2777
2789
من الان واقعا داغونم بعداز =چهارسال دوا درمون باردار شده بودم از خوشحالی رو ابرا بودم ولی عمر خوشحال ...

نترس عزیزم. مادرشدن این دردسرهارو داره.ان شاءالله خدایه خشگل تپلی شو میده.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من نه تهوع نه سردرد هیچیییی نداشتم نه فشار خون بالا ..

واقعا خیلی بده اصلا ادم نمیفهمه چکار باید بکنه 

خدا خودش کمکمون کنه دیگه اینبار

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام عزیز دلم. انشالله هر وقت صلاحته..من فعلا که خبری نیست.همسرم راضی نیست.الانم چند روزه فهمیده پدر ...

بمیرم برات....ببین مریم جونم یه حکمتی هست سر موعدش تو هم مامان خوشگل میشی اینو مطمئن باش فقط الان زمانش نیست زمانش برسه بدون اینکه فک کنی باردار میشی 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
نمیدونم حکمتش چیه خیلی ناراحتم ریسک بارداری زیاده که دوباره سندروم هلپ بگیرم

اول همه چی زیرنظر دکتر باش و بی  خیال ...خودتو بسپار بخدا...خودش سر وقتش معجزه میکنه

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
انشالله بزودی همه مشکلاتت رفع بشه عزیزم 🙏🙏🙏

فدات شم خدا فندقات برات حفظ کنه 😍😍

عزیزم غسل استحاضه بکن

اره همین کار کردم روز ۱۵ پری بود پروژسترون خوردم قطع شد حالا نمیدونم چرا اینطور شدم به احتمال گل گاوزبون خوردمچند روز پشت هم 

منکه این هفته دوباربایدبرم ان اس تی

مهرا جون خداروشکر دیگه چیزی نمونده دختر نازت رو بغل کنی عزیزم 😍😍💓💓

انشاالله سالم و به موقع بغلش کنی 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

۳ماهه بچمو از دست دادم میخوام برم پیش دکتر میترسم بگه باید تا ۱ سال صبر کنم ۲۱ سالمه ممکنه بگه سنت پایین هست صبر کن تا ۱سال .اصلا تحمل ۱سال ندارم  میخوام اگه خدا بخواه نظری کنه بعد ۶ماه اقدام کنم اگه دکترم بترسونم چی چکار کنم 😥😯😔

۳ماهه بچمو از دست دادم میخوام برم پیش دکتر میترسم بگه باید تا ۱ سال صبر کنم ۲۱ سالمه ممکنه بگه سنت پ ...

نه عزیزم نمیگه بمن گفت بعدسه ماه میتونی باردارشی والاخوددکترم میگفت مریض داشتم بعدازچهل روزم باردارشده کارخداست بخادمیشه خدادلتواول اروم کنه وبعدجاشوسبز🤲🏻