهوشی که بیشتره

😉

فک نکنم لوله ای بسته باشه.ولی چنتا قرص بخوری متوجه نمیشی.عوارض بیهوشی که بیشتره

نمیدونم مریم جون اصلا از اسمشم میترسم حالا موقعی که وقت میگیرم میپرسم ببینم کدوم بهتره 

بچه‌ها  آمپولhmg واسه رشد فولی یا آزاد سازی؟

از چندم پری باید زد؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچه‌ها  آمپولhmg واسه رشد فولی یا آزاد سازی؟ از چندم پری باید زد؟

سلام گلم hmg برای رشدِ...

به من یه بار دکترم داد ۲ تا از روز هشتم یه روز درمیان میزدم...

ولی بستگی به سایز فولی داره تعدادش

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام گلم hmg برای رشدِ... به من یه بار دکترم داد ۲ تا از روز هشتم یه روز درمیان میزدم... ولی بستگی ...

سلام به روی ماهت.. عزیزم دکتر به من دو ورق لتروزل داد هر چی گفتم آمپول بده قبول نکرد. خواستم بدونم وقتی آمپول زدیم کی باید رفت سونو و واسه آزادسازی چی کار کنیم که کیست نشه؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام گلم hmg برای رشدِ... به من یه بار دکترم داد ۲ تا از روز هشتم یه روز درمیان میزدم... ولی بستگی ...

چقدر امضات قشنگه.. احسنت به تو که دختر قوی و واقع بینی هستی👏👏👏👌 انشاالله خدای مهربون به زودی برات معجزه میکنه و زندگیت غرق خوشی و سلامتی و آرامش میشه🤲⚘

سلام به روی ماهت.. عزیزم دکتر به من دو ورق لتروزل داد هر چی گفتم آمپول بده قبول نکرد. خواستم بدونم و ...

عزیزم لتروزول هاتو بخور روز ۱۱ برو سونوگرافی اگه سایزشون خوب باشه دیگه hmg لازم نیست اونوقت بگو آزادسازی بده بهت که خیالت راحت شه کیست نمیشه

سلام به روی ماهت.. عزیزم دکتر به من دو ورق لتروزل داد هر چی گفتم آمپول بده قبول نکرد. خواستم بدونم و ...

عزیزم لابد دکترت تشخیص داده که با همین قرص ها فولی خوب میسازی واسه همین نداده...

لتروزل خوردی برو دکتر سونو بشی سایزش خوب باشه امپول hcg میده برای ازادسازی و بعد یه شب درمیان اقدام...

انشاالله که باردار میشی😍🤩

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
چقدر امضات قشنگه.. احسنت به تو که دختر قوی و واقع بینی هستی👏👏👏👌 انشاالله خدای مهربون به زودی برا ...

ممنون مهربونم😘😘

انشاالله خدای مهربون معجزه میکنه برای همه مون....❤

کدوم دکتر میری عزیزم؟

اره.امضات خیلی قشنگه.انشالله دوباره مادر بشی

ممنون خوشگلم😗

امضای شماهم قشنگه

انشاالله به زودی یه نی نی سالم و تپل میاد تو دلت،بعدشم تو بغلت...🌹

آمین آمین آمین ❤