2777
2789
سلام دوستای خوبم ،،از ته دل از خدا میخام زایمان موفقی داشته باشید ،،اونایی هم که در حال اقدامن بزودی ...

تموم نمیشه ولی بمرور کمررنگتر میشه خودتو سرگرم کن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

با خودم میگم دیگه حوصله یه بارداری دارم یا نه 

چه حس قشنگی ..من پسرم‌‌ میخام ..پویان ام کجایی 

کاش قرص های آرامبخش مصرف میکردم شاید حالم تغییر میکرد 

من‌شوهرم خیلی تحت فشار ام میزازه میگه دیگه حوصله گریه و زاری ندارم .اصلا درک‌ام نمیکنه 

هیشکی درکم‌ نمیکنه ،مامانم انگار یه مرغ تووخونمون مرده ،به راجتی میگه انگار قحطی بچه اومده ،انگار دیگه بچه نیسا 

بچه من تو ماه نه ،وقتی منتظر گریه هاش بودم دقیقه نود از دستش دادم 

نمیفهممشون یا اونا نمیفهمنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خودم میگم دیگه حوصله یه بارداری دارم یا نه  چه حس قشنگی ..من پسرم‌‌ میخام ..پویان ام کجایی& ...

عزیزم حتی مادرت هم باشه کسی که این درد رو نکشیده باشه درک نمیکنه رابطت رو با خدا قویتر کن آروم تر میشی کمرنگ تر میشه انشاالله که با اولین اقدام دوباره بار دار میشیم گلم

سلام دوستای خوبم ،،از ته دل از خدا میخام زایمان موفقی داشته باشید ،،اونایی هم که در حال اقدامن بزودی ...

ما هم اولش همینطور بودیم داغون شدیم. اولش خیلی سخته اما کم کم به زندگی برمیگردی سعی کن فکر نکنی چون روی بدنت اثر میذاره و استرس باعث میشه بارداری بعدی به تعویق بیفته

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
با خودم میگم دیگه حوصله یه بارداری دارم یا نه  چه حس قشنگی ..من پسرم‌‌ میخام ..پویان ام کجایی& ...

عزیزم شوهرتم حق داره. منم اولش همش جلو شوهرم بلند بلند گریه میکردم و هر روزم با اشک و اه. شوهرم دیگه خسته شده بود بهم میگفت جلو من دیگه نه اسمش بیار نه گریه کن. واقعا الان حق بهش میدم. درسته سخته اما تا آدمی زنده هست زندگی جاری هست. دیگه اون بچه که برنمیگرده اما فقط زندگیمون نابود میکنیم همون چیزایی که الان داری و خدا بهت داده شاکر باش ایشالله خدا خودش جای بچه ات رو پر میکنه. صبر و شکیبایی داشته باش خدا خودش در رحمتش رو به روت باز میکنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

عزیزم هیچکس نمیفهمه ماکه دردکشیدیم میفهمیم توفامیل فقط زن عموشوهرم میفهمم که اونم پسرش بدنیااومدمرد  روح وروانتوخوب کن زودی میشی نزارمثل من شی من یکسال وسه ماه میگذره داغونم افسردگی گرفتم جوری که دکترمیرم ولی شیرمیدم دارونمیخورم

۱۶ روزه از پر کشیدن فرشته آسمونیم میگذره آخ که امروز یه دل سی براش سوگواری کردم آدم هرچقدر گریه کنه خالی شه بهتر میشه حالش.امروز رفتم دکتر برام یه عالمه آزمایش ژنتیک نوشت بهم گفته بودین برا دفه بعد قبل بارداری خوبه این آزمایش‌هارو بدی. چون مرگ داخل رحمی یا مادر باعثش‌میشه یا جفت یا جنین. جفت و جنین که نبودن. اگه مشکل من باشم‌هم تو این آزمایش ها معلوم میشه جوابا ۱۰ روز دیگه میاد خلاصه که بدجور پیگیری دارم میکنم😐 میخوام برای دفه بعد آماده ی آماده باشم. مرسی بابت راهنماییهاتون دوستای گلم