2777
2789

خودت در چه حالی؟ چند سیکلی؟ از مریم جون چه خبر؟ رفت واسه عکس؟

فرزانه جون ازش خبر داری؟ خوبن که الحمدلله؟  بچه‌ها نمیان اینجا که.. . از کیان هم خبری ندارم.. اگه با خبری ازش سلام من بهش برسون⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟؟! نمیدونم والا.. این ماه بد زده به سرم.. خیلی دلم گرفته.. همش دعا میکنم بچه ها بیان بگن مامان ...

شنیدی میگن صنعتی و سنتی رو با هم نزنین🤣🤣🤣 برای همین منم ترسیدم گفتم عسل و سیاهدونه رو همزمان با قرص تحریک تخمدان بخورم شاید خیلی زیاد باشه خدایی نکرده بیش از حد تحریک شه تخمدانم... به نظرم این ماه که میخوای لتروزول بخوری دوسین نخور دیگه ولی به شوهرت بده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خودت در چه حالی؟ چند سیکلی؟ از مریم جون چه خبر؟ رفت واسه عکس؟ فرزانه جون ازش خبر داری؟ خوبن که الحم ...

عزیز دلم مهربونم شکر خدا همه خوبن منو تو و مریم زیاد فعالیم اینجا😅 منم امروز ۱۹ سیکلم بود عزیزم ولی نا امیدم چون اقدام درست حسابی نداشتم دیگه همش تحقیق میکنم ماه بعد برای عکس رنگی کجا برم... مهربان جان کجا زندگی میکنی عزیزم؟؟؟

هستی من تا حالا دو برگ لتروزول نخوردم میترسم کیست شه 🤔

چند تا برات نوشته؟؟؟ لتروزول معمولا کیست نمیکنه خوبه ولی اگه خوردی حتما وسط سیکلت برو سونوگرافی اگه امپول ازادسازی بده که خیالت راحت میشه ازاد میشه کیست نمیشه

شنیدی میگن صنعتی و سنتی رو با هم نزنین🤣🤣🤣 برای همین منم ترسیدم گفتم عسل و سیاهدونه رو همزمان با ق ...

🤣🤣 آره شنیدم.. باشه پس خودم نمیخورم توکل بر خدا.. ممنون عزیزم ⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
🤣🤣 آره شنیدم.. باشه پس خودم نمیخورم توکل بر خدا.. ممنون عزیزم ⚘

اره چون عالیه برای تحریک تخمدا سیاهدونه با عسل برای همین میگم همزمان با لتروزول نخور خدایی نکرده بیش از حد تحریک شه

چند تا برات نوشته؟؟؟ لتروزول معمولا کیست نمیکنه خوبه ولی اگه خوردی حتما وسط سیکلت برو سونوگرافی اگه ...

دو برگ نوشته که از شب ۳ بخورم ولی چون تعطیل بود از شب ۴ شروع کردم.. آخه اصلا نگفت برو سونو خودم برم چی بگم؟ بگم سونوی رحم تخمدان انجام بده؟

دو برگ نوشته که از شب ۳ بخورم ولی چون تعطیل بود از شب ۴ شروع کردم.. آخه اصلا نگفت برو سونو خودم برم ...

ای جووون پس خیلی از من دور نیستی کاش میشد یه بار از نزدیک‌میدیدمت😍 خود دکترت تو مطب سونو نداره؟؟؟ من این دکتری که برام دارو نوشت خودش تو مطب سونو هم میکنه ولی بیرونم بری میکنن بگی وسط سیکلم هستم سونو میخوام برای سایز فولیکول و تخمدان... عجیبه که بهت نگفته چون این دارو ها رو که مصرف کنی باید سونو هم بشی ببینی اصلا اثر میکنه یا نه سونو خیلی کمک میکنه من که تقریبا چهار ماه اقدامم رو رفتم😐

ای جووون پس خیلی از من دور نیستی کاش میشد یه بار از نزدیک‌میدیدمت😍 خود دکترت تو مطب سونو نداره؟؟؟ م ...

🥰😘

نه والا تا حالا که به من نگفته🤔 یعنی دارو واسه تحریک نداده بود تا حالا.. اگه شد خودم میرم. 

میگم هستی چطوری کسی رو صدا بزنیم من که هر کاری میکنم نمیشه😕

هستی وقتی با هم مخلوط کردم بزارم یخچال یا نیاز نیست؟ آخه عسل تو یخچال سفت میشه

ببخشید اینقد سوال کردمااا😥😬

هستی وقتی با هم مخلوط کردم بزارم یخچال یا نیاز نیست؟ آخه عسل تو یخچال سفت میشه ببخشید اینقد سوال کر ...

نه عزیزم لازم نیست بذاری یخچال

🥰😘 نه والا تا حالا که به من نگفته🤔 یعنی دارو واسه تحریک نداده بود تا حالا.. اگه شد خودم میرم.&nb ...

ببین خیلی راحته این علامتو بزن @بعد بدون فاصله اسم کاربری دوستت رو بنویس ولی دقیق باشه مثلا تو اسم عشقم شوهرمو اشتباه تایپ میکنی