💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
این حس ها اوایل میاد سمت آدم که نکنه دیگه باردار نشم ولی تو غمت تازس عزیزم موقع اقدامت برسه حالت خیلی بهتر میشه... خدا رو شکر که یه بچه دیگه داری فکر میکنم نگران نباش هیچ مشکلی ندارین اگه تخمک یا اسپرم کیفیتشون پایین باشه همون هفته های اول به خاطر نطفه بد سقط میشه پس ربطی نداره فکرای بد نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام گلم hmg برای رشدِ... به من یه بار دکترم داد ۲ تا از روز هشتم یه روز درمیان میزدم... ولی بستگی ...
سلام به روی ماهت.. عزیزم دکتر به من دو ورق لتروزل داد هر چی گفتم آمپول بده قبول نکرد. خواستم بدونم وقتی آمپول زدیم کی باید رفت سونو و واسه آزادسازی چی کار کنیم که کیست نشه؟
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام گلم hmg برای رشدِ... به من یه بار دکترم داد ۲ تا از روز هشتم یه روز درمیان میزدم... ولی بستگی ...
چقدر امضات قشنگه.. احسنت به تو که دختر قوی و واقع بینی هستی👏👏👏👌 انشاالله خدای مهربون به زودی برات معجزه میکنه و زندگیت غرق خوشی و سلامتی و آرامش میشه🤲⚘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲