💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام هدانا جون. ممنون شکر خدا. شما چطوری؟ نی نی گلمون چطوره؟
قربونت عزیزم خداروشکر خوبیم چه خبر نیومدی ایران
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم خدا بهت صبر بده.خیلی لامصب چیز بدیه سندروم هلپ ..منم که بچمو از دست دادم اول فکر میکردن سندروم هلپ باشه بعد دیدن به جز افزایش آنزیمای کبدی هیچ کدوم از علائم رو ندارم.کلی آزمایش و دوندگی انجام دادم آخرم نفهمیدن چی شد!!
عزیز دلم خدا بهت صبر بده.خیلی لامصب چیز بدیه سندروم هلپ ..منم که بچمو از دست دادم اول فکر میکردن سند ...
من تو به گروه بودم یکی تو 37 هفته زایمانش کردن بعدا علتش که ازش پرسیدم گفت 1هفته سردرد و تهو داشته و دوبارم بالا اورده بعد رفته دکتر ازمایش نوشته انزیما کبدش بالا بودن و خودش میگفت بهش گفت یرقان بارداری گرفتی دیگه سریع زایمانش کردن
خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجاممیدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم