2777
2789
۳ماهه بچمو از دست دادم میخوام برم پیش دکتر میترسم بگه باید تا ۱ سال صبر کنم ۲۱ سالمه ممکنه بگه سنت پ ...

عزیزم منم یه ماهه پسرم رفته، سزارین شدم، دکترم گفت یه سال بعد، اما من کارامو از شش ماه شروع میکنم برا اقدام، من 27سالمه، اولین بچم بود، بنظرم اگ مشکل پاره گی رحم باشه ک چ سه ماه بعدش بخایی اقدام کنی چ 3سال بعدش کسی ک زیاد استراحت نکنه و مستعد این اتفاق باشه، میوفته. چرا دکترا ب یسریا میگن برا روحیت زود باردار شو اما ب منو شما میگن یه سال بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرا خانوم شما سزارین بودی ک گفت سه ماه بعد میتونی اقدام کنی؟ 

اره عزیزم سزارین بودم الان یه سه هفته ای جای سزارینم دردمیکنه احساس کشیدگی میکنم ولی دکترم گفت مشکلی نیست  برای بهترشدن حالتون بعدسه ماه اقدام کنید من یه نمونه بارزم

اره عزیزم سزارین بودم الان یه سه هفته ای جای سزارینم دردمیکنه احساس کشیدگی میکنم ولی دکترم گفت مشکلی ...

آخه دکترم منو ترسوند میگ یه سال بعد، واقعا تو یه شهر غریب سخته اینهمه انتظار آدم روانی میش 😬 تازه دلم میخاد پسر بشه، بنظرتون برم پیش دکتر کومار؟ اینجوری فک میکنم همون بچس ک خدا دوباره بم داده

آخه دکترم منو ترسوند میگ یه سال بعد، واقعا تو یه شهر غریب سخته اینهمه انتظار آدم روانی میش 😬 تازه د ...

ببین عزیزم من ازدوتادکترپرسیدم بهم گفتن سه ماه منم طاقت نداشتم حتی سه ماه بشه دوماه بعدش اقدام کردم روانی شده بودم ولی خب نشدم 

چرا باز شده برا ایران نیست اما برا استانبول از المان پرواز هست 

اره مرضیه جان میدونم.

اول اینکه پرواز مستقیم نیست. دوم اینه باید یه دلیل موجه داشته باشیم که چرا میخواهیم به این سفر بریم. آلمان هم گفته هر کس به این جور سفرها بره، تضمینی نیست که اجازه ورود مجددش رو راحت بدند. فعلا فقط سفر های داخل اروپا رو آزاد کردند

ببین عزیزم من ازدوتادکترپرسیدم بهم گفتن سه ماه منم طاقت نداشتم حتی سه ماه بشه دوماه بعدش اقدام کردم ...

راستی منم غلظت خون داشتم و متوجه نشدم رشد جنینم هم کند بود اما علت اصلی زایمانم ترکیدن کیسه آبش بود، دکترمم گفت دفعه بعد باید آسپرین بخورم و آمپول ضد لخته هم بزنم 

عزیزم منم یه ماهه پسرم رفته، سزارین شدم، دکترم گفت یه سال بعد، اما من کارامو از شش ماه شروع میکنم بر ...

عزیزم 3ماه بعد سزارین میشه باردار شد خیالتون راحت 

ولی یکم به خودتون زمان بدید بیشتر استراحت کنید 6ماه بعدش زمان خوبیه منم 6ماه بعدش باردار شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام بچه ها این ازمایشا میدونید چی هستن ؟

فک کنم اولی مربوط به هورمونی و ذخیره تخمدانه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنون عزیزم .مال دوستمه دومی رو واسه همسرش نوشته . احتمالا جهش و حرکت اسپرم درسته ؟

اولی حدس میزنم 

دومی اصلا متوجه نشدم