2777
2789
سلام عزیز دلم هدانا جون خوبی😍 فدای دل مهربونت بشم که لحظه های سختت ب فکرم بودی 😘

سلام قربونت عزیزم وظیفم بود گلم ارزوی من برآورده شدن حاجات واروزی همدردامه.  نمیدونی چقد خوشحال شدم 😍😍😍😍خداروشکرررر رررررررر

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفته بودم مامان بشم میام بهت خبر میدم. راستش هر از گاهی میام پست هارو میخونم. حال گل پسر ات چطوره؟ ا ...

خوبن خداروشکر  خدانکنه. الهی نی نی تو سلامت بغل بگیری بحق حضرت علی اصغر 🤗🤗🤗😍😍😍😍

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خانوما من بعد سه ماه پریود نشدم چ کنم پریود بشم

خانوما امروز بعد سه ماه از زایمانم  پریود شدم اما خونریزی زیاده با لخته های زیادتر آیا برا شما هم اینطور بود؟ 

خانوما امروز بعد سه ماه از زایمانم  پریود شدم اما خونریزی زیاده با لخته های زیادتر آیا برا شما ...

برامن انقدزیاده که مجبورشدم برم ازاین پوشکای بزرگ بگیرم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خانوما امروز بعد سه ماه از زایمانم  پریود شدم اما خونریزی زیاده با لخته های زیادتر آیا برا شما ...

سلام عزیزم آره طبیعیه. من یک ماه بعد کورتاژ وسقط پریود شدم. خیلی شدیدوببخشید همراه با دفع لخته.بیشترین یک هفته همانده طول کشید.ولی سعی کن حتما قرص آهن وغذا ی مقوی بخوری. بدنت باید قوی باشه. عدسی واسفناج وجگر خیلی خوبه.حتما بخور

دوستان خوبم من امروز هفت روزه که جنین انتقال دادم.برام دعا کنین.اگه دوست داشتید. آخه دلتون شکسته وبه خدا نزدیک هستین.تنهایی وچشم انتظاری کلافم کرده. چهارشنبه هفته بعد باید آزمایش بدم ببینم باردارم یا نه.خدا کسی رو چشم انتظار نکنه.من هم برای مامانهای منتظر دعا میکنم حاجت روا بشن.

دوستان خوبم من امروز هفت روزه که جنین انتقال دادم.برام دعا کنین.اگه دوست داشتید. آخه دلتون شکسته وبه ...

من خیلی به یادت بودم یلدا جون، روز عاشورا به مامانم هم گفتم برای دوستم یلدا خانوم دعا کنید..

دو هفته باید صبر کنی اره؟ زودتر بی بی چک نشون نمیده عزیزم؟

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

خدا رو شکر گلم همش نگران بودی که پریود نشدی شاید نرمال باشه چون بعد سه ماه شدی

ممنونم مهتاب جون.حتما انجام میدم.خدا دلت رو شادکنه عزیزم.

💋💋💋🥰👼👼🍼🍼🍼

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
من خیلی به یادت بودم یلدا جون، روز عاشورا به مامانم هم گفتم برای دوستم یلدا خانوم دعا کنید.. دو هفت ...

فدای مهربونیت عزیز دلم .خیلی ممنونم ازتون که به یاد من هستین. ازمادربزرگوارت هم ممنونم. آره باید تا هفته بعد چهارشنبه صبرکنم. تا خدا چی بخواد. توکل به خودش.