2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم.انشالا بحق همین شب دامن همتون سبز میشه و بچهای سالم و صالح گیرتون میاد..چون دیدم اکثرا دل شکسته هستید خواستم برای قوت قلبتون بگم که مادر من بچه هاش به دنیا میومدن و سالم بودن اما به دلایل نامعلوم فوت میشدن دکترا گفتن مشکلی نادره و دیگه بچه دار نمیشید.وقتی مادرم دلش شکست دعا کرد و باردار شد وبرای من و خواهرم رفتن مشهد و نذر کردن و ما زنده موندیم.زن عموم هم چهارتا سقط داشت بچه پنجمش سالم بدنیا اومد والان پزشکه..پس نا امید نباشید منم براتون دعا میکنم..شمام برای دل شکسته من دعا کنید

هستی جون من یه شب همون ماه اول سرگذشت بچه دار شدن نیکول کیدمن رو میخوندم، وقتی با تام کروز ازدواج کرده بوده با اینکه هر دو خوشگل و سالم و پولدار بودن بچه دار نشدن و ای وی اف هم جواب نداده بهشون گفتن نابارورید، بعد دوتا بچه به سرپرستی قبول کردن، بعد از چند سال جدا شده و با شوهر بعدیش ازدواج کرده و با چند بار ای وی اف تو چهل و اندی سالگی باردار شده، یه بچه هم بعدش با رحم اجاره ای به دنیا اورده، خلاصه خودش میگه من همه مدل بچه رو دارم، و خیلی سختی کشیدم تو این راه ولی همیشه قوی و صبور بودم

خوب ببین با این همه مشکل چقدر خودشو خوب نگه داشته و با صبر به خواسته ش هم رسیده

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
ما بچه هامون سقط نشدن عزیزم تو ماه ها و هفته های بالا آسمونی شدن:( خدا سه قلوهاتو سرافراز کنه زیر سا ...

بهر حال ببخشید اگه ناراحت شدی گلم،امیدوارم روح کوچولوهاتون هم در ارامش مطلق باشه

دوستان عزیزم.انشالا بحق همین شب دامن همتون سبز میشه و بچهای سالم و صالح گیرتون میاد..چون دیدم اکثرا ...

مرسی مهربون خدا کمکت کنه

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
دلیلش چی بود عزیزم؟ معلوم شد؟

نه ببخش نمیخوام بهش  فکر کنم و یادش بیفتم فقط برام دعا کنین دوباره باردار شم واسم بمونه 😔

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
ببخشید عزیزم که باعث ناراحتیت شدم همه اینا میگذره

انشاالله امشب از سرشب بفکرشم اخه رفتم خونه مادرشوهرم همشون پسر جاریمو بغل میکردن عصابم بهم‌ریخت حسود نیستم ولی مراعاتمو نمیکنن😭

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
دقیقا. .این که ما بچمون تو ماه ها اخر از دست بدیم تو سرنوشتمون بوده و ما نمیتونستیم ـتغییرش بدیم&nb ...

عزیزم فقط گذر زمان هست که این داغ رو تسکین میده سعی کنید همه چی رو بسپرید به خدا. خیلی سخته میدونم. به خدا من خودم دیوونه شده بودم روزای اول داغون بودم هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره اشکم جاری میشه. اما چی کار میشه کرد ما باید خودمون اماده کنیم برای بارداری بعدی. باید بدنمون و روحمون رو قوی کنیم چون استرس جلو بارداری رو میگیره. واقعا تو این موقعیت فقط باید بگیم تقدیرمون بوده. سرزنش کردن و افسوس خوردن دردی رو درمون نمیکنه جز اینکه روح و روان و جسممون رو نابود میکنیم.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏