💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام دوستای گلم، ازمایشاتمو گرفتم خوشگلا کسی می تونه تفسیر کنه یا تجربشو بگه هنوز دو هفته دیگه وقت د ...
سلام عزیزم ازمایشت هیچ مشکلی نداره اینا یه سری ازمایش روتین هست ک موقع بستری شدن میگیرن ک گروه خونی و کم خونی و پلاکت و ... رو چک کنن یه زمان نیاز به جراحی چیزی باشه اماده هست ک برا شما هیچ مشکلی نداره همه خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل زایمان دقیقا همون روز که فهمیدم و بردن بستری اینا رو گرفتن
ببین آنزیم های ک مربوط به کبدت بوده بالا بوده یه مقدار شاید مثل مریم جان آنزیم های کبدت بالا رفته ک باعث از دست رفتن نی نی شده اینا رو دکترت باید،بگه ولی یه مقدار بالا بوده حالا شاید از نظر اونا خیلی مشکل نبوده
اصلا نمیدونم اینا چرا مدرک میگیرن ولی هیچی نمیفهمن، چی بگم عزیزم پس باید ببینم دکتر چی میگه خیلی لط ...
عزیزم من فقط،از رو عدد ها گفتم شاید دکتر ها بهتر بفهمن من ک دکتر نیستم 😂 فدات عزیزم انشالله ک بزودی میری اقدام و اون اتفاق دیگه تکرار نمیشه کاری برا قبلی ها از دستمون نمیاد و فقط،باید کاری کنیم تکرارنشه
میدونم مهربونم، همینا هم گفتی خیلی راهنماییم کرد شاید به چیزی برسم یا بیشتر از دکتر بپرسم که ممکنه ا ...
دیگه پیشگوییم نمیاد😂آخی والا راست میگه چقدر شبا مسخره بازی در میاوردیم و بالاخره میخندیدم ، والا انقدر این مدت گیر دکتر و سونو و ازمایش بودم پنچر شدم 😫