2777
2789
دیگه پیشگوییم نمیاد😂آخی والا راست میگه چقدر شبا مسخره بازی در میاوردیم و بالاخره میخندیدم ، والا ان ...

الهی بگردمت، اولین بار که اومدم تو گروه تازه هفت روز گذشته بود حالم افتضاح افتضاح بود، متنا رو می خوندم شاید همدرد خودمو پیدا کنم می دیدم یه خانوم شنگول وسط این حجم درد چقد خوب با یه کلمه جو رو عوض کرده الهی حال دل خودت هم زود زود زود شاد شاد شاد بشه مهربونم. روزای قبل که حالت بدبود منم لحظه لحظه باهات گریه کردم و حالم بد بود. از خدا ارامش خواستم برات و نی نی های ناز و خوش قلب مث خود مامانشون انشالا بزودی نتیجه صبر تو بگیری گلم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
الهی بگردمت، اولین بار که اومدم تو گروه تازه هفت روز گذشته بود حالم افتضاح افتضاح بود، متنا رو می خو ...

ممنون عزیزم از لطفت و مهربونی دقیقا همینطور بود،شبا وسط،اونهمه درد و دلتنگی میزدم یه خط دیگه یکم مسخره بازی و ... جو عوض بشه ولی اینروزا دیگه هیچ امیدی برام نمونده نمیدونم بازم توکل به خودش ، امیدوارم شمام بزودی زود جای فرشته ات پر بشه از تنهایی در بیایی و حال و هوای خونتون عوض کنه انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم از لطفت و مهربونی دقیقا همینطور بود،شبا وسط،اونهمه درد و دلتنگی میزدم یه خط دیگه یکم مسخ ...

امیدت هم بزودی برمی گرده خانوم خوشگل خدا بزرگه، انشالله این دعای قشنگت اول به خودت برگرده عزیزم

زودتر خوب شو که من معتاد شوخیات شدما 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستای گلم، ازمایشاتمو گرفتم خوشگلا کسی می تونه تفسیر کنه یا تجربشو بگه هنوز دو هفته دیگه وقت د ...

خیلی تار مبتونی یه بار دیگه بفرستی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم من بلد نیستم چطور تایپک بزنم

بالای صفحه نوشته تاپیک همونجا بنویس عزبزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین