2777
2789
خدا رو شکر که مشکلی نبود....لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم... انشاالله به زودی دوباره مامان م ...

ممنونم مهربان جونم... انشالله به حق دل پاکت بزودی خدا دامنتو بابهترین فرزندصالح و سالم سبز کنه عزیزم

خدایا بی نهایت بار شکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من دخترمو چهار روز پیش وقتی که ۱۲ روزه بود از دست دادم....و قطعا فقط شما درک میکنین حال منو.از ...

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم خیلی تلخ و دردناکه این اتفاق... انشالله خدای مهربون بزودی برات جبران کنه و دامنت با بچه سالم و صالح سبزبشه اینو بدون که حتما حکمتی در کاربوده عزیزم کتاب در آغوش نور رو بخون خیلی خوب و آرامش دهندست ناراحتیتو بکن توی دلت نریز شیرت خشک شده ؟الهی بگردم... چقد روزای سختیه... من روضه رباب گوش میدادم اون روزا.... خدا بهت صبر بده عزیزم

من سزارین بودم.میخوام ۶ ۷ ماه دیگه اقدام کنم.خیلی زوده؟؟

نه عزیزم با پزشکت مشورت کن ولی ماتوی اشنایان مورد داشتیم که بعدازسه ماه از سزارین باردارشد بسلامتی و نی نی خداروشکر سالم اومد بغلش

ممنون عزیزم. درد دلا رو که میخوندم یاد روزای خودم افتادم برا همه دعا کردم. بچه اولم به خاطر خونریزی ...

سلام عزیزم ببخشید شما هردو بچه اولتون رو در سی و هفت هفتگی از دست دادین؟آزمایشات ایمنی انعقادی انجام دادین.؟از چه ماهی امپول زدین؟درطول بارداری آسپرین خوردین؟

منم بچمو سی و هفت هفتگی از دست دادم آزمایشات ایمنی انعقادیمم خوب بود... فقط دکتر گفت درطول کل بارداریت باید آسپرین بخوری...

آزمایشی چیزی هست برای فهمیدنش؟

حتما حتما برو دکتر پریناتولوژیست اون راهنماییت میکنه ازمایشی داشته باشه میگه انجام بدی چون از طب‌جنین هم میدونه بهت میگه که اتفاقی بوده یا نه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ممنونم مهربان جونم... انشالله به حق دل پاکت بزودی خدا دامنتو بابهترین فرزندصالح و سالم سبز کنه عزیزم

آمین.. ممنون عزیزم انشاالله ❤

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم واقعا متاسف شدم خیلی تلخ و دردناکه این اتفاق... انشالله خدای مهربون بزودی برات جبران کنه ...

ممنونم الهی خدا هممونو اروم‌کنه.برای منم دعا کنین.من خییییلی بارداریه پر حاشیه ای داشتم.از ماه ۴ استراحت مطلق شدم.دوبار بیپارستان بستری شدم چون بچه داشت دنیا‌میودمد و‌حالا هم اینجور...ناشکری نمیکنم الحمدلله اون چیزی میدونه که من نمیدونم چیزی میبینه که من‌نمیبینم ولی دلمو چکار کنم اخه...دلم تنگ‌شده...

سلام عزیزم واقعا متاسف شدم خیلی تلخ و دردناکه این اتفاق... انشالله خدای مهربون بزودی برات جبران کنه ...

شیرم از غصه خشک شد یهو...همون روری که به خاک سپردمش...البته فشار میدم یه کم‌میاد ولی دیگه سینه هام سفت نمیشه...میخوام شروع کنم رسیدگی و مراقبت از خودمو میخوام دوباره اقدام کنم

حتما حتما برو دکتر پریناتولوژیست اون راهنماییت میکنه ازمایشی داشته باشه میگه انجام بدی چون از طب‌جنی ...

اره حتما میرم.ولی خب اگه بگه برو ازمایش ژنتیک و برم.جوابشم‌خوبه باشه.بازم شاید از وراثت باشه.خب وراثتم مگه تشخیص میدن؟

حتما حتما برو دکتر پریناتولوژیست اون راهنماییت میکنه ازمایشی داشته باشه میگه انجام بدی چون از طب‌جنی ...

یه نفر بهم گفت اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری برو ای وی اف کن تا مطمئن شی سالمن.این‌حرف یعنی چی؟

سلام عشق من چطوررررری؟؟؟؟؟؟🤗🤗🤗😍😍😍😍 دلتنگت بودم عزیزم... دارم دارو میخورم ولی هنوز اقدام نکردم ...

سلام عزیزدلم فداتشم شکر منم خوبم ، الهی شکر برا خوب بودن آزمایشات اینوفولیک هم خوبه حتما بخور و اگه دکترت  صلاح میدونه شروع کن از قبل اقدام آسپرین بخور خونرسانی به رحم بهتر میکنه ، منم طبق معمول برا خودم میچرخم 😂😂😂 و اما بریم سراغ پدر کربلایی😂😂😂 از اون طرف تمام قوا فرستادن طرفت ، همه رو ول کن اصل کربلایی هست اون بگیر فعلا لازمش داری اذیتش نکن 😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم  خوبی زهرا جون ؟  در چ حالی  ؟  من همیشه بیادتونم و دعاگوتونم زمان ...

سلام عزیزدلم ، قربونت شکر میگذره تو چطوری ؟ آرتا نازم چطوره ؟ قربونش برم گل پسر ، مرسی از دعای قشنگت قطعا همینطوره تو این درد کشیدی و باز آرتا برگشت برا من و همه امثال منم دعا کن 🙏 خدا رو شکر مامان های قبلی دیگه درگیر نی نی هستن کمتر میان ولی بازم مادر جدید اضاف میشه ک قلب ادم از شدت درد میگیره ، منم ک کلا هستم از صفحه اول دارم میام و کلا نمیرم 😂 

سما جون بابت اتفاقی ک برات افتاده واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده.بچه منم مشکل قلبی داشت تنگی یه رگ بین قلب و ریه اسم مریضیش اترزی پولمنر بود.خودمون خونوادهامون همچین مشکلی نداشتیم ازدواجمونم فامیلی نیست .پیش دکتر پریناتولژیست رفتم علت ب وجود اومدن این مریضیو نگفتن فقد گفت فولیک اسید بخور باردارم ک شدی هفته ۱۸بارداری اکو قلب شو .سزارین شدم الان باردارم بعد از ۸ماه باردار شدم ۹هفته ام رفتم دکتر خدارو هزار مرتبه شکر قلبش تشکیل شده بود .مشکلی ک تو این بارداری دارم خونریزی لکه بینی هست ک بارداری قبلی اصلا نداشتم الان فکر کنم بخاطر اینکخ سزاربن شدم لکه بینی دارم

سما جون بابت اتفاقی ک برات افتاده واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده.بچه منم مشکل قلبی داشت تنگی یه رگ بین ...

عزیزم از لحاظ هماتوم یا پایین بودن جفت مطمئن شو اینا دلایل لکه بینی هست ، حتما شیاف بزار و نزدیکی ، بالا رفتن از پله ، کار سنگین و ... ممنوع استراحت کن چیزی نیست خیلیا دارن